Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ochutnali jste někdy?
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 3 Led 2006 14:41
- Nahlásit

možná je to blbost, ale už jste někdy ochutnali psí granule, mlsky nebo tak?

mám o dost mladšího bráchu (13 let) a když jsem si pořídila štěňátko, ujídal mu, možná jen ze zvědavosti, možná trošku žárlil, co já vím, ale zkoušel granule, tyčinky a frolíky, dokonce opakovaně.
Zatím to žádné následky nezanechalo, ale mě to zarazilo, přece to není tak dobré? Já tedy žádné tendence k ochutnávání nemám, ani když ty konzervy pěkně voní.

Takže jak jste na tom vy?

Syska
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:43
- Nahlásit

Teda, já se musím přiznat, že jsem, než jsem malé nasypala poprvé granulky, jednu ochutnala... Následky to na mě také nezanechalo, ale víckrát už jsem jí neujedla..

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:46
- Nahlásit

Ja nie, ale moja kamaratka ich jedavala bezne Co je dobre pre psa, musi byt dobre aj pre ludi! To bolo jej heslo. Boli sme vtedy na strednej, ci to na nej zanechalo nejake nasledky neviem, ale budeme mat tento rok stretavku po 10 rokoch, tak dam vediet

Anonymní
# Zasláno: 3 Led 2006 14:47
- Nahlásit

Já byla donucena psem. Nechtěl žrát K9 tak jsem koupila 6 druhů granulý.Všechny ochutnala a musím uznat,že K9 byly pěkně hnusný-už se mu nedivim,že mu nechutnaj.Ale jako keksy si je rozhodně nedávám.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:48
- Nahlásit

priznavam se, ze na jedne povedene akci asi tak pred peti lety (to udavam proto, abych to mohl svest na blbost mladi) jsme rano varili gulas uplne ze vseho, co jsme v kempu vyzebrali. a jedna z vyzebranych surovin byly i granule, kdyz se to povari v gulasi, tak zmeknou a da se to i jist ....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:52
- Nahlásit

Jirikovo
ty čuníku

Je fakt že já sem taky kousla do všech druhů granulí co jsme zatim měli, jen kousla a ochutnala, nesežrala sem jí celou. Psí konzervu bych asi nezkusila leda tak na špičičku jazyka.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:55
- Nahlásit

U nás ochutnala granulky mamča. Já osobně jsem ochutnala psí sušenky a čokoládku pro psy. Živá a zdravá jsem

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 14:55
- Nahlásit

Vcelka
nesežrala sem jí celou
Z tohoto som tu mala, nieco ako nervovy zachvat (smiat sa tu nahlas nemozem, ale mykalo mi celym telom)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 15:01
- Nahlásit

pigie
tomu se rika kralovske deleni. pulku dnes a pulku na zitra ...

Lea
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 15:04
- Nahlásit

Ňami ňami!

Tak já je teda mám ochňutnaný snad všechny. Co bych to taky byla za prodavačku, že jo, kdybych nevěděla co prodávám. Takže nejjedlejší byly takový žlutý placičky v nějakym podřadnym krmení, protože chutnaly jak chleba. Jinak je všechno podobný, ale chuťový rozdíl mezi jehněčími a kuřecími jsem nezaznamenala. Snad jenom rybí jsou rybí.Znám dokonce lidi, kteří testují kvalitu granulí tím, že ji nakousnou a poválejí po půnebí
Taky mě okolnosti donutily ochutnant i některé vitamíny. Nejnechutnější které jsem zkusila byly od Orlingu na srst, ty byly děsně hořký, tak jsem přestala čubu hubovat, proč to nežere. Ohavný je rovněž Alavis, tudíž jsem ho cpala psovi ručně do krku. Konzervy jsem ale nezkoušela žádný, ale pro maso si k nám chodí lidi pro sebe a párkrát jsem slyšela story o manžílkovi, který sežral psovi uvařený hovězí s hořčicí a chlebem.

klára
# Zasláno: 3 Led 2006 15:05
- Nahlásit

taky jsem ochutnala pár konzerv, k ochutnání granulí jsem se nikdy nedonutila (stačilo mi to očuchat) a pejsu už delší dobu krmím syrovým masíčkem (to jí taky neujídám, ale jsem si 100% jistá,co jí) a zeleninou. Pejse to jen prospělo - asi mírně zhubla, "kožíšek má jako nový", kondičku vynikající

evina
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 15:14
- Nahlásit

Já ochutnala psí čokoládu ale my máme tu lidskou lepší!A možná si Sali vzpomene,jak jejímu Robinovi na cvičáku sežrali psí paštiku.Jemu nechutnala ale prý byla dobrá

Pupy
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 15:47
- Nahlásit

ochutnat se musí všechno

Garfield
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 16:00
- Nahlásit

Anonymní
To následky zanechá, ale štěkat začně až v pubertě.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 16:00
- Nahlásit

Garfield
a potom bude muset proti stekani aplikovat elektricky obojek ....

klára
# Zasláno: 3 Led 2006 16:04
- Nahlásit

Garfield
ve 13 už s klukem puberta mlátí ode zdi ke zdi (jestli mu po tom psím žrádle nezastydla)

fromeli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 16:22
- Nahlásit

Já pokaždý ochutnám granule, když máme nějaký nový produkt, co kdyby se fenka otrávila, že

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 16:37
- Nahlásit

Ja k nim len cucham, ved som predsa vegetarian

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 16:40
- Nahlásit

pigie
neboj, ono v nich moc masa nebude .....

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:01 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Jirikovo
Ja najdem maso aj na vegetarianskej pizze v restike, takze viem, ze tam maso je , aj ked to nestoji za vela

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:02
- Nahlásit

pigie
chudak Hugo .... ten asi doma nedostava moc kosticek, vid?

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:04
- Nahlásit

Jirikovo
Kosticky nedostava vobec, ale kupujeme kura, moj priatel je fajnovka, ten zje prsia a Hugo ma zbytok, takze tak zle na tom zas nie je Po dvoch ludoch by mu z toho kurata zostalo asi malo

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:09
- Nahlásit

pigie
takze ses vlastne pro sveho psa obetovala a prestala jist maso, aby on mel chudinka mala dostatek pro sebe .... jak slechetne ...

pigie
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:11 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Jirikovo
No, vidis, kam sme sa to z chudak Hugo .... ten asi doma nedostava moc kosticek, vid? dostali k
takze ses vlastne pro sveho psa obetovala a prestala jist maso, aby on mel chudinka mala dostatek pro sebe .... jak slechetne ...

Veru, ja som taka slachetna

monika
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:24
- Nahlásit

mě se stalo, když jsem lžičkou dolovala konzervu do misky tak jsem lžičku tak nějak automaticky olízla a musím uznat, že to maj celkem dobrý

grendel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:35
- Nahlásit

to já ochutnávám téměř všechno, co psovi dávám..snad jenom ne sušené plíce a tak ale jinak granule, konzervy, mlsky...

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 21:36
- Nahlásit

Psí konzervu bych asi nezkusila leda tak na špičičku jazyka
My jsme s babičkou chutnaly psí konzervu (tuším, že Chappi) kdysi dáávno, protože jsme se divily, proč to ten pes tak baští a vypadalo to dobře a musim uznat, že to nebylo k zahození...

Jinak granule jsem taky testovala, zkouším, co hafovi dávám, jinam mojí velikánskou láskou jsou Candiesky.. Nevím, jestli je mám radši já nebo psice

sara03
# Zasláno: 4 Led 2006 08:58
- Nahlásit

Ahojky.
Granulky ochutnávají moji kluci.Ten starší si nestěžoval,ale mladšímu moc nejely.No a dcery,ty v tu chvíli byly vegetariánky.Musím ale uznat,že konzervy voní hezky /tedy to maso/.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 09:03
- Nahlásit

Taky ochutnávám, akorát nežeru uzený uši. Psí konzervy moc nekupujeme, ale slyšela jsem že je běžně konzumují sociálně slabší spoluobčané. I když - oni zas tak o moc levnější než lidský nejsou, ne?

sara03
# Zasláno: 4 Led 2006 09:05
- Nahlásit

No,já bych řekla,že jsou levnějí.A určitě voňavjejší.A jsou tam velké kusy.V těch lidských je to jen kaše.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 09:13
- Nahlásit

ja to tedy shrnu ... z odpovedi zde jednoznacne vyplynulo, ze kdo neochutnal, jako by nezil ....

Meta
# Zasláno: 4 Led 2006 09:55
- Nahlásit

Nežiju tedy, neochutnávám jen z ryzí nedůvěry. Když do granulek přimelou sem tam nějakou myš, určitě to propagují jako zvýšení podílu masa. Ostatně náš pes žere granule jen když opravdu není zbytí a tváří se přitom velmi ublíženě...

Jarča
# Zasláno: 4 Led 2006 11:43
- Nahlásit

tohle téma mě opravdu pobavilo, no že bych taky mohla nějakou tu granulku zkusit-nebo by to mohli zkusit nejdřív moje děti, a potom já , teď máme jehněčí s rýží ,

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:48
- Nahlásit

Já zkoušela granule i konzervu. Konzerva (samozřejmě jen kousíček) byla dobrá (Pedigree) a granulky nic moc (Royalky a purina Pro Plan). Stejně má pes jiné chutě než člověk, tak podle toho, co chutná mě se nikdy nemůžu orientovat.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:50
- Nahlásit

Mimochodem.... taky milujete tu vůni granulí jako já? Můj taťka z otho skoro zvrací, ale já to úplně miluji!!!!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:59
- Nahlásit

Verca
tak podle toho, co chutná mě se nikdy nemůžu orientovat
no ale treba muj pes se orientuje podle toho, co chutna mne, kdyz neco jim ...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 14:37
- Nahlásit

Verca
to asi záleží na značce granulí, mně strašně hezky voněla Nutrience, ale pesan jí na sucho moc nechtěl.

Jarča
# Zasláno: 4 Led 2006 20:28
- Nahlásit

no tak jsme je vyzkoušeli a už se nedivím,že je má radši s konzervou.

niniel
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 21:15
- Nahlásit

No granule jsme chutnala, nic moc Ale do konzervy bych se teda nedala, nemusim mit vsechno

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 21:19
- Nahlásit

Kamarádka netušíc nám snědla zbytky pro slepice a obrala kosti pro psa. Vynadala jsem jí že chudáčci budou mít méně a dala jí "lidské jídlo".
Občas mi granulky zavoní, občas mám chuť na mýdlo

haha
# Zasláno: 4 Led 2006 23:12
- Nahlásit

jasně že chutnám ,přeci jim nedám nějakej hnus ,naposledy jsem chutnala kapsičku pedigree ,když někdo řekl že je slaná, není .jinak jednou jsem měla pro psa namíchanou rýži s konzervou v kastrolu ,a manžel to sežral v domnění že je to rizoto ,bylo to prej málo slaný ale jinak dobrý

fromeli
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 07:14
- Nahlásit

haha
jednou jsem takhle chtěla přilepšit naší špagetě a udělala něco jako rizoto ale s kuřecíma srdíčkama, bylo toho víc, zbytek jsem dala do lednice na druhý den, že to hafaně ohřeju. Jaké bylo moje překvapení, když jsem přišla dom a nic jsem v lednici nenašla, jen manžel z obýváku halekal, že ta "játra" byla nějaká divná

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání