| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 08:04
- Nahlásit
Předem se omlouvám za toto profláklé téma.
Včera jsem byla koupit 20kg pytel zátěž.Acany, který mám pro dva psy tak na 3 týdny. Doteď byl za 1090,- včera jsem platila 1380,-. Šlo to děsně nahoru.
S Acanou jsem sice spokojená, ale teď si říkám jestli za tyhle peníze nekoupím už i něco ještě lepšího. Prodavač mi vychvaloval nějakou Calibru nebo Kalibru - to vůbec neznám.
Prosím o názor popřípadě tip majitele středních a velkých psů, kteří jsou v zátěži. Dík.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 08:23
- Nahlásit
A koukala jsi se na internetový obchody? Teď jsem jen tak v rychlosti na dva koukla a tam je tahle Acana zátěžovka 20kg kolem 1100,-.
Calibru jsem měla jen vzorek na vyzkoušení, takže nemůžu hodnotit jaká je když se užívá dýl. Prodává se asi hlavně spíš u veterinářů. Podivej se na http://www.calibra-krmivo.cz/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 08:28
- Nahlásit
No Acana zvedla ceny o 20% takže se nemůžete ničemu divit....
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 08:57
- Nahlásit
Ty ceny jsou docela dobrý, taky by mě zajímalo jaký to krmení je. Napište prodím svoje zkušenosti
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:12
- Nahlásit
Pokud se ceny Acany skutečně takto zvedly (nevím přesně, sama ji nepoužívám, neměli jsme s ní dobré zkušenosti...ale už jsem o jejím zdražování něco zaslechla), určitě se už nevyplatí ji kupovat. Za tutéž cenu můžete mít např. superprémiová kanadská krmiva Nutram nabo FirstMate, která s klidným svědomím a dlouhodobou zkušeností mohu doporučit. S Calibrou zkušenosti nemám, ale osobně používám raději americká či kanadská krmiva, protože mají přísnější normy na použití a zpracování surovin, a proto je považuji za kvalitnější...a krom toho se mi vážně osvědčily...
Pokud chcete zachovat původní relaci, za slušné považuji granule K9, Skoki a Brasa Superpremium.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:14
- Nahlásit
Petra
Spíš než Acanou po zdražení bych krmila asi itminem - je levnější a co se kvality týče se jí podle mě bez problémů vyrovná.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:28
- Nahlásit
Z K-9 jsem přešla na Acanu, tam se vracet nebudu. Uvažuju o Nutramu. Teď jsem ho koupila veteránce (light).
Anebo holt zůstanem u Acany i když drahé. Nechce se mi moc experimentovat zrovna když se chystáme pomalu krýt.
Známí hodně chválí Eagle Pack, jenže u úplně odlišného plemene. Máte někdo zkušenost?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:45
- Nahlásit
Ketrin,
úplně odlišný plemeno-boxer , chválím taky, a mám spoustu známých co na tomto mají psy už dlouho a jsou spokojení, navíc to jsou psi co pracují + výstavy anebo závodí v coursingu, běhají agility...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:49
- Nahlásit
Denisa
No tak to by mě zajímalo. A kde ho kupuješ? Běžně není vidět.
Mluvíš o Eagle Pack, jo?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:51
- Nahlásit
Ketrin, jestli si zPrahy, tak nejlíp na net obchodech
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:54
- Nahlásit
Já ho kupuju přes www.maxcanin.cz to je brněnskej, takže ho dovezou až ke dveřím a myslím, že je taky na www.mujpes.cz, to je taky brněnskej... mrkni, já jinak přehled nemám neb jsem to nemusela řešit, třeba to dováží taky kamkoli... ale určo jsem ten Eagle pack viděla i v jiných i-shopech.
Já chci ještě vyzkoušet pro změnu Nutro choice, to má druhá půlka známých a to je taky dobrý, aspoň teda jejich psi vypadají skvěle a taky mají velmi malý odpad (hovňousy)...!?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 09:58
- Nahlásit
Denisa
Dík. Tady na venkově se to prodraží o tu dopravu. Zas ale s tím množstvím co my prožerem by nám mohli dát nějakou slevu, když bych toho vzala víc najednou. No já zkusím prolézt ty internetový obchody a popřemýšlet.
Všem díky.
|
Břetislava
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 10:09
- Nahlásit
A co říkáte na PURINA EXCELLENT?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 10:21
- Nahlásit
Jestli uvažuješ ještě ve vyšší cenové kategorii, tak EaglePackem a NutroChoicem neuděláš chybu. Odpovídala jsem ti podle uvedené cenové kategorie... Fitmin ne-e, mrkla jsi někdy na dávkování? Na druhou stranu vitamínové premixy a pochoutky nemají špatné.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 11:01
- Nahlásit
Ketrin
Taky krmím Eagle Packem, ale to je zase trošku jiná cenová kategorie než Acana. Je podstatně dražší, teď se chystám koupit zátěžovku a to je 18 kg za 1830 Kč. Kupuju ho taky na www.maxcanin.cz , mrkni na jejich stranky a zavolej na uvedene telefonni cislo. Pan je velmi ochotny a mily a urcite se nejak domluvite. Jinak jsem se snazila koupit Eagle i jinde a moc snadno k sehnani neni.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 11:04
- Nahlásit
Anonymní
Fitminem krmí moje známá co má irský vlkodavy - zvířata jsou nádherný s nádhernou kostrou a ymslim, že když se na tom dá odchovat takovej kolos - pěknej a zdravej, tak to nebude nic špatnýho (já snim nikdy nekrmila, takže tohle vím jenom tak, že znám zvířata jím krmená)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 11:12
- Nahlásit
Mně u Fitminu vadí ta kukuřice hned na druhém místě, jinak krmná dávka je obyklá, tedy u 10kg psa, adult, v normální zátěži.
Lenka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 11:25
- Nahlásit
Já mám sice jen omezené zkušenosti, krmím štěně velkého plemene ProPac a jsem maximálně spokojená. 15kg za 1.150 ,- Myslím, že na superprémiovku super cena. Má krásně lesklou srst, a perfektně prospívá. A taky moc chutná! Dospělácký jsou 15 kg za 1.000,-.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 11:40
- Nahlásit
ach jo to má někdo výhodu když má jednoho psa, já si připadám jak výkrmna. jen platím a platím a krmím. Ale psy jsou super
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 12:27
- Nahlásit
ještě jednou teď jsem našla docela dostupné krmení ANKA za 900 něco 20kg, jaký to je krmíte s tím někdo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 12:33 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Petra
To radši ten Fitmin - dělám ve zverimexu a Anku rozvažujeme - ty granule na mě nepůsobí dobrým dojmem - jsou nějaké lehčí, prostě jiné, Fitmin je podle mě určitě kvalitnější
a cenově vyjde tak na stejno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 12:42
- Nahlásit
Ještě mě teď napadl Diamond - měl by být přibližně stejná cenová kategorie (teď jsem to nekontrolovala)
http://diamondpet.cz/
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 12:46
- Nahlásit
nebo Bosh
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 12:48
- Nahlásit
pardon BOSCH
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 14:22
- Nahlásit
my taky krmili acanou (kupovali jsme to přímo od dovozce (weber mlýn), ale teď chceme přejít na ProFormance
kvůli jeho malé rozšířenosti, možná zvážíme i proplan
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 14:58
- Nahlásit
Petra
jasně, Ankou krmíme naší labradorku. Pro začátek nám tohle krmivo doporučila chovatelka a čubině jede, nestrádá, má krásnou srst a pokryje jí její energ. výdej během dne (což je teda dost vysoký :biglol Tak v něm zatím pokračujeme...
|
Lenka2
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 15:17
- Nahlásit
Já krmím Proplanem a výborný.Jen mi to přijde dost drahý,tak to trochu míchám s Purinou Excellent.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 15:21
- Nahlásit
od proplanu kupujeme zatím jen lososové a občas jí je přimíchám právě k acaně, aby měla čubinka změnu
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2005 15:59
- Nahlásit
Zdravím taky se přidám. Sice krmím Royal Caninem ale mám třeba velmi dobré zkušenosti se Spotrmixem.
|
jana33
|
# Zasláno: 2 Lis 2005 16:12
- Nahlásit
Já jsem taky dosud krmila Acanou, protože má jako jediná z prémiovek čistě jehněčí variantu a jsem s ní moc spokojená. Ale teď o zdražení asi vyzkouším čistě jehněčí variantu Nutramu. Je to už superpremiovka a stojí asi jeno o 50 Kč víc na 15kg. Křížence asi převedu na K9, on je ten typ,co bude prospívat na všem
|