| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 08:35
- Nahlásit
Máš moc pěkné stránečky, moc se mi líbily. Eimy je fešanda...jinak předpokládám, že Mutná, kde máte chatu, je ta Mutná u Slavonic...moc dobře to tam znám, chodívali jsme se koupat na Máchův rybník. Mám velmi dobré známé na Louckém mlýně pod Starým Hobzím, je tam strašně krásně...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 09:53
- Nahlásit
Syska
Joo, je to Mutná u Slavonic... "Díra v zatáčce" tomu říká kámoš, co tam bydlí... Je tam nááádherně, doufám, že letošní prázdniny se tam s Eimy dostanem, minulý nám to totži nevyšlo... Ted je budu mít prodloužený, takže se tam určitě zajedeme kouknout
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 10:10
- Nahlásit
Eimy
No díra to teda je.... Já se vždycky divím, jak tam lidé v takových dědinkách vůbec můžou žít, co tam celý dny dělají, kam dojíždí za prací....Ale nikde jsme ještě nenašli tolik suchohříbků a praváků, jako právě v okolí Slavonic a Landštejna...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 10:24
- Nahlásit
Syska
No, co tam lidi dělaj (aspoň zhruba mho věku), to vim , taky vim, že někteří jezdí do práce třeba i do rakouska... a bydlet bych tam klidně dokázala, je to tam supeeeeer Jen škoda, že je to z Brna tak daleko
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 10:40
- Nahlásit
http://beta.mapy.cz/?st=search&fr=Mutn%C3%A1%2016& pw=648&ph=469&ocx=138102560&ocy=132867136&ozm=16&o mp=ophoto
Tak jsem něco objevila, pohrála si a asi tak ta naše chaloupka vypadá z "letadlovýho" pohledu (ale musí se to přiblížit na max).
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:01
- Nahlásit
Eimy
No super...
Hele a jak jsi to na tom servru mapy.cz našla?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:04
- Nahlásit
Syska
Tady tu leteckou mapu nebo přímo tu adresu? Mně včera posílal přítel tuhle mapu a nmě se to hrozně líbilo, tak si s tím už od rána hraju
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:48
- Nahlásit
Eimy
No mě by zajímalo, jestli se tyhle letecký mapy dají někde stáhnout na netu....třeba když zadáš město nebo tak...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:50
- Nahlásit
Syska
Tak to netuším, já našla jen to na seznamu, jestli se to dá nák stáhnout.. zkus napsat webmasterovi nebo tak ěnco, třeba by ti řekl, co a jak ...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:57
- Nahlásit
Eimy
Díky...už aby bylo léto co...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 12:01
- Nahlásit