| Autor |
Zpráva |
Veris456
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 04:54
- Nahlásit
Dobrý den, je mi trapně, ale prosím moc prosím potřebuji pomoc. Nemám se na koho obrátit a nezvládám to:-'(
V pondělí si moje roční holčička Hayley ošklivě zlomila nohu, skočila v lese pro klacek, který jsem jí hodila a špatně doskočila. Má spirálovou zlomeninu holenní a lýtkové kosti, musela tedy na operaci, dali jí tam hřeby a dostala dlahu. Operace byla dost drahá a já jsem si na ní musela půjčit, jenže jsem v dost blbé finanční situaci:'-( a nevím jak to splácet:'-( moje rodina se ke mě totálně otočila zády a místo pomoci kterou jsem čekala mi všichni řekli ať jí nechám utratit, ale to já jsem nemohla, je pro mě všechno:'-( nevím vůbec co mám dělat, nevim kde mám vzít peníze, to dojíždění na kliniku každých pár dní, ještě nás čeká sposta kontrol, rentgenů, převazů a všechno je tak drahé:'-( a po 8-12 týdnech další operace, kde jí budou hřeby vyndávat. A ještě jsem musela koupit klec, protože nesmí na nožičku stoupnout, tak když nebudu doma, budu jí muset zavřít, aby se nepřicházela. Jsem na to úplně sama s mizernou výplatou zaplatím nájem a poplatky a sotva mi vystačí na jídlo:'-( Chtěla bych tím poprosit každou dobrou duši o finanční pomoc, je mi to blbé, ale já opravdu nevím jak dál:'-( prosím pomozte, každá koruna mi moc pomůže. Dám do galerie fotky Hayley. Mé číslo účtu je 193069265/0600 Moc děkuji každému kdo pomůže
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 10:49 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Zkus se obrátit na nějaké sdružení tvrdící, že pomáhá pejskům v nouzi v tvém okolí. Dnes ti takhle přes net asi jen málokdo něco pošle.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 11:23
- Nahlásit
Veris456
odkud jsi?
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 13:47
- Nahlásit
Mě to poradila kámoška, že sem mám zkusit napsat, že se určitě pár dobrých lidí najde i kdyby mi poslali dvacku. Fakt mi pomůže každá koruna a byla bych fakt vděčná. Na žádné sdružení se obrátit právě nemůžu, protože ty pomáhají jen týraným nebo nalezeným pejskům. Jsem z Dubí u Teplic
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:01
- Nahlásit
No, jsou ruzna sdružení nejen na pomoc výhradně týraným či nalezeným..
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:07
- Nahlásit
A kde takové združení najdu?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:17 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
takze nekolik tipu, jak hledat:
-kontaktovat utulky, veteriny, cvicaky, kynologické organizace v okoli a poptat se jestli o nekom nevi
-zavolat na nejakou databanku telefonnich cisel nebo treba primo info o telefonnich cislech, jestli tam neco takove nemaji
-navstivit co nejvice stranek zabyvajicich se psi tematikou a zeptat se, jestli ti nekoho nedoporuci
-samozrejme k tomu psat vsude ten pribeh svuj a kontakt na sebe
-zkusit hledat na facebooku
-hledat na netu treba na googlu seznamu primo ty vyse uvedene subjekty
-pokud chces penize primo od lidi, neni spatne udelat tomuto problemu vlastni stranku, vystavit na ni fotografie pejska se zlomenou nohou, pripadne treba fotky nebo kopie uctenek od veta, dat kontakt na veta, ktery psa osetruje, pokud by byl ochoten pripadnemu darci potvrdit situaci
Chapu, ze je to neprijemne hlavne kdyz Ti zde davam najevo, ze Ti vlastne asi skooro nikdo neveri, ale to je bohuzel realita, je dost lidi ochotnych pomoci, ale jaksi nechteji si pripadat jak blbci takze dnes uz proste vetsinou vyzaduji nejake viditelné důkazy o tom, že si žadatel nevymysli
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:21
- Nahlásit
zbrnd
zapomněl jsi na Vlčáčkovou
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:22
- Nahlásit
Tak to jsem no vůbec mě nenapadlo že by mi nikdo nevěřil, ale no co čekat v dnešní době. Fotky jsem se sem snažila dát, ale nejde mi to zkusím to co píšete, snad něco najdu. Děkuju a mějte se.
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:23
- Nahlásit
Co Vlčáčkovou?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:24
- Nahlásit
Vlčáčková teď operuje na Teplicku jo? To jsem nevěděl
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:28
- Nahlásit
Neznám žádnou Vlčáčkovou
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:31
- Nahlásit
Veris456
Co Vlčáčkovou?
to je tato paní která se m.j. pohybuje i na tomto serveru
http://www.osbeky.cz/kdojsme/
anebo: http://www.pesnastope.cz/
..... třeba by ti poradila
zbrnd
Vlčáčková teď operuje na Teplicku jo?
ta "operuje" všude
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:35
- Nahlásit
Veris456
Eva Neureiterová - BIG CALCULATOR
Účetní, hlavní kalkulačka a lejstro-přehrabovačka
731712275
tohle je ta Vlčáčková
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:37
- Nahlásit
Eninko ty jsi prostě zlato, Vlčáčková Tě určo pochválí..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:45
- Nahlásit
zbrnd
Vlčáčková Tě určo pochválí.
předpokládám, že lopatou po hlavě - bude chválit až uchválí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:48
- Nahlásit
zbrnd
hmmm, teď nad tím přemýšlím...ale já jen zkopírovala údaje z jejich stránek, snad sem nevleze, opravuje doma komín
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:52
- Nahlásit
Moc děkuju. A o co vám jde? Že by měla tu Eninku chválit? Nevím o co vám jde, o to že bych potřebovala pomoct? Celá léčba Hayley mě vyjde na nějakejch 25 tis. a nemůžu přeci za to že nevydělám hromadu peněz, prostě nemám ty peníze a nemám nikoho kdo by mi pomohl, protože je to pro všechny jen zvíře a měla bych jí nechat utratit. Ona je pro mě vším, dostává všechno, ty nejkvalitnější granule, nikdy jsem na ní nešetřila, ale prostě teď jsem v háji, před 3 měsíci jsem musela dát auto do servisu a stalo mě to 40 tis, odešla mi pračka, musela jsem koupit novou smůla se mi lepí na paty a já nevím proč a jsem zoufalá a nevím už kde mám brát ty peníze :'-( všechno co jsem měla našetřené jsem dala do auta a pracky a nemám nic:'-( nemůžu za to že vy jste asi smůlu nikdy neměl.....................
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:55
- Nahlásit
Jste zlý, jen jsem tu požádala o pomoc a vy mě hned krytyzujete že nemám peníze!!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 14:57
- Nahlásit
Veris456
Jste zlý,
ale není zlý, právě naopak, to jsi nepochopila, jen si mě dobíral, známe se tady všichni hodně dlouho vzájemně, to byla jen nadsázka, věř mi
|
hana
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 18:31
- Nahlásit
takhle ti těžko někdo v dnešní době pošle peníze. Skoro každý už narazil na podvodníky a tak si dává pozor. Já jsem takhle finančně pomohla svým odchovům, tak by možná chovatel tvé fenky taky pomohl - přece jen chovatelům na jejich štěňatech obvykle záleží.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 18:39
- Nahlásit
2 Veris456
Jsem hrozně zlý. Proto jsme Ti tu radil i přesto, že 9 z 10 takových topiců je snaha o podvod.
No jestli Ti někdo řekl, že Tě to vyjde na 25, tak počítej s tím, že to bude víc, to už tak bývá prostě, že se to vyždy ještě navrší.
Už máš ty stránky a fotky a dokumentaci někde? Ukaž.
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 11:59
- Nahlásit
No dobrý. Mělo tam být 15 ne 25, ale to je fuk. Vím vám se to třeba zdá málo, ale já je nemám stránky nemám, nevím jak mám udělat stránky, neumím to. Ale mám profil nebo spíš Hayley má svůj profil na Hafíkách a tam jsem to psala hned jak se to stalo a dala jsem tam i fotky a včera jsem vyfotila i faktury, tak se můžete kouknout. http://www.hafici.cz/profily/detail/150939/
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 13:04
- Nahlásit
Ale nezdá se mi to málo, jak píšeš, prostě nemáš, pro někoho může být hodně 3000.
Dnes je spousta služeb, třeba
http://www.svet-stranek.cz/
http://www.blogspot.com/
kde je vytvoření stránek složité asi jako vytvoreni mailu, ale samozrejme to byla jen rada. Nebudeme Vás nutit do toho určitě.
|
Veris456
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 18:20
- Nahlásit
Děkuji. Jen si říkám kdo tu stránku otevře? No jo zkusím to. Jsem z toho všeho tak v prdeli, ani rodina pro kterou bych se vždy rozkrajela na mě kašle a furt mi omývaj že jsem jí nedala utratit
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2013 18:22
- Nahlásit
Aha tak jsme si zase nerozumeli.
No tu stranku otevrou jen ti, co jim das na ni kontakt, neboli prijdes na diskuzi a napises treba to, cim jsi zacala zde a k tomu napises, ze podrobnosti jsou na te strance....
|