Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Navod k obsluze
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 09:22
- Nahlásit

Vcera vecer jsem takrka po dvou letech konecne procitl a uvedomil jsem, jak jsem pri porizeni "psa" naletel. Az vcera mi totiz doslo, ze se v zadnem pripade o psa nejedna, nybrz o cistici automat s velmi ale velmi kvalitnim designem.
Bohuzel muj cistici automat se vcera zrejme definitivne porouchal a cistil neustale. Jako nejspinavejsi objekt v jeho okoli zrejme senzory urcili me (coz zcela jasne hovori o poruchovosti techto elektronek) a automat se me jal cistit. Poto co me cistil v jednom kuse dve hodiny za pomoci mopu dumyslne ukryteho ve forme ruzoveho jazyku mi dosla trpelivost ...
V ten moment jsem si uvedomil, ze k cisticimu automatu nebyl prilozen navod k obsluze. Proto prosim vyrobce tohoto vydobytku moderni techniky, zda by mi mohl navod k obsluze pokud mozno v ceskem jazyce poslat, pripadne mi aspon poradit, kde se sakra vyndavaji ty pitomy baterky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 09:25
- Nahlásit

Na základě vlastních bohatých zkušeností s výpočetní technikou radím nejde -li vyndat baterka, odpojit zdroj energie a přístroj nechat vybít.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 09:26
- Nahlásit

Jirikovo
A výrobce je???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 09:26
- Nahlásit

Ketrin
Pristroj bohuzel funguje pouze na baterky, zdroj energie nema, tudiz je problem nechat pristroj vybit. Jedine co me napada v danou chvili je pristroj zabit ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 09:27
- Nahlásit

Jandula
Vyrobcem je jakasi spolecnost RLDC & Comp. ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 09:28
- Nahlásit

Jirikovo
Myslíš, těleso ponořené do vroucí kapaliny... To by šlo... Ale aby tě někdo nevzal vážně a nezavolal Kubišovou...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 09:31
- Nahlásit

Jandula
Kubisovy se nebojim, Srstka by byl horsi .... mimochodem vcera byl v Pripadu pro zvlastni skupinu uplne uzasnej v natelniku a v trenyrkach ...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:23
- Nahlásit

Jirikovo
uplne uzasnej v natelniku a v trenyrkach
jéé, tys ho taky viděl??? že byl úúplně úúúžasnej???
jinak v případě toho přístroje bych radila se obrátit na autorizovaný servis v místě bydliště...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:25
- Nahlásit

Eda
no uzasnej byl, ale jako herec nic moc. ta jeho srozumitelna vyslovnost a prirozena intonace me fakt dostavaly ....

a s autorizovanym servisem je problem. firma RLDC & Comp. zmizela docasne ze sveta a ja neznam sit jejich znackovych servisu ....

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:48
- Nahlásit

Jirikovo
Pak jedině podle hesla "urob si sám" přístroj otevřít a povrtat se ve vnitřnostech.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:54
- Nahlásit

Maya
dobry napad. rezavy sroubovat doma mam, tak tim se to bude otvirat asi nejlip .... jen si nejsem jist, ze az pristroj znovu slozim, tak tam umistim vsechny soucastky a bude to spravne fungovat ...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:00
- Nahlásit

Jirikovo
No to určitě fungovat nebude, vždyť to víš, jak to dopadá, když se doma spravuje něco svépomocí, třeba budík.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:02
- Nahlásit

Maya
budiky zasadne nespravuju ... rozbity budik je dobry budik ...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:05
- Nahlásit

Jirikovo
rozbitý budík = vyhazov z práce, alepoň u mě
další variantou je, že přístroj pracuje správně a jeho senzory správně vyhodnotili nejšpinavější objekt v okolí a že si to tento objekt nechce připustit, je jeho závada a měl by se opravit (objekt, ne přístroj)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:11
- Nahlásit

Maya
no nevim. pristroj s oblibou se vrhne na objekt kteryzto prave vylezl ze sprchy, tudiz je cisty a prijemne vonavy, coz pristroj nerespektuje a zacina znovu cistit .... chyba bude asi na strane pristroje nez objektu ...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:15
- Nahlásit

Jirikovo
objekt je čistý a příjemně voňavý podle nosu objektu, podle nosu přístroje je objekt špinavý a nepříjemně smrdící, tudíž přístroj v souladu se svou funkcí přistoupí k čištění objektu
nos přístroje má vyšší rozlišení, tudíž jeho názor je rozhodující a objekt se musí podřídit!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:17
- Nahlásit

Maya
v tomto pripade se jedna evidentne o chybu na softwaru pristroje, pokud nedokaze spravne vyhodnotit skutecnou cistotu a vonavost objektu ... kdybych mel navod, tak bych se zkusil podivat, jestli tam nejsou nejaky sroubky, kteryma se da nastavit citlivost ....

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:24
- Nahlásit

Jirikovo
zkus se obrátit na Japonce, pejsek Aibo bude mít určitě podobnou konstrukci
ale jinak dobrýýýý... takhle elegantně to celý vrátit zase na začátek, to smekám
a díky za zpetření nudného pátečního pracovního odpoledne

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:25
- Nahlásit

Maya
nemas vubec zac, my tezce pracujici v patek odpoledne sedici v praci musime preci drzet pri sobe ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:09
- Nahlásit

Cely vikend, jak je mojim dobrym zvykem, jsem v teto oblasti badal. Dospel jsem k zajimavemu presvedceni, ze muj cistici automat se docista zblaznil. Nejen ze ustavicne pokracuje v neustalem znovuomyvani me osoby, ze bez prestani dokonce cisti sam sebe, ale o vikendu jsme pri spolecnych prochazkach (proboha, proc vlastne beru pristroj na prochazky ...) vycistili ctyri sousedy, dve cizi zaparkovana auta, nekolik zamrzlych louzi, tri stromecky a jedno cizi male dite ....

Proto jsem prihlasil automat ®onie jako zakladajiciho clena spolku "Za Modrany cistejsi"

Markét
# Zasláno: 23 Led 2006 10:26
- Nahlásit

Pokud někdo ten návod k obsluze seženete, tak sem s ním. My máme také jeden takový stroječek s přezdívkou "Lízalová", vyrobili to někde u teriérů

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:34
- Nahlásit

Jirikovo
A má přístroj otvor na vhazování mincí? (když čistí cizí auta)
Pokud ne, tak bys měl na tom zapracovat -utíkají ti zisky.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:38
- Nahlásit

Ketrin
nejaky otvory se na pristroji nachazeji, ale nejsem si jist, zda je vyrobce primarne myslel pro mince .....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:44
- Nahlásit

abych to blize specifikoval, na mem pristroji se nachazi celkem pet otvoru. jeden je ten cistici, odkud vyjizdi mop. dalsi dva jsou kousek nad nim, prikryte nejakym kusem latky, bohuzel na vhazovani minci prilis male. dalsi dva otvory se nachazeji na opacnem konci, ale dle meho nazoru se jedna o otvory servisni a odpadni, kdy z jednoho vyteka voda, ktera byla k myti pouzita a z druheho odchazi umyta spina vetsinou v pomerne tuhem skupenstvi ..... dalsi otvor na mince jsem neobjevil ...

Markét
# Zasláno: 23 Led 2006 10:47
- Nahlásit

Ketrin
Můj strojek nemá otvor na vhazování mincí, ale funguje na principu granulí, ty se do něj můžou házet lopatou

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:09
- Nahlásit

Markét
no to ten muj pristroj zvlada taky, jenze maloktery ridic ma u sebe granule, aby mi zaplatil za umyti auta ....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání