Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pozdrav v časném předvánočním ránu
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 06:08
- Nahlásit

Drazí weboví přátelé, kynologové, pejskaři i milovníci "méněcenných nepapírových" štěků, přeji Vám všem krásné Vánoce, aby jste si zítra ten Štědrý den hezky v klidu, v pohodě a v lásce užili (zejména si jej užijí maminky a tatínkové), my svobodní a "nezadaní" to nějak přetrpíme.
Většina z Vás bude mít asi dovču a né každý se na net dostane, takže pro ty posílám i přání krásného Nového i nového roku, ať Vám Vaše rodiny a přátelé a zejména pes přinášejí jen radost a žádné starosti a co je naprosto nejdůležitější pro ty dvounohé i čtyřnohé je samozřejmě zdraví.

Tak pro své odpůrce jsem tímto vážně definovala alespoň to vánoční přání bez blbostí a ironických srandiček.

A Garfieldovi dám už dneska alespoň napít, abyste neřekli, nažrat dostane opravdu až na Štědrý den.

MVDr. JUDr. PhDr. Garfieldová CSc.

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 07:26
- Nahlásit

Garfield to jsem netušila že máš tolik tytulů. Jinak byď ráda že jsi nezadaná a budeš vánoce užívat v klidu. S dětmi i s rodinou je to hezký to je pravda, ale je to honička to všechno kolem aby si na nic nezapoměla a tak. Už jsem ráda že to zítra skončí. Ze silvestra si nervi nedělám to už je normální den ale ty Vánoce mě št...

bord
# Zasláno: 23 Pro 2005 09:14
- Nahlásit

Po roce zas máme tu vánoční čas,
kol stromku Jéža obchází zas.
Pytel dárků na rameni vleče,
dobrý pozor dávej,ať nic Ti neuteče.
Číhej tiše v koutku,po ruce měj velkou botku.
Jen co ruka jeho v pytli zaloví,srdce napětím se Ti zastaví.
Bude letos dárků dosti?Že by konečně ty zlaté drahosti??
Zavěsit je toužím všude,kde dírka není - hnedle bude!
Pro ně jen mi srce tepe!
Však co to vidí oči mé?? Kouká na mě zlotřile zase hnusná
noční košile!!
A už toho bylo dost!!!
Botou tluču toho dědka,nemá nosit
takovýha zmetka...zatímco on skučí,já hbitě k pytli skočím,
ruka hledá,šmátrá všude,letos prostě to zlato bude!!

Pěkné vánoce všem

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 09:16
- Nahlásit

Garfield
Ja se tedy jakozto druha polovina nasi komicke dvojice s dovolenim pripojim k prani, ktere tak uzasne a prekvapive zcela vazne sepsala pani doktorka Garfieldova. Musim se ale priznat, ze vanoce jdou letos tak nejak zcela mimo me, tak i pro ty, kteri jsou na tom z ruznych duvodu podobne, at to silenstvi okolo preziji ...

Ale na rozdil od Gafa, ®onie dostala nazrat uz vcera, kdy jsem ji potreboval uprosit, aby me pustila na dekadentni vanocni vecirek, tak jsem ji za uplatu dal neco malo do misky, prestoze mela slibeno az na vanoce ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:06
- Nahlásit

Vánoce jsou svátky krásné,
obzvlášť s pejskem, to je jasné.
Ta němá tvář když bytem ťapká,
živé štěstí je to zkrátka.
Pohoda a klid se blíží,
jen pohádky, mňamky v spíži.
Kdeže je pes? Asi spinká ),
unavená má chudinka ;o),
Cukroví už bytem voní,
pes vánočku chodbou honí,
z dárků zbyly jenom kusy,
papírem se pejsek dusí,
v obýváku stromek bliká,
kolem štěk nadšeně kvíká,
útočí na baňky třpytné,
zvíře hnusné neodbytné.
Panička si v klidu hoví,
o zkáze za dveřmi neví.
Pes se dáví kostmi kapra,
teď v salátu packou šmátrá.
Vrčí: "Ježíšku pojď, už tě čekám",
náhubek pes schoval někam,
v rytmu koled v krátké pauze,
pes rozkousal Santa Clause.
"Gafí kde jsi?" hledám slepičku,
máš tu balů a kostičku!
Ježíšek ti přines dárky,
šunčičku a taky párky!".
Když vcházím do pokoje zkázy,
nervy se mnou o zeď hází.
Tak vypadá štědrý den
u Garfieldů, přeji všem.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:17
- Nahlásit

Garfield
Stek dela ti ze zaclon trasne
a ty klidne pises basne.
Tvoje nervy otupele
museji byt vazne skvele.
Smetiste mas misto darku
musis koupit novou varku,
tu pak pod strom ulozis,
oci ze psa nespustis,
tak se mozna darku dockas
a vanoce ve zdravi preckas.

Pupy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:19
- Nahlásit

Taky přeji všem krásné a veselé Vánoce a šťastný nový rok. A hlavně těm kteří přehlížejí mé chyby v gramatice
Pškně si je s hafíkama užívejte a papejte cukrovíčko...mňam

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:23
- Nahlásit

Všem tady i ve vašem okolí přeji radostné prožití vánočních svátků, a mnoho osobních i pracovních úspěchů v novém roce 2006. Dnes jsem tady naposled mám dovolenou a příjdu až 2.1.2006

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:30
- Nahlásit

Petra
se nevytahuj. ja jsem tady dnes taky naposledy a prijdu uz 27.12. hec!!

shmoldie
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:38
- Nahlásit

Taky přeju se svojí smečkou krásný svátky a všechno nej v roce 2006.

jirikovo
27.12. sem tu taky jak na koni - gže tu sám určitě nebudeš

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:41
- Nahlásit

Jirikovo
Garfield
Moc krásné básnické výtvory, fakt. Jste super, bez vás dvou by tahle diskuze byla "sucharka"

Všem krásné Vánoce
Hana

Endy
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:58
- Nahlásit

Všem přispěvatelům přeji krásné a pohodové vánoční svátky strávené v klidu mezi svými nejbližšími a se svými čtyřnohými přáteli.Pod stromečkem hodně krásných dárečků,plno dobrého jídla,jenom samé příjemné návštěvy a žádné starosti s pejsky(mně začal dneska pes kulhat:sad.

Krásné vánoce

Endy
# Zasláno: 23 Pro 2005 10:59
- Nahlásit

Že mi pes kulhá,z toho šťastná nejsem.

shmoldie
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:21
- Nahlásit

Endy

mně Holky taky furt kulhaj - starší labradorka, protože má dysplazii a mladší wořešici podezřívám z toho, že se jí snaží napodobovat, akorát že se jí nějak spletly nohy a kulhá na přední - tak sem jim koupila na štědrej den vepřový koleno, třeba je to na chvíli přejde

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:22
- Nahlásit

shmoldie
jako ze jim namontujes misto nohou, na ktery kulhaj veprovy koleno a ono se to zlepsi??? takovou malou protezu jim chces vyrobit??

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:27
- Nahlásit

Jirikovo já se nyvytahuju jen se moc těším že si trochu odpočinu už jsem úplně vydudaná

shmoldie
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:35
- Nahlásit

jirikovo

čéče tak to mě nenapadlo - můžem vyzkoušet
ale budu muset koupit asi nějaký přímo úměrný jejich velikosti - aby to zas nevypadalo úplně blbě

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:53
- Nahlásit

shmoldie
no jo, nesmis to kupovat z malych prasatek. vypadalo by to fakt blbe, kdyby meli jednu nozku o deset centimetru kratsi ....

shmoldie
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:57
- Nahlásit

asi budu muset jít nakupovat do řeznictví i s nima, abych se nesekla - nerada bych měla doma plnej mrazák "nevhodných" vepřových kolínek

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 11:59
- Nahlásit

shmoldie
no je fakt, ze krome esteticke vady by to melo vadu i v tom, ze by to pravdepodobne nevyresilo problem s kulhanim. jen az pujdes s nima do toho reznictvi, tak jim nasad kosiky, abys nemela utratu v radech tisicu ....

shmoldie
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 12:02
- Nahlásit

jirikovo

dobrá rada nad zlato - a ty s nima dneska jenom sršís

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 12:07
- Nahlásit

shmoldie
ja vim, ja mam same dobre rady. takze ti jeste poradim, aby ses cestou z reznictvi stavila v OBI nebo podobnem obchode a nakoupila nejaky sroubky. je prece jasny, ze ty protezy musis necim prichytit ke zbytku psa. dale doporucuju nejaky psy odpuzujici sprej a kolena tim postrikat. pes sice bude mit problemy vydrzet sam se sebou, ale na druhou stranu se rapidne snizuje pravdepodobnost, ze by svou novou koncetinu prohnal travicim ustrojim ...

shmoldie
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 12:12
- Nahlásit

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:01
- Nahlásit

tak jeste hodinu a pujdu domu. muj kapitalisticky zamereny zamestnavatel nas dnes milostive totiz pousti hromadne driv ...

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:03
- Nahlásit

to se máš já jdu až v 15.30

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:08
- Nahlásit

Petra
ja jen doufam, ze mi to zaplati jako cely den, kdyz jsem prisel na devatou. to budu mit odpracovano pouhych 6 hodin, tak abych nebyl prekvapen pri vyplate ... tady je totiz mozny snad uplne vsechno ...

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:09
- Nahlásit

Jirikovo u nás je to stejné to víš podnikatelé

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:11
- Nahlásit

Petra
jo, jenze kdyby mi meli stejnym zpusobem proplacet kazdou hodinu, kterou jsem zde navic (klidne i nad zakonem stanovenych 140 hodiny rocne), tak jsem bohac ... jenze nektere veci se aplikuji jen jednosmerne ...

Rejpalka
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:13
- Nahlásit

Tak podnikejte taky a dneska se můžete válet doma(nebo budete muset i zítra).
Přeji hezké vánoce.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:15
- Nahlásit

Rejpalka
pri mem stesti bych musel do prace i zitra a jedl bych jen suchej chleba

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:29
- Nahlásit

Tady je zase nějak veselo. Před chvílí jsem s bolestí v zádech a křečí v ruce pustila koště a mop (se kterými jsem "zvánočňovala" dům od 8 ráno) a naše milá Eda usoudila, že je to moc čistý. Tak se proběhla po čerstvě vytřený podlaze se zablácenýma tlapama Jenže neví, že já už jsem rezignovala a je mi to úplně šuma fuk jelikož mě čeká ještě příprava salátů pro milou rodinku a přátele, tak na hnusnou špinavou podlahu dlabu a na Edu taky...
asi začnu praktikovat to "mučení " hladem, jako trest...
Jinak taky přeju krásný Vánoce!!!!
Ta naše potvora hnědá má zítra svoje první narozeniny, tak doufám, že si to nepokazí Fakt nevím, co bych s jejíma dárkama dělala

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:36
- Nahlásit

Eda
Fakt nevím, co bych s jejíma dárkama dělala

no co, zvykala bys cely pristi rok buvoli kosticky ...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:50
- Nahlásit

Jirikovo
to nééé, musela bych si hrát s balónkem, "žrát" z nerez misky, a žužlat gumovou "nerozkousatelnou" kost a taky zblafnout pochoutku se žraločí chrupavkou

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:53
- Nahlásit

Eda
no mela bys do pristich vanoc o zabavu postarano ... ziskala bys dostatek pohybu pri behani za mickem, po vylizani nerezove misky bys ji mohla pouzivat jako zrcadlo, mohla bys zurive kousat do neznicitelne gumove kosti a na rozdil od Edy bys ji patrne skutecne nerozkousala (teda neznam stav tveho chrupu, ale predpokladam to) a pochutnala by sis na zralokovi, za coz mnoho lidi plati mnoho penez ve vyhlasenych restauracich ...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 14:56
- Nahlásit

Jirikovo
to je fakt, budu uvažovat o stornování jejích dárků zítra ji budu usilovně pozorovat, a když se sebemíň něčím prohřeší, budu jí postupně ubírat dárek po dárku. snad se nedostanem do mínusu protože si ještě ani neodpracovala vše, co nám doma zničila ve své štěněčí nevědomosti

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2005 15:03
- Nahlásit

tak pratele kamaradi, uzijte si toho jezicha a po vanocich vas opet budu obstastnovat vyplody meho choreho mozku ... ja totiz dovolenou nemam, tak si me uzijete i pred silvestrem.

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2005 11:01
- Nahlásit

Drazí weboví přátelé, kynologové, pejskaři i milovníci "méněcenných nepapírových" štěků, přeji Vám všem krásné Vánoce, aby jste si zítra ten Štědrý den hezky v klidu, v pohodě a v lásce užili (zejména si jej užijí maminky a tatínkové), my svobodní a "nezadaní" to nějak přetrpíme.
Většina z Vás bude mít asi dovču a né každý se na net dostane, takže pro ty posílám i přání krásného Nového i nového roku, ať Vám Vaše rodiny a přátelé a zejména pes přinášejí jen radost a žádné starosti a co je naprosto nejdůležitější pro ty dvounohé i čtyřnohé je samozřejmě zdraví.

Tak pro své odpůrce jsem tímto vážně definovala alespoň to vánoční přání bez blbostí a ironických srandiček.

A Garfieldovi dám už dneska alespoň napít, abyste neřekli, nažrat dostane opravdu až na Štědrý den.

Garfield

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2005 11:02
- Nahlásit

Garfield, jsi ubohá a tak ti přeji, aby se to v roce 2006 pohnulo trošku jiným směrem...

Lea
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2005 11:58
- Nahlásit

Drazí dvounozí i čtyřnozí ubožáčci na tomto fóru,
Hlavně se na svátky a v celém příštím roce nenechávejte vytočit podobnými geniálními, dokonalými a už vůbec ne normálními lidmi jako je ten milovník. Buďte takoví jako jste, protože je tu s vámi sranda, který jsem si teď nějaký čas nemohla užít, páč mě v předvánočním shonu fakt odvezli, ale na svátky mě pustili, tak dobrý.
Stihla jsem tedy pejskům uspořádat tradiční házení vánočního cukroví z balkóna do tlamiček, které se každoročně setká s velkým úspěchem a body se sčítají do dalšího roku. Letos vyhrála juniorka Čejenka
Takže krásné prožití a hlavně přežití do nového roku 2006!!!!

micsa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2005 18:11
- Nahlásit

Krasne Vanoce vsem dobrym lidem preje Misa!

Garfield
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2005 18:46 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

milovnikpejsku

Garfield, jsi ubohá a tak ti přeji, aby se to v roce 2006 pohnulo trošku jiným směrem...

Děkuji i to je pozitivní, ovšem v mém věku, obávám se, už to bude jen a jen horší. S inteligencí, osobním šarmem a vtipem se člověk musí narodit, to se naučit nedá. Ani když bych si chtěla brát příklad z takových, jako jsi Ty. Bohužel. Ale může Tě těšit, že svými příspěvky tady a ukázkou Tvého vlastního kouzla a intelektu mě můžeš ponížit a shodit, abych viděla i tu vlastní ubohost.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání