| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:22
- Nahlásit
kámoška se v březnu vdává , obřad má na Chodovské tvrzi , protože tam můžou psi , za mládence jdou 2 špringři , za drůžičky 2 goldenky , spřingři budou mít klasický ohoz , goldenky růžové šatičky , personál svatební síně se už móóc na ně těší ...nikdo kromě kámošky, mě a mé dcery to netuší, ani ženich , proto je na svatbu přivezu sama autem všechny 4 , doufám, že oblečky přežijí cestu autem a obřad a fotografování...pak budou oblečky zachráněny, určitě by je na hostině ( i ta je v restauraci, kam můžou psi ) zapatlali
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:32
- Nahlásit
mac1
Jé,to je krása!!! Pokud omylem svatbu, tak jedine se springrama!Půjdeš s námi v neděli do rokle? Modřanské?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:42
- Nahlásit
ještě uvidím, jestli bude funět jako dnes , tak se asi nebude chtít, zítra mám v plánu jít mrknout do toho Motola ( ZOP) ...ale jestli bude funět jako dnes, tak nevím
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:16
- Nahlásit
Silwuska
na jakýho je to zhruba pesa?
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:35
- Nahlásit
Dines
Júúúú...to je tazko povedat...bud na oobroviteho jazvecika, alebo na velkeho bradaca s dolamanymi nohami rozmery su prilozene...mam aj viac fotiek...staci rici...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 13:55
- Nahlásit
já mám pukníra...velikosti vyššího jezevčíka, atletické postavy, skoro nelíná a s očima kníračíma
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2008 14:15
- Nahlásit
Dines
Ja mam jekníra...velikost velkeho knira s polovicnymi nohami, líná az moc s mafianskyma ocima
Tak ho zmeraj...od chrbtice po zem, okolo hrudnika a od kohutika po chvost...a je to specialne na chlapa site, ma to dole vacsi otvor na veelku ciculu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 15:06
- Nahlásit
Silwuska
No, tak jakože by to všechno sedělo kromě tý délky ... muj pesan je o 20cm kratší
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 15:15
- Nahlásit
Dines
jaksik som to cakala...len nechcem aby to zbytocne zapadlo prachom...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 15:26
- Nahlásit
Silwuska
To teda musí být ale docel špageta,ne?
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:01
- Nahlásit
Dines
a vies ze sa tak mal povodne volat??
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:49
- Nahlásit
Silwuska
To já ho mám pěkně souměrnýho...je dlouhej jako vysokej - taková krychlička
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 08:59
- Nahlásit
Dines
Mi mame obdelnicek...no obdelnicek, skor panelicek...no panelicek, skor plynovodnu trubku
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 09:04
- Nahlásit
Silwuska
|