Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Smutné Vánoce
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 08:47
- Nahlásit

Máme a ulici takovou unimobuňku, kde se schází lidé "nižších sociálních vrstev" a normálně lidsky se tam baví při lahvovém pivu, flašce rumu a levném vínu. Nikoho neobtěžují, jsou slušní, nejsou nikdy "ožralí do němoty", prostě se tam zavřou nebo venku na lavičce pozorují svět a filozofují po svém. A je tam takovej opuštěnej pán - starej mládenec, kterej má krásnou obrovskou černou fenu NO. On sám vypadá trošku ošumtěle, ale fena má krásnou srst, dobře osvalená, krmená a bezmezně ho miluje. Tak jsem šla kolem na Vánoce venčit Gafa a ono si tam poťapkávalo malý kulatý chlupatý mišanoidní štěndo NO s obrovskýma ušima. Taková ta malá úplně hloupá kulička. Gafin se ho jal starostlivě ňuhňat a vylezl ten pán. Tak na něj překvapeně koukám, jestli je to jeho a kde že má tu ovčandu. Prý den před Štědrým dnem ráno najednou prostě nevstala, že se nemohla postavit na zadní nohy. Zkoušel ji různě pomoci, vet mu dal prášky na bolest, ale fena se porostě už nepostavila. Že měla ten zadek úplně ochrnutý. Tak ji s kamarádama naložili na deku a odvezli k vetovi uspat. Pán se z toho málem sesypal a o den později už na něj v budce čekalo malý mimi, na který se kamarádi složili jako překvapení...

Anonymní
# Zasláno: 2 Led 2006 09:11
- Nahlásit

Tasy1
To je hezký,úplně mám slzy v očích.
Tak mu přeji hodně zdraví a hodně šťastných chvil s novým pejskem.
Oni "tihle" lidi mají ty své pejsky moc rádi.

Pupy
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 11:17
- Nahlásit

je to je super...ono je to jako když umře vlastní dítě...je to děsný...ale má ted nový štěndo a to smutek zažene raz dva

evina
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 14:01
- Nahlásit

Tak to bylo od těch kamarádů moc hezký.Hlavně aby štěňátko bylo zdravé.

Anonymní
# Zasláno: 2 Led 2006 14:43
- Nahlásit

Tak to mě úplně dojalo..Je pravda, že "tihle" lidé jsou na pejsky dost fixovaní, je hezké, že se o pejska postaral a nenechal ho trpět..J super, že mu kamarádi koupili nové štěňátko..

Anonymní
# Zasláno: 3 Led 2006 17:44
- Nahlásit

Já z toho brečim .

Klárča
# Zasláno: 4 Led 2006 15:58
- Nahlásit

To je strááááááášně hezké,až se mi chce bečat....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání