| Autor |
Zpráva |
Shadow
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 17:14
- Nahlásit
No??
Tak jak to u vás vypadá co prcek?? teď jsme se přestěhovali takže vůbec nemám možnost se sem dostat tak sem mimo dění...
A copak maminka taky nám sem vlož nějakou fotku ať víme jak mrně vypadá.
My už máme taky naši holčičku zajednanou no je taková jiná je hodně tmavá s bilou náprsenkou tak uvidíme co z ní vyroste... ale je krásná
tak piš piš sme zvědaví
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 17:20
- Nahlásit
Shadow
Velvetka to vzdala pár dní před odběrem. Je tu někde forum, budu mít ještě na něco čas? nebo tak nějak.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 17:21
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=7&topic =2252
Aby si nemusela hladat
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 17:35
- Nahlásit
Vzdala to večer před odběrem,snad alespoň zavolala chovateli že štěně nechce.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 19:41
- Nahlásit
ati¨
Podle tema budu mít na něco čas jsem pochopila že to vzdala ona kvuli tomu že na nic nebude mít čas a pak na foru: kvuli mamce nebudeme mít psa že její mamka řekla ne když už měli vše připravené a přitom psala že to bude pro ni překvapení, že p tom ještě neví. Tak nevim
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 19:44
- Nahlásit
Pupy já bych řekla,že je to takovej sobeček,chce všechno ale nechce dát nic. Dobře že psa nemá a doufám ani mít nebude
|
barona
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 20:12
- Nahlásit
ati
Moje řeč, taky mi podle toho co psala přišlo, že vůbec neví, co chce. Bůh ví, jestli měla opravdu psa zamluvenýho a nedělala jen tady před námi smutnou (když ji psa mamka zatrha - když se na to zpětně dívám, tak asi věděla proč) a pak zase veselou(když ji ho koupil brácha).
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 20:15
- Nahlásit
Ať už je to jakkoliv, tak je fajn, že si to rozmyslela dřív, než si pejska vzala! Což se o spoustě majitelů říct nedá...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 20:30
- Nahlásit
Terri
Naprostý souhlas!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 20:32
- Nahlásit
ati
barona
Hmmm, dost silná slova o člověku, kterýho znáte z několika příspěvků do debaty...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:13
- Nahlásit
Taky myslím, že ustoupit od pořízení psa před odběrem štěněte je pořád ještě ta lepší varianta.
|
barona
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:16
- Nahlásit
Ketrin
Však jo, určitě je to lepší varianta. Ale prostě si myslím, že na tohle se dalo přijít ještě před tím, než pro pesana nakoupila tu spoustu věcí a než si ho zamluvila.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:16
- Nahlásit
ola mě naštvalo jak nasazovala na mámu .Těch příspěvků bylo dost
|
Majda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 21:19
- Nahlásit
Já bych už do toho nerejpala. Souhlasím s tím, že je jen dobře, že si uvědomila včas, že by to nezvládla a zrušila to. Sice je blbý, že to zrušila takhle až na poslední chvíli, ale souhlas s Terri, že lepší než ažd kdyby psa měli. Taky je blbý, že kritizovala mámu, protože máma asi věděla, že na to Velvetka ještě není zralá na tu zodpovědnost. Snad se z toho aspoň poučila a možná jí to už mrzí.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 13:03
- Nahlásit
No já jsem to forum minule četla, ale jen kousek jsem si řikala, žen to je jen taková depka, že by to přece nevzdala tak jsem to ani nedočítalala no a jestli jsem to pochopila správně tak to bylo částečně i kvůli jejímu příteli ne?? No to je asi jedno jinak naprosto souhlasím s Terri a s Majdou. tak já vámj sem aspoň hodim fotku naší slečny.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 13:16
- Nahlásit
no takže včera jsme byli na návštěvě u chovatelky. Bylo to super pejsci krásný hned se na nás všichni vrhli no byli to takový mazlíčci počůrali nás pokakali a upatlali jogurtem takže jsem jeli domů jak prasata ale byli prostě kouzelný.z těhle dvou bude jedna naše
no tak teď uvidim jestli se mi vložej
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 13:21
- Nahlásit
joo sou tam dobrý
no a akorát bych se ještě zaptala chovatelka mi doporučila nějaký český prémiový krmivo teď si fakt nevzpomenu na název myslim, že to bylo něco na "K". že na tom vychovala už dva psy no, ale já nevim česká prémiovka. Původně jsem chtěla krmit pro planem. Jaký máte zkušenosti s českou prémiovkou??
jo teď už jsou mrňata a tejden starší než na fotce
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 14:45
- Nahlásit
Shadow
Jestli to nebyla Calibra?! To je myslím český... Já dostala onehdy vzorek, ale čubina k tomu čuchla a odkráčela!
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 15:11
- Nahlásit
Shadow
Zkus se mrknout na Fórum o krmivech Brit a Calibra na www.mujpes.cz Je tam celkem hodně přípěvků, takže si myslím, že si z toho uděláš na tyto krmiva celkem objektivní názor.
|
haha
|
# Zasláno: 8 Led 2006 16:00
- Nahlásit
moc dobře tu Velvetku nechápu ,nejdřív toho psa strašně chtěla a když ho měla mít tak si ho nevzala ?
no ona sama musí vědět co chce ,ale nějak mi to nejde na rozum
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 16:21
- Nahlásit
No je to fakt divný...
K těm krmivům, myslim, že je lepší krmit osvědčenějšími značkami, ProPlan je fakt špička.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 16:28
- Nahlásit
Handy
Moje řeč, chovatel taky krmil štěníka ne moc dobrými granulemi - Canutrou, když jsme si ho vzali, tak jsme po pár dnech přešli na Eukanubu, tu nám ale po 2 měsícech začal odmítat a tak jsme přešli na Pro planku a vše je ok. Dávame lososa s rýží a štěník pěkně prospívá.
haha
Velvetka se bála, že by kvůli psovi neměla dostatek času na přítele. Říkala, že je na něj dost foxovaná, tak asi aby se na ni nevykašlal. I když psala, že on sám ji přemlouval, ať si ho koupí. No podle mě dostala strach, že by za něj musela mít zodpovědnost.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2006 17:27
- Nahlásit
no ne vim že to calibra nebyla. Ale asi je jasný že nemůžou krmit drahými krmivy když tam maj i se štěňatama 15 leonů. Uvidíme zkusím Prlo Plan i tu prémiovku a co bude lepší nechám.
|
velveta
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 10:07
- Nahlásit
Vsechny tu zdravim.
Mrzi me ze se tu o me tenkrat rozpoutala takova diskuze, ale mozna to i chapu. Meli jste pravdu, jeste jsem na to tu zodpovednost proste nemela a jsem rada ze to tenkrat dopadlo tak jak to dopadlo. Vim ze v budoucnu si pejsana urcite poridim. Zatim dal chodim ven s tou fenuli NO a jsem takhle spokojena. Vite, ani to nebylo tim ze jsem sobecek...spis jsem pochybovala sama o sobe...bala jsem se ze se o pejska nedovedu poradne postarat, ze na nej nebudu mit dostatek casu. I kdyz od te doby neuplynulo moc casu, tak muzu rict ze jsem dost veci pochopila a sama priznam, ze jsem se zachovala uplne pitomne. Samozrejme ze jsem toho silenym zpusobem litovala, nadavala si a tak...ale ve chvili kdy jsem to odrekla jsem se zmitala v silenej depce a mrzelo me ze me v podstate nikdo nepochopil. Vynori se ve vas takovej blbej pocit ze to nezvladnete a nemuzete s nim udelat NIC. Je to ten pocit uvnitr, zere vas to a neda se to vyhnat. Jenze nejhorsi na tom je ze prijde az na posledni chvili...do te doby jste si to 1000x rozmysleli a vedeli jste ze do toho jdete...a pak nadejde ten den a dolehne to na vas...sama jsem nechapala proc a nechapu to dodnes...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 10:26
- Nahlásit
velveta
No je to trochu jako utéct den před svatbou, a tak velké pak bývají i výčitky vůči všemu co se do té doby stihlo připravit, ale jak už jsem psala za začátku roku, lepší, než "potom", když si člověk nebyl jistý...
Máš ponaučení do budoucna.
|