| Autor |
Zpráva |
Badun
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 17:49
- Nahlásit
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat ohledně škol ...
Je nějaká škola specialne zaměřena na výcvik asistenčních psů ? A jak se třeba dostanu k policii jako psovod ? Předem děkuji za odpovědi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 18:26
- Nahlásit
Badun
jak jsi na tom s učením? chceš co nejdřív skončit a do praxe, nebo si umíš představit nějaké vyšší odborné, nebo i vejšku?
vím, že existuje střední škola kynologie, ale slyšela jsem na to špatné reference i s ohledem na blaho psa, a že na něj není volný čas.
a lepší je podle mě mít co nejširší možnost výběru, až se v 18 budeš vážně rozhodovat, co se sebou dál, nezavřít si předčasně něčím dveře. psi taky nemusí nutně být tvoje práce, ale i životní náplň vedle jiné práce, baví tě třeba i něco jiného, nebo začne, to uvidíš.
|
Badun
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 22:17
- Nahlásit
Díky za odpověď,
Jsem zatím v 7. Třídě , ale nwm co by se ke mne hodilo, nevím na co mám jít ... Znamky se mi zatim pohybuji kolem 3 trojek na vyto a to z anglictiny, fyziky a zemepisu .Tak musím zkoušet všechny možné věci... Rada kreslim, jezdím na koni, cvičím psi a hlavně me baví zvířata , ty mám nejraději ... Přemýšlel a jsem o veterine, ale je prý hodně těžká ... Pak jsem přemýšlel a o policejním psovodoj, ale to se musím stát nejdříve policajt a pak si dat přihlášku na psovoda ... Uvidíme
|
Badun
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2014 22:18
- Nahlásit
Omlouvam se za chyby , píšu to na mobilu. Má tam být na výzo u těch známek
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 12:54 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Badun
v tvým věku je normální, že ještě úplně nevíš, na co máš jít, co by se k tobě hodilo, to chce pár let čas, dělat ve volném čase, co tě baví, a ono se to ukáže.
můžeš zkusit si dát přihlášku třeba na střední zemědělku a pak uvidíš, jestli půjdeš třeba i na veterinu, na vysokou zemědělku, nebo to už zabalíš a půjdeš do praxe... určitě nemáš v sedmé třídě s docela normálním vysvědčením důvod se předem třeba veteriny bát- to prostě všecko po maturitě uvidíš a ještě máš čas.
a gympl jsi zavrhla? nezavrhuj předem nic a pořádně to prober s rodičema, jestli se to s nima dá, stejně ti budou nejpozdějc za rok dávat rady nebo tě někam nutit
edit- užívej si co nejvíc, že máš ted skoro nejvíc volného času na psa, co se dá mít a jednou všecky svoje zkušenosti zúročíš.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2014 23:04
- Nahlásit
Vero
já myslím, že myslela střední veterinu, což by se s těma třema trojkama ještě asi dalo.
střední veterina taky člověku něco dá, mně třeba dala to - že jsem si uvědomila, že na vysokou veterinu ne.
|