Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Trimovací hrablo
Autor Zpráva
ErzebethB
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2013 15:52
- Nahlásit

Zdravím,
neměl byste někdo zájem o toto trimovací hrablo?

http://kosmetika-a-uprava-psa.heureka.cz/furminato r-trimovaci-hrablo-s-vymenitelnou-hlavou-7x15cm/

Zakoupila jsem ho v místním zverimexu za 350,- Kč, prodám za 250,- + poštovné (případně osobní odběr v Chomutově).

Hrablo je pouze vybalené a vyzkoušené, ale na naši srst je to nevyhovující.... Aneb nechala jsem se ukecat ve zverimexu x)

K odeslání v pondělí.

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2013 15:54
- Nahlásit

Edit: Hrablo zašlu v bublinkové obálce doporučeně, takže 26,- Kč poštovné (pokud tu službu nezdražili )

lamalucni
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2013 16:47
- Nahlásit

ErzebethB

A nechceš s prodejem počkat, až přesrstí do dospělácké srsti? Třeba ho ještě využijete... Teda nevím, jak jsou na tom špicoidi se srstí a čím se nejlíp češou, takže mě klidně ignoruj

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2013 22:49
- Nahlásit

lamalucni
na špice je tohle k ničemu, tím ho tak maximálně polechtá zvrchu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 06:48
- Nahlásit

jojo, ja si to taky koupila kdysi a muzu rict, ze se tim u vlcouna daj cesat leda nohy a hlava a to u keese uz asi ani ty nohy. Nechala sem si to na cesani kocky, k tomu je to supr

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 10:02
- Nahlásit

No zkoušela jsem to na ni a kdybych ji tím měla vzit celou tak bušem obě šedivé, než skončím. Ona hysterii a já tím jak ji budu držet

Je to dobré asi na kratkosrsťáky..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 10:08
- Nahlásit

ErzebethB
ne asi, ale urcite... jako cesat se tim da, ale je milion vosum vhodnejsich druhu, takze ve zveraci chteli urco jen prodat

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 14:20 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit

No bylo to drahé jako svině (oproti ostatním třem, co na ní mám - klasickej hřeben s kuličkama - tím jí beru hlavu a nohy, jiným si nenechá, pak klasickej s drátkama a nakonec plochej hřeben a všechny stály jako tenhle jeden)

Bohužel jsem ale vyhodila obal i účtenku aniž bych to vyzkoušela a teď nevím, co s tím...

Ale mamka má nějakého kníračského křížence, tak to chtěla vyzkoušet....
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak- ash4/1002708_10201587606479018_1291052820_n.jpg
myslíte, že to na ní půjde?

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 14:22
- Nahlásit

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak- frc3/1043880_10201568347397553_1666878769_n.jpg
Tady je lepší vidět její srst, má je docela tvrdé

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 14:27
- Nahlásit

ErzebethB
Na tu by to teoreticky jít mělo.

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2013 18:25
- Nahlásit

A ještě by mě zajímalo, co přesně to má dělat, má to fakt škubat chloupky i s kořínky, nebo to jen zastřihává chloupky? Epilace u psů mi přijde hrozně sadistická xD

lamalucni
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:47
- Nahlásit

ErzebethB
Furminátor? Vyčesává uvolněnou podsadu, rozhodně nic nevytrhává ani nezastřihává (tedy neměl by, si myslím).

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:48
- Nahlásit

lamalucni
ono to není přímo furminátor, ale něco podobného od trixie

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:49
- Nahlásit

ale v principu to bude asi podobny - rozhodne by to nemelo vytrhavat nic, co drzi, jen lepe procesavat co je uz uvolnene (na vhodnem typu srsti...)

lamalucni
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:58
- Nahlásit

Maya
ono to není přímo furminátor

Já vím, že to není origoš furminátor, ale fungovat by to mělo stejně. A pokud vytrhává živý chlupy (jako že mi to už pár lidí říkalo), tak se podle mě na ten daný typ srsti nehodí.

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2013 14:08
- Nahlásit

O víkendu jedu k našim, tak to na té jejich strašpytlíně vyzkoušíme, snad se toho nebude bát, je to nalezenec a tak je chudák ze všeho vyplašená

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání