| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:15
- Nahlásit
Má některý váš pejsek plemeno,se kterým se nesnese?vysvětlím: z mně neznámého důvodu Nelson nemá rád každýho boxera.netuším jak k tomu přišel,já mám toto plemeno moc ráda,takže z mé strany může cítit pouze sympatie,ale on jak nějakýho potká,tak se kamarádit vůbec nechce.stalo se vám to někdy s vaším psem?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Led 2006 12:16
- Nahlásit
nels
no muj starej pes byl rasista doslova, nemel rad zadneho z one narodnostni mensiny
|
Bent
|
# Zasláno: 20 Led 2006 12:23
- Nahlásit
No tak to moje čubina je taky rasistka protože nemá ráda velké černé psy.
|
moll
|
# Zasláno: 20 Led 2006 12:40
- Nahlásit
už jsem tady psala, že náš nejstarší pes absolutně a likvidačně nesnáší bílé labradory; jiné bílé psy může a barevné labradory taky. jeho zase stejně likvidačně nesnášejí ridgebackové. moll
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:41
- Nahlásit
no můj mladej je rasista - nemá rád ridgebacky......U něj to má ale původ v tom, že byl párkrát napaden tím samým ridžem a od té doby má averzi ke všem ridžům-psům...fenky bere v pohodě... No a pokud se týče "národnostních menšin", tak se též chová k lidem "tmavší pleti" velmi odměřeně a druhý pes by tyto lidi nejraději rozcupoval na kousíčky a zahrabal na zahradě
|
nels
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:49
- Nahlásit
je to ale stejně zvláštní.chápu když je to po nějakým konfliktu jako u evika,ale když mu nikdy žádný boxer nic neudělal...
a řešili ste to nějak? mám se ho snažit s nějakým hravým boxerem seznámit nebo to brát jako fakt a respektovat to?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:50
- Nahlásit
nels
Známe ridgebacka,který nemá taky rád boxery.Po mém vyjel a jestli to párkrát ještě udělá,myslím že můj nebude mít rád ridgebacky .
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Led 2006 12:55
- Nahlásit
nels
Nedělá mu dobře, že boxeři mají placatý tlamy a trochu chrochtají, myslí si, že vrčí. Třeba?
|
nels
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 13:01
- Nahlásit
Anonymní
třeba je mi to ale líto
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 13:50
- Nahlásit
naše bílá westice nesnáší jakékoli černé velké psy, tedy i Píďu
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 13:51
- Nahlásit
to s tím "chrochtáním" by mohla být jedna z možností, ale to záleží na tom, zda se někdy Nelson setkal s nějakým boxerem, který v jeho přítomnosti "chrochtal".......
Jinak já zrovna zítra s tím svým "trubkou rasistickým" jdu na jeden takový "výcvikový den", kde bude hodně ridžů, kteří jsou ale vychovaní, takže budeme trénovat "mezi rasovou toleranci" Jsem zvědavá, jak to pejsa zvládne, ale myslím, že to bude OK.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:25
- Nahlásit
Já zas slyšela o případě, kdy ČSV zjevně bezdůvodně a nečekaně napadl RR. Pan Desenský to vyvsětloval právě ridgem. ČSV jsou velmi přírodní psi a často nedokáží vyhodnotit tetnto znak RR. Berou ho jako hrozbu, nejsou-le na RR zvyklí (tlumočím to správně, Artemis, že - klidně mě opravte ).
Klidně to může být i u těch boxerů podobné. jejich zvukové projevy bývají občas velmi zvláštní a Nelson prostě neví, co si o nich myslet.
Moje čubina teď zase zažila šok s hodně chlupatým psem. Nevím proč, od mala se vídá s berňákem, tibetskou dogu také vzala v pohodě...a tenhle nebyl tak moc chlupatý jako zmiňovaná dvě plemena, ale nebyly mu ani vidět oči. prostě takový zvláštní typ (vůbec nevím co za plemeno). Také ho k sobě vůbec nechtěla pustit. ne že by ho chtěla hned zlikvidovat, ale dost jasně mu dala najevo, že kamarádi nebudou a z jejího výrazu bylo hodně jasné, že vůbec netuší, co si o tom stvoření myslet.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:38
- Nahlásit
nefer
jo,tak podobně jsme to měli i s jedním černým čau-čauem,který asi nelsonovi připomínal velikou chrochtající černou kouli bez očí.ten chudáček si ale právě nelsona oblíbil,takže za ním všude chodil a nelson ho od sebe odháněl.
Evik
nejdeš náhodou na HafBo?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:43
- Nahlásit
Náš nesnese černý pudly, je to nenávist na život a na smrt. Dodnes nevím proč.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Led 2006 14:45
- Nahlásit
Bente,nemáš naší ségru? )žanda
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:53
- Nahlásit
naše kokřice nesnáší rotwíky a taky nechápu proč.je v pohodě,ale jakmile potkáme toto plemeno je z ní lítá saň
|
Klárča
|
# Zasláno: 20 Led 2006 15:19
- Nahlásit
Jedné mojí kámošky (já ji neznám,to mu jenom říkala kámoška) pes - labrador se nesnáší s jedným vlčákem a ten vlčák se zase nesnáší s tím labradorem-takže propojená nenávist .
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 18:08 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit
Starší pes je rasista, nemá rád RR, německé dogy, NO, malamuty, haskouny, a pak takové ty malé uječené a startující potvory co pobíhaj volně na sídlišti - pudly, kokry a pinčáky . Ale vše je jen o špatných zkušenostech. Když se se psem výše uvedené rasy očuchá a zjisí, že právě tihle jedinci jsou OK, je v pohodě, jinak psiska má velmi rád. A mladej pes, ten právě nemá rád buldočky a mopse - to jak dýchají a chrčí, bere to jako hrozbu. Dál zas ty pouliční hysterické psíky, malamuty a hasky a žluté labradory. Jinak je to jsou ale hodní kluci
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 18:44
- Nahlásit
Tak moje fenka RR je rasista na dvě rasy: bíglové a hasky.
U bíglů neznám příčinu - i když možná je to tím, že sousedi mají bíglici, Sára přišla do rajónu později a musela se na "již obsazeném území" vůči ní prosazovat = přečůrat zahrádku
No a u hasky to vím moc dobře: když byla ještě malé hravé štěně, tak ji v parku ošklivě napadla jedna hasky-fena (ta vyjíždí dodnes na všechny a na všechno).
Když byla štěně, tak jsem měla strach, že bude rasista i na určité lidi: nositele klobouků a opilce s nekoordinovanými pohyby - ale naštěstí si zvykla a už je bere normálně
|
nels
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 18:49
- Nahlásit
RoSa
jo,tak bígl se nelsonovi taky moc nezamlouvá.taky nevím proč
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 20:55
- Nahlásit
Náš kokr je také rasista na boxery. I jako štěně, kdy by ho boxer překousl v půli, na ně vždy agresivně útočil. A taky nevím proč. K ostatním rasám včetně koček!!! se chová velmi přívětivě, větších psů se trochu bojí (nemá moc dobré zkušenosti), ale je-li kamarád hodný a hlavně ne moc prudký, kamarádí se i s dogou.
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 12:11
- Nahlásit
mexina nenávidí velšteriéry, menší erdely a některé bulteriéry...a co nejvíc nenávidí je stafordka našeho debilního souseda...
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2006 12:12
- Nahlásit
a NO, kterého venčím je zase rasista na kolie, briardy a shar-peie... a na jakého koliv většího psa, kterej se cpe k Mexině
|