| Autor |
Zpráva |
karin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:09
- Nahlásit
Ahoj vsem,
prave jsem se vratila z jednani, kde se mimo jine projednavaly moznosti sponzoringu nasi spolecnosti na tento rok. Loni jsme sponzorovali ( mimo jine ) take klokana v prazske zoo. A protoze si myslim, ze bychom se mohli pokusit alespon castecne zprijemnit pobyt pejskum v utulku, navrhla jsem tuto moznost. Napad velmi zaujal
A proto bych Vas chtela pozadat, jestli nemate nejaky tip na utulek ( v okoli Prahy, nejlepe zapad ). Pristi tyden ve stredu bych mela odprezentovat moznosti ;)
Predem moc diky.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 12:54
- Nahlásit
karin
Bravo!!!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:00
- Nahlásit
karin
Jsi fakt dobrá. Musí ten útulek být v Praze? Teď by moc potřebovala pomoc paní Synková z Ostravy-Heřmanic, co zachraňovala pejsky z Dětmarovického útulku, táhne všechno jen z důchodu. Stejný případ je paní Lišková v Srbcích u Vyškova.
|
karin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:11
- Nahlásit
aren
Protoze mame centralu v Praze, bylo mi receno, ze by utulek mel byt v okoli Prahy
Pochazim z Karvine, takze o detmarovickem utulku vim, ale bohuzel tak velke pravomoce nemam (
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:23
- Nahlásit
A co útulek v Maršovicích? Docela se mi nadšení těch lidí tam líbí. http://www.volny.cz/marsovice.utulek/
Je to na Benešovsku, mají slušný objekt, který potřebuje dát trošku dohromady.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 13:54
- Nahlásit
A co sponzorovat útulek Rudolfa Desenskýho? Ten taky potřebuje každou korunu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 14:20
- Nahlásit
Pražský utulek paní Kladivové-malinkej, a snad dokonce ani není městský,ale soukromý. Je v Modřanech-Komořanech.
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:36
- Nahlásit
jana33
A co sponzorovat útulek Rudolfa Desenskýho? Ten taky potřebuje každou korunu
Nemám oficiální útulek, jen se starám soukromě o psy, kteří by šli z důvodu agrese na závěrečnou injekci. Pravdou je, že bez peněz od lidí, kteří mě podporují, by to fakt dělat nešlo.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 14:40
- Nahlásit
Rudo,když Vás tu vidím- nějak se nemůžu dostat na Vaše stránky ....neznáte,prosím nějakou radu na "plešatý" psí ocas- krátkosrstý psí kluk, plešatí v místech,kde končí pohlavní žláza.
Vím od vete, že marná snaha asi,ale já si pořád říkám, že na to něco být musí,co neublíží pesanovi. Děkuji, pokud odpovíte. žanda
|
karin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:45
- Nahlásit
Artemis
Utulek v Marsovicich uz mam v planu kontaktovat
Anonymní
..nejaky kontakt na pi. Kladivovou by nebyl?
diky...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:47
- Nahlásit
Artemis
jj já vím,ale je to azyl pro psy,právě pro ty,kteří by neměli jinde šanci,tak si myslím,že je v celku jedno,jak to budeme nazývat. A možná právě proto,že to není oficiální útulek,ale soukromý azyl,který město nedotuje,by mohla Karin svoje kolegy přemluvit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 14:50
- Nahlásit
Domácí azyl pí. Kladivové Praha 10, Charkovská 6,
tel: 271 740 307, 603 932 930
na internetu stránky útulku bohužel nemá,jen jsem našla toto.žanda
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:51
- Nahlásit
karin
paní Kladivová telefon 603 932 930.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 14:51
- Nahlásit
jen ještě - ta adresa ať tě nemate, to není adresa utulku,ale p. Kladivové.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:53
- Nahlásit
ja jsem zasadne pro Marsovice. uz z toho duvodu, ze je to to misto, kde jsem prisel ke sve ®onie .... a bylo videt, ze se tam hodne ta slecna snazi ....
|
karin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 14:57
- Nahlásit
Anonymní
..dekuji...
jana33
O panu Desenskem vim, navstevuji jeho stranky. Taky me to uz napadlo. Zkusim se na to tady poptat.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Led 2006 15:26
- Nahlásit
karin
útulky jsou seřazené podle vzdálenosti od Prahy
http://pavliskop.blogspot.com/2006/01/vechny-onlin e-tulky-pro-ps_111303630158326610.html
Maršovice mi přijde taky jako dobrý nápad, pak jsou útulky v Lysé nad Labem, Nymburce a Poděbradech, ale jestli jsou soukromé nebo městské, to nevím. Paní Kladivová je ale tuším město nebo mi to tam v Komořanech říkali, že protože jsou pod městem, nemohou venčit, ale možná se pletu.
Pak je tam útulek v Kralupech a na Kladně.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 15:30
- Nahlásit
ten posledni anonym jsem byla ja
karin
je na tebe nejaky mail, prosim?
|
karin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 16:34
- Nahlásit
dejavu
..poslala jsem mailem...
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 08:46
- Nahlásit
žanda
Do veterinární sféry se zapojuji jen nerad. Pravdou je, že jsem u svých psů ve většině případů přišel na nějaký způsob řešení, když to jiným nevyšlo. Pošli mi mailem fotku toho problému, ať si jsem jistý, že to je to, co si myslím.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:34
- Nahlásit
Já bych se taky přimlouvala za azyl p. Desenského.To co dělá on se nikde jinde nedělá a o to větší podporu by si zasloužil.
|
karin
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 18:59
- Nahlásit
Ahoj vsem,
vcera jsme odvezli do Marsovic krmivo a jine chovatelske potreby ( antiparazitika, deky, hracky apod ). Nase vedeni se rozhodlo prispet navic castkou, ktera se vybrala mezi zamestnanci ( tyto penize jim budou poslany na ucet ).
Jenom pro informaci, aby jste vedeli, jak to dopadlo
|