Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / zimní boty do bláta, sněhu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 08:34
- Nahlásit

Teda, úplně jste mě navnadily jít si koupit novou podprsenku. A to jsem původně chtěla nový zimní boty do bláta a sněhu

datli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 08:39
- Nahlásit

Já ty extendery kupovala například v Lindexu,kterej má mimochodem taky kvalitní podprdy.

Moje zkušenost s nákupy přes ebay-dceři kupuji tréninkové a závodní gymnastické dresy.Kupodivu poprvé jsem to odhadla dle popisu a trefila se.Od té doby vím,že co sezona stačí zvýšit číslo.Dresů od anglických i amerických máme už nakoupeny kupy a velikost vždy odpovídala.Narozdíl od českých značek,či firem tohle šijících.
Brávám i dresy na trénink a tam hodnotím značku=záruka,že časté praní mi ten dres nesrazí,nevytahá,nepustí gumičky.Brávám proto již nošené dresy,ale fakt jen značkové.No a nekupte sadu za 2 dolary,kdy původně to bylo v novotině k 50!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 08:45
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
ok

corgi
můžeš aspoň do bláta a sněhu chodit v nový podprsence

Já mám hlavně strach s tím posíláním zpět, když by to nebylo. A jak bych se toho zbavila u nás, to netuším

LucieS
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 10:26 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit

Ještě přihodím jeden tip na boty - klasické kotníkové Prestige - http://www.moleda.cz/category.php?id_category=3 .

Do běžného bahna stačí, mají tlumící podrážku, jsou uvnitř docela vytvarované, akorát to není na úplnou zimu. Každopádně já v nich jezdím na koni, chodím se psem, je to pro mě bota na všechno.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 10:30
- Nahlásit

LucieS
a jakou to má podrážku? má to nějaký lepší vzorek? já si říkám, jesli ta úplně rovná podrážka bez mezery upřostřed třeba není klouzavější?
ta limitovana edice je vyjimecne i proti normal prestizkam pekna

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 10:55
- Nahlásit

corgiTeda, úplně jste mě navnadily jít si koupit novou podprsenku. A to jsem původně chtěla nový zimní boty do bláta a sněhu
Šíš ted sem dočetla tak půlku a zas mi unikaj souvislosti já zůstanu u bot představa,že du k ortopedovi a vodejdu pušapkou mě dost nadchla

Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 11:39 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

danajasa
...představa,že du k ortopedovi a vodejdu pušapkou mě dost nadchla

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 11:58
- Nahlásit

danajasa

zas mi unikaj souvislosti já zůstanu u bot představa,že du k ortopedovi a vodejdu pušapkou mě dost nadchla

bože bože, kam sme se to dostali -teda dostaly v tomdle případku.!!!! ačkoliv .... uvědomte si že v českém zdravotnictví v současné době NÍÍÍC NENI NEMOŽNÉÉÉ TOOOJOOTÁÁÁ!

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 12:05
- Nahlásit

PetraK
uvědomte si že v českém zdravotnictví v současné době NÍÍÍC NENI NEMOŽNÉÉÉ TOOOJOOTÁÁÁ!
to už tu bylo i kdysi...si vzpomeň Burian měl išijas a dostal zuby....

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 12:07
- Nahlásit

vlk
si vzpomeň Burian měl išijas a dostal zuby..

no takže danajasa zas nepřišla s něčim převratným, to je fakt

lamalucni
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 13:10 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

cernej caj
Já mám hlavně strach s tím posíláním zpět, když by to nebylo.
Není problém, fakt. Taky jsem se toho bála, ale ty firmy jsou na to zvyklé a funguje to úplně bez problémů. Ani se mi nestalo, že by se třá něco ztratilo cestou, a to zásadně posílám tou nejlevnější nedoporučenou nepojištěnou zásilkou

danajasa
představa,že du k ortopedovi a vodejdu pušapkou mě dost nadchla
Hele víš jak... babka chtěla spáchat sebevraždu, tak si přečetla, že se má střelit dva centimetry pod levou bradavku, a teď leží na ortopedii s průstřelem kolena

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 13:17
- Nahlásit

lamalucni

ak si přečetla, že se má střelit dva centimetry pod levou bradavku, a teď leží na ortopedii s průstřelem kolena

si blbá! /chvíli mi to ale trvalo, než mi to došlo , takže nejsem z nejbystřejších evidentně /

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 13:32
- Nahlásit

PetraK
jo to je jak ten vtip, co maji zeny na prsou ve 30? muze. v 50? sperky. v 70? gumu od teplaku

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 14:01
- Nahlásit

corgi
Teda, úplně jste mě navnadily jít si koupit novou podprsenku. A to jsem původně chtěla nový zimní boty do bláta a sněhu

danajasa
lamalucni

cernej caj

představa,že du k ortopedovi a vodejdu pušapkou mě dost nadchla
Hele víš jak... babka chtěla spáchat sebevraždu, tak si přečetla, že se má střelit dva centimetry pod levou bradavku, a teď leží na ortopedii s průstřelem kolena

o to je jak ten vtip, co maji zeny na prsou ve 30? muze. v 50? sperky. v 70? gumu od teplaku

šiš vy ste úpa blbýýýý

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 14:41
- Nahlásit

cernej caj

v 70? gumu od teplaku

takhle ty boty kolegyně nevybrem ale budem mít sice potprdu, ale chodit bosky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 14:45
- Nahlásit

PetraK
ale zase bosky to min boli, si po nich slapat

ale dneska mam dva cile, kazovku/posledni kusy tady u prace a ty prestize, a kdyz stihnu, tak i ten canis

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 14:48
- Nahlásit

cernej caj
ale zase bosky to min boli, si po nich slapat

do vosumdesáti ale ešče času dost, ne?

prestize

no jo, starý dobrý prestiže - nevím proč mě to nenapadlo. Koupila jsem je Brtnikoj, zimní variantu - jako nouzovku, ale je s nima navýsost spokojen a nehodlá měnit. A co vím, tak letní variantu si lidijové taky chválí, že má výdrž. Ale tam zase se může dostat voda, takže nejsou protipovodňový.

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 15:53
- Nahlásit

PetraK
sem přehlídla, nebo jsi nenapsala, v čem ty venčíš v zimě blátě a sněhu? předpokládám, že ne v těch super hyper 20dírkovejch!

cernej caj
a kdyz stihnu, tak i ten canis
tam mají otevříno až příští týden!!!

LucieS
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 16:25
- Nahlásit

Lidi lidi, mám zas prodlouženej život, o fous .

cernej caj
a jakou to má podrážku? má to nějaký lepší vzorek? já si říkám, jesli ta úplně rovná podrážka bez mezery upřostřed třeba není klouzavější?
ta limitovana edice je vyjimecne i proti normal prestizkam pekna

Podrážka je spíš hladší, s takovým drobounkým vzorkem.
Musím přiznat, že třeba po mokrým listí z kopce to krapet klouže.
Ale zas mě to vyhovuje na ty koně, no...
I tak je nosím všude, vyhovujou mi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 19:20
- Nahlásit

LucieS
I tak je nosím všude, vyhovujou mi.

Brtnik taky spokojen. Na sněhu prej to neklouže, na tom blátě někdy trošku jo, nicméně to mě ale občas taky bota ujede. On má tu zimní variantu. Je spokojenej, že to nepromokne, noha v tom dejchá, je to černý

Vero
v čem ty venčíš v zimě blátě a sněhu? předpokládám, že ne v těch super hyper 20dírkovejch!

ne tak to fakt ne, to jsou jednak moji vymazlený miláčci a druhak, když jedna bota váží kilíčko, tak na běhání, krom za tramvajema, to není. A já se při venčení většinou dost rychle pohybuju, takže to by nešlo.

No já mám jednak trekovky od Adidasů (dětský nějaký, poslední velikost dětská. Mám je už tuším dva roky??? , ve výprodeji za třináctset a jsou výborný. Jakej adidasovej poddruh to je to vůbec netuším, nemá to šňůrky ale takový nějaký vychytávkový zapínání. Zvohybaný jsou- páč se obouvám a zouvám jako prase, ale zatím držej. Neteče do nich, sníh taky dávaj. Impregnuju je. Pak mám takový hodně nadkotníkový kožený bagáně od Bati, taky z výprodeje, s traktorem na podrážce, v dešti a blátě taky dost dobrý, i když po delším courání v mokru už na jednom malým místě krapítek voda projde, leč tuto obuv mám již víc než šest let, tak se to povoluje /ale taky jsem je možná blbě naimpregnovala, jen jsem je tak přelízla/., No a pak mám ještě jedny prastarý trekovky, takovej historickej tip, tvrdý, těžší. Jedny z prvních. Nenosím je moc ráda, ale občas jo. Boty střídám. V létě při běžným běhání v polích obyč botasky, při výletech beru ty Ády - používám je celoročně, jsou to dobrý botky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2013 21:53
- Nahlásit

mám dva postřehy.

Prestižky jsou moc úzký. Všechny boty v karsu co vypadali jakžtakž mi byli úzký nebo nebyla velikost.

Do canisu du teda až příští týden.

Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 11:38 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

cernej caj

Kaju se, kaju.... Máme tu takovej malinkej krámek, kde už jsou 3 lidi moc a kde prodávají nitě, pentle, květináče, bavlnky, hrnce a truhlíky... a pozorte!.. i prodlužováááátka...
Tak jsem dotáhla prodlužovátka, hajzlpapír, sekyru, plyn, olej, cigára, mlíko, kleště, smeták s gumovými chlupy na psí chlupy a ty prodlužovátka... Jsem hrdá na naše městečko...

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 13:12
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinkaa ty prodlužovátka.. původně sem myslela,že de vo něco děsně sprostýho bo sem nechápala proč si chceš prodloužit boty,pak mi došlo že se asi jedná vo vyšší lévl druhé části diskuse

Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 14:35
- Nahlásit

danajasa
původně sem myslela,že de vo něco děsně sprostýho

Ani nechtěj vědět, co za odkazy mi nabídl google, když jsem zadala slovo "extender"...
(Tak říkaj prodlužovátkům na podprdy na webech, kkde je prodávají za kilo místo 15 Kč, jak jinde...)

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 16:52
- Nahlásit

Přátelé, dnes jsem při průchodu louží zaznamenala fungl novou prasklinu v čupr puntíkovanejch gumákách, co mám od října. Jsem v depresi...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 20:55
- Nahlásit

corgi
to vyreklamujes,

dneska sem v tescu (ff moda) videla takovej gumakovitej strih boty trochu zateplenej, asi za 500. samozrejme sem se do nich nevlezla ale vypadaly obstojne

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 21:09
- Nahlásit

cernej cajto vyreklamujes, právě sem si živě vybavila jak mě napodzim vyhodily z intersportu z dva měsíce starejma trekovkama se slovy neměla jste v nich chodit už sou moc poškozený měla jste dojít dřív.(nic lepšího mě ten moment nenapadlo)Slušně sem pani odpověděla esli sem se měla jako v Madarsku vyzout a dojít domů těch pár set kyláků bosky a vona že jo

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 21:23
- Nahlásit

danajasa
esli sem se měla jako v Madarsku vyzout a dojít domů těch pár set kyláků bosky a vona že jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 22:06
- Nahlásit

jojo, uz sem taky slysela, ze lidi reklamovali bezecky boty. A prej jak casto behali? co? a ze kazdej den? ale to muzou max jednou tydne, takze smolik! fakt obcas nepochopis.

danajasa
ale kdybys to usla bosa, byla bys husta

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2013 23:18
- Nahlásit

Voni to s těma reklamacema zkouší... když na ně tvrdě a výhružně nastoupíte, tak sklapnou podpatky a vyměňujou. Mužova zkušenost. Vyměnili mu i to, že boty nevydržely celý ty dva povinně zaručený roky

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání