| Autor |
Zpráva |
haha
|
# Zasláno: 20 Lis 2005 21:03
- Nahlásit
ami
není to pravda ,boxer je úplně normální pes ,a stejně jako některej jinej pes psa snese nebo nesnese to záleží od konkrétního jedince ale ne od toho že je to boxer,v dětství jsem boxera měla k němu jsme měli ještě 3 další psy a snášel se s nima úplně bez problémů ,nebyl ani dominantní spíš ostatním ustoupil ,pamatuju si ač se to dělat nemá jak žral boxer s křížencem novofundláka čumák vedle čumáku v jedný misce
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 08:33
- Nahlásit
Hanna
My bydlíme taky v centru Brna, kousíček od Lužánek (to je asi ten park, co jsi měla na mysli a pohoda. Máme buldočku, budou jí tři měsíce a začínáme chodit ven a v tom parku to opravdu není problém. Ty budeš mít také štěňátko? Vůbec se do centra Brna neboj pořídit si pejska! Pokud se nejedná o vlkodava..
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 20:55
- Nahlásit
Šárka
On je velmi společenský a kdybych mu přinesla nějaký psí mimino, tak bude v extázi Chce si hrát s každým štěnětem, ale je to nemotora a docela je válcuje, tak jedině nějaký větší. Líbil by se mi středoasiat, ale to až bude barák, jinak mě přítel vystěhuje i se psama...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 22:17
- Nahlásit
Mám v bytě 1+1 čtyři malé pejsky. Snažím se jim to vynahradit častým a dlouhým venčením, procházkami a výlety.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 23:19
- Nahlásit
Mam dva kluky
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 23:53
- Nahlásit
mám 1 a v bytě....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 08:32
- Nahlásit
Nas momentalne bydli v byte 2+1: 4 lidi a 2-3 psi (vetsinou jen dva, ale obcas privezu i dedka, tak jsou tu pak 3 psiska), bigl a 1-2 skorovlci...
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 09:18
- Nahlásit
Máme v bytě jednoho hafana, ale až bude domek, tak určitě pořídíme Kubovi kámoše
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:44
- Nahlásit
no v 3+1 máme zvířat dost:zatím 2 děti ,1 psa,v dubnu k němu štěně,osmáka,pískomily a křečky.Myslím že to na panelák stačí,ale vejdeme v pohodě,fakt je to o tom jak se jim člověk věnuje,zahrada není 100% záruka šťastnýho psa
|