Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Miluje petardy
Autor Zpráva
Bent
# Zasláno: 31 Pro 2005 17:50
- Nahlásit

Moje čubítko je už třetí den u vytržení z petard. Jakmile to za oknem flákne nadšeně ječí a rve se na balkón aby se mohla účastnit na veřejném kraválu. Snaží se je přeřvat a pokud letí světlice sleduje ji pohledem svejch dvoubarevnejch oček. Kdybych ji nedržel snad by byla schopná skočit za těma světýlkama. A když se ji snažím z balkonu vypudit, protože je zima, tak aby nenastydla, je zlá a chce znova ven. Mám ji nechat nebo radši ne ?

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 18:00
- Nahlásit

Bent
Kludne ju nechaj. Nas vycvikar ma vlciaka, ktory sa ide za petardami zblaznit. Co ten pes robi, by som vam priala vidiet Fakt sranda. On ich proste miluje Vzdy nam to vyvola usmev na tvari

evina
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 18:02
- Nahlásit

Bent:a není to spíše hysterická reakce?Mojí tchýně pes takhle prořve celého silvestraJá myslím,že vyrovnaný pes si toho nemá všímat vůbec.Tudíž bych jí usměrňovala,ono to opravdu může přejít v pěkně protivný zlozvyk.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 18:06
- Nahlásit

Bent
Bacha, aby ti fakt neskocila!!! Jinak porad lepsi, kdyz ma pes na petardy takovouhle reakci, nez kdyz se boji, klepe a je obtocenej kolem zachodu.
Ja bych fenku na balkon uz nepoustela, at si rve doma, klidnym hlasem bych se ji snazila presvedcit, ze se nic nedeje...
Cuby jsou ted taky venku - ale na dvorku a taky komentuji svetelne deni a praskani...

Bent
# Zasláno: 31 Pro 2005 18:07
- Nahlásit

evina
Neřekl bych že je to řev hysterický, spíš takový nadšený. Je to teprve osmitýdení štěndo a ty rachomejtle ji vážně baví. Ona vůbec miluje hračky co dělají kravál. Pokud něco nepíská nebo nekvičí, nepovažuje to za hodno pozornosti. Třeba miluje dětský hrací mobil. když jí ho pustím lehne si k němu a zbožně na něj kouká.

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 18:11
- Nahlásit

Hej, aj nas Hugo ma rad ohnostroj, ale bez zvukovych prejavov. Proste si lahne, tak aby z lahu videl cez okno na ohnostroj a pozera

evina
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2005 18:18
- Nahlásit

Bent:já bych se stejně bála,ono i to nadšení může být nebezpečné!Já mám 7.měsíčního zvědavého knírače.No a venku kluk odhodil petardu.Můj pošuk v domnění,že odhazuje nějaký aportík hned běžel k té petardě.Ještě jsem stačila zařvat,pes se hned otočil a v tom rána!Nechci domyslet kdyby mě pes ihned neposlechl,byl od rachejtle jen několik centimetrů.Naštěstí to na něm nezanechalo ani psychickou újmu.

haha
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:36
- Nahlásit

Bent
když vzomenu na psa kterého jsme kdysi měla taky mi to spíš přijde jako hysterie ,vydržel lítat po dvoře a řvát jak tur třeba několik hodin

Anonymní
# Zasláno: 2 Led 2006 07:44
- Nahlásit

A já myslela, že jen můj pes ujetý a kouká na ty petardy z okna- jsou mu 4 a každýho silvestra musíme sledovat dění venku. Tentokrát se vnucoval i k lidem,co rachejtličky vypouštěli,ale to jsem mu dovolila jen pro jistotu z větší dálky,aby mu to nepřičmoudlo kožich)

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 08:29
- Nahlásit

Moje slepička byla venku a najednou nad námi začali házet nějaké takové petardy z balkóna. Sledoval to světýlko jak padá k zemi a po dopadu to bouchlo a začalo prskat a lítali jiskřičky. Tak se na to chtěl jít strašně podívat a nadšeně sledoval další letící světýlka z balkónu a zatímco já jej smykem táhla pryč, protože jsem se bála, on po těch na zem spadlých chňapal a snažil se je sežrat a zneškodnit.

Jo a taky jsem jej naučila (když nemůžu ty obrany), vysílat jej místo na figuranga na sněhuláka. Má už vymakanou dokonalou techniku jak udělat ze sněhuláka prvokrystalkový rovný povrch.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 09:09
- Nahlásit

chudaci deti. cely den stavi poradneho snehulaka a sotva zapadnou domu na veceri, tak se pririti krvelacna bestie a jejich dilo definitivne znici.

hele a sezere i mrkev, ktera suplovala puvodne nos?

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 09:17
- Nahlásit

Jirikovo
Zdravím Tě drahý příteli né zcela normální

Na mrkev jsme zatím nenarazili, ale kamínky - oči a knoflíky ty zbožňuje a není na světě lepšího klacíčka než ty větvičky, co sněhuláci obvykle svírají v tlapkách.

Přítel mi taky nadal, že ničím duševní projev předškolní mládeže... Ti chlapi jsou nějací soucitnější.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 09:28
- Nahlásit

Garfield
ti chlapi si totiz vzdycky vzpomenou, jak v sesti letech chteli zaujmot stejne stare slecny. v lete se hralo v druzine na doktory, tak tam to slo jaksi samo, ale co v zime? tak jsme se vytahovali tim, kdo ma vetsiho ....
..... snehulaka

no a pak prijde nejaka zenstina se psem a snehulaka znici. chudak chlapecek ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání