| Autor |
Zpráva |
Anu
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:30
- Nahlásit
Už se vám někdy stalo? Můj pesan-asi jako každý-je nejštastnějším psíkem pod slunce když přijdu domů z práce po 8hodinách a můžeme jít ven na dlouho procházku.Tentokrát vše ale bylo jinak. Přišla jsem dom a pes spustil svůj vítací rituál.Najednou zazvonil telefon-mobil a já ho zvedla,nebudu psát proč ale prostě jsem najednou začala strašně brečet,pes okamžitě se přestal radovat,smutně na mě koukal,pak skočil ke mě na gauč a začal mi s ustaraným výrazem lízat slzy.Když zjistil,že to nepomáhá-byla jsem dojata a řvala ještě víc,tak seskočil,sednul se vedle a začal žalostně vít!!! Ještě před 5minutama to byl nejšťastnější psík pod sluncem a teď se semnou žalostně vyl. Byla jsem dojata a neschopna slov. Stalo se vám to?
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:37
- Nahlásit
tohle úplně ne, ale moje starší čubinka (labradorka), když jsem byla asi před 4 lety nemocná tak, že mi bylo fakt hodne zle a nemohla sem skoro chodit, tak první den, co mě to skolilo se mnou ležela v posteli a blinkala a taky, vždycky když se doma trápim kvůli mladší grázličce, tak na mě tak kouká a někdy mi strká hlavu do klína jako "tak už se netrap - to bude dobry"
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:43
- Nahlásit
Taky chápající dáma,takový jsou opravdu nejlepší kamáradi,není třeba slov....
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:43
- Nahlásit
Anu
To je krásný... ta souhra a soucítění... Nestalo se mi to...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:44
- Nahlásit
Ano, přesně tak... netřeba slov...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 14:54
- Nahlásit
Paradoxem bylo,že ještě před tímto zážítkem mi řekla kamarádka,že mám nejhodnější psa na světě-né proto,že by byl ke všem kamarádský,ale proto že se "tulí"jen opravdu k lidem,které má rád.Musela jsem se smát,je to docela kousavec a občas ji kousnul,když nepochopila jeho gesta,ať ho předstane zlobit.Potom odešla a stalo se to.
Už nepochobuji o jejích slovech....
Není pojem hodný pes jenom proto,že nikoho nekousne? Můj občas umí použít zuby na lidi co dělaj co by neměli,ale pro vlastní by položil život a to je podle mě hodný pes a věrný kamarád.
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:19
- Nahlásit
Taky chápající dáma,takový jsou opravdu nejlepší kamáradi,není třeba slov....
to jo - vždycky jsem říkala, že Fanynka je nejlepší pes na celým světě a nikdy už takovej jako ona nebude, akorát nechápu, proč ta druhá nemůže být taky taková? .o)
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:23
- Nahlásit
A co je ta druhá? Stejný plemeno? Mladší ?
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:30
- Nahlásit
ta druhá je wořech (táta pit máma ridgebackolabradorovlčák) .o)
|
Jitule
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:39
- Nahlásit
Taky jsem minulý rok zažívala dost krušné chvilky a myslela jsem si,že můj pesan bude reagovat nějak podobně, aspoň jsem čekala,že přijde, sedne a bude smutně koukat, ale nic takového, když jsem mu brečela do kožichu bylo mu to úplně jedno. Možná to bylo tím, že byl ještě štěndo.
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 15:59
- Nahlásit
jitule
hele ale ono je to možná někdy i lepší - mně je Fanynky pak hrozně líto, že se vlastně trápí kvůli mně (, i když, samozřejmě uznávám, že se s tím pak někde vytáhnu jak mám užasnou psici, která je se mnou jedno tělo jedna duše, ona je totiž se mnou určitě nějak propojená, jinak to nechápu - brala jsem si ji v 10ti měsících, nechodila s ní na cvičák ani jí nějak moc nedrezůrovala a třeba jdem po chodníku a na roku řeknu: "Fančo zahni do leva" a ona to stočí do leva - při tom sem jí nikdy tenhle povel neučila, navíc jí vlastně ani povely snad nedávám - spíš si s ní jako povídám, např. Fanýsku, co kdyby sis hačla na místečko, hají a tak a ona to prostě udělá
|
Dolly
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 20:21
- Nahlásit
jo to mě taky naše starší fenuše dělá,když marodim tak leží u mě a ani se nehne u tý mladší ještě nevím,máme ji krátce
|
Kujik
|
# Zasláno: 20 Led 2006 20:09
- Nahlásit
Mám fenku Border kolie a nikdy jsem nezažila psa který se chová tak jako ona. Stačí když se koukám na smutnější film a popotahnu a hned je u mě. Začne kňučet, podávat packu, olizovat......... Když to nezabere, tak na mě skočí a nehne se, dokud jí neuklidnim a nedam najevo že už je to v pohodě. Abych řekla pravdu jsem moc ráda, že je u mě, když to potřebuju
|