| Autor |
Zpráva |
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 17:53
- Nahlásit
Ahoj,
rozhodla jsem se založit nové fórum týkající se dobrmanů a jejich páníčků.Takže můžete vesele psát o Vašich zážitcích.
Já mám dva a je s nimi velká sranda.....
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2005 19:06
- Nahlásit
Hanka20
A jaky? nasi viz http://www.pesani.cz
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2005 09:33
- Nahlásit
Tchor
Fakt hezký pesani. Já mám jednoho dospělýho z útulku (jeho fotky jsou v galerii "Dobrmánci z Ústí nad Labem") a druhá je ještě štěně, bude jí 8 týdnů a je to pěkný ďáblík (je to hnědá fenka), ale fotky ještě nemám.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:09
- Nahlásit
Tak jen na ukázku jakýho mám hafana, štěndo ještě vyfocené nemám.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 15:21
- Nahlásit
Hanka20
Můžu se zeptat odkud jsi? Když máš pejska z Ústí....
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 15:47
- Nahlásit
Pastelka
No jsem z Ústí nad Labem, tady toho hafíka mám z útulku, který je za Ústím a pro nový štěndo jsem si byla až u Kroměříže.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:31
- Nahlásit
Musím říct, že štěndo roste a řádí.Dokonce jsem si kvůli němu koupila i kameru a dala jsem vyvolat fotky tak že sem potom dám i ty fotky štěnda.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:40
- Nahlásit
Nedavno mi nekdo rikal, ze nikdo neumi vycvicit dobrmana lip nez Ludek Silhavy. Je to pravda ? Je fakt tak dobrej ? Videl jsem od nej dva ovcaky a moc se mi tomu nechce verit.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:46
- Nahlásit
Mnooo, já jsem viděl jeho nácvik. Co se týká mě, tak fakt není o co stát. Výsledky měl, to je asi pravda, ale způsob, jak cvičil se mi nelíbil. Ale nejsem odborník, tak asi tomu nerozumim....
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:49
- Nahlásit
Sice se o debrmany nezajímám, ale jestli chcete mužete si prohlídnout tuto stanici
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:17
- Nahlásit
Anonymní
tak to bohužel nevím,neznám ho.Já si velkýho hafa převychovala sama a se štěndem budu chodit na cvičák, "ale když se mi tam nebude líbit" tak si štěndo vycvičim sama.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 11:21
- Nahlásit
Tak musím říct, že štěndo roste jako z vody a podle toho se taky chová ). Řádí a řádí a čím dál víc si dovoluje na velkýho hafa. Ten se naopak dostává do štěněčích let a řádí taky a ještě víc.Takže si asi umíte představit jak to u mě doma vypadá
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 16:13
- Nahlásit
Ahoj všichni, tak štěndo už mám vyfocené tak se musím pochlubit
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2006 19:31
- Nahlásit
Hanka20
Ahojky, u koho jsi byla pro dobrmánka? U Růžičků???
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 09:19
- Nahlásit
LUCKA
Ahoj,
pro štěndo jsem si byla až na Moravě u paní Závodníkové (myslím, že se tak jmenovala), štěndo je bez PP takže jsem to jméno trošku vypustila
Jinak ona je ve skutečnosti tmavě hnědá,ale na fotkách vypadá černě.
|
KatkaK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 15:20
- Nahlásit
Ahojky,
gratuluji k dobrousum. Ja mam dve holciny, matku a jeji dceru. Sisi a Amee. Sisi bude v unoru 5 let a Amee v lednu rok a pul.
Takhle Amee vypadala v peti tydnech
a takhle vypadala na Novy rok
a takhle vypadala Sisi na Novy rok
Tady je najdes http://www.alargobohemia.com/
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 11:08
- Nahlásit
KatkaK
Ahoj a díky.
Jinak máš opravdu krásný pesany.
Čubince jsou dneska 3 měsíce.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 16:49
- Nahlásit
Tak nám minulý týden odbyly 3 měsíce a už nám pomalu padají zoubky. Čubince už chybí dva přední. Už aby je měla všechny vyměněný,protože kouše do všech a do všeho co se jí naskytne
a zkouší kdo to dýl vydrží
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 11:53
- Nahlásit
KatkaK
Ahoj prosím tě, můžu se zeptat kdy ti začaly hárat čubinky?
Mojí je dneska 5 měsíců a já mám pocit, že to vypukne co nejdřív. Posledních 14 dní po ní jdou neuvěřitelně psi. Ten můj ji nedá pokoj a pořád by ji chtěl olizovat. Venku se na ní dokonce snažil skočit rotwajler a nějaký voříšek. Vím, že je to u každý fenky jinak, zajímá mě to jen tak orientačně.
Díky moc. Jinak feňule roste jako z vody a je to neuvěřitelný divoch. Příští týden jdeme na cvičák,aby se otrkala.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:05
- Nahlásit
TAkže konečně jsem se dostala k tomu, abych si udělala svoje stránky na kterých najdete oba hafiky.
URL
|