Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Botičky pro psy
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 21 Říj 2005 07:31
- Nahlásit

Používáte v zimě tzv. botičky pro pejsky? Nevíte kde se dají sehnat, které jsou kvalitní a jak poznám jakou velikost? Někde jsem viděla míry v cm (to je obvod tlapky?) a jinde zase označení S M L. Jaké máte zkzšenosti?

Anonymní
# Zasláno: 21 Říj 2005 07:34
- Nahlásit

http://shop.schnauzer.cz/index.php?cat_id=201&catname='Botičky%20pro%2 0psy'&PHPSESSID=7834be90621b85105ee54f5acef5cec9

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2005 07:37
- Nahlásit

Kamarádka ji v létě na táboře dávala feně po úrazu (rozřízlý polštářek) a fena mohla normálně s ostatními cvičit v lese a na poli. Bez botičky by to asi nešlo - pořád by si to o něco znovu rozdírala. Bylo to z něčeho podobného neoprénu , zadělání na suchý zip. Prý to hodně používají pro saňové psy do zmrzlého sněhu. Velikost nejlépe vyzkoušet, ale tím sucháčem se to právě dalo stáhnout anebo povolit podle potřeby. Labradorka měla vel.L.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2005 08:19
- Nahlásit

http://www.manmat.cz

Anonymní
# Zasláno: 21 Říj 2005 12:48
- Nahlásit

Já mám botku od Barona.......taky k vůli nemocné tlapce.....a tam je udaná šíře tlapky když pes stojí....tak že jsem objednala podle centimetrů -a s obvazem nám byla akorát.......bez ní by nemohl pořádně chodit,měl sedřený polštářek,takhle to bylo v pohodě,obvaz nepadal. Ještě maličkost- pokud je volnější- není nic jednoduššího než dát i dětskou ponožku.....záleží pak na tom,jak moc ta packa obvázaná je. Ponožku vezmu kolem nohy náplastí,aby se nehrnula-lépe i drží ten obvaz. Doma se sundá.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2010 12:50
- Nahlásit

Mám botičku od manmatu a chci se zeptat jak ji perete, aby pořád držel ten suchý zip. Nevím jestli ji můžu dát do pračky nebo jen v rukách

staropramen
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2010 20:31
- Nahlásit

Sháním škrpále na rtw

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2010 23:10
- Nahlásit

MaggieM
Já ji třeba nikdy neprala :-D Ale je pravda, že mě ten sucháč trochu točí-stává se mi, že když Boban lítá ve sněhu, tak se mu rozepíná... Chce to nějak zabezpečit proti rozdělání, ale já na tyhle věci moc šikovná nejsem, tak jsem ještě nic nevymyslela
staropramen
Já mám na Akiťáka manmat boty (ty s asfaltem) velikosti L

Nera
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 16:49
- Nahlásit

staropramen
naše rotvajleří princezna nosí taky ManMat a je velice spokojená URL

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 18:36
- Nahlásit

grooggy
hele není nic jednodušího než tam narazit patent, na ten sucháč většinu suchých zipů takhle jistím, ale nevím jestli to přežije i ve sněhu

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 20:52
- Nahlásit

my máme Manmatí, a hned první den mi jednu ztratil v hlubokém sněhu (stovka v háji ), ale jsou fakt dobré

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2010 20:01
- Nahlásit

www.dogleggs.com - mají super věci!!

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 22:22
- Nahlásit

MaggieM
grooggy
Pro upevnění botičky používám navíc izolačku protože po 8 km nebylo kam sucháč přichytit, látka se potrhala. S izolačkou to ve sněhu vydrželo i 40 km.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání