Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Voní vám vaši psi? :-)
Autor Zpráva
bordyny
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 13:27
- Nahlásit

Taky to tak máte, že když k vám někdo příjde domů(hlavně teda nepejskaři) tak vám říkají´´ jak vám to tam smrdí po psech?´´ Já teda nevím jak oni, ale pro mě je to vůně a miluju ke svým psům ňufat a očichávat je. Prostě bych je podle čichu poznala mezi stovkou jiných psů. Každý voní jinak ale voní mi oba dva

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 14:54
- Nahlásit

Voní mi.. , většinou teda... Zrovna včera se Žofka v něčem vyválela a zaváněla notně nelibě...
Skoro mi jí bylo líto, když jsem jí řekla: "komteso, vy jste teda smraďoch", tak se tvařila jako malinká zmoklá slípka...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 15:08
- Nahlásit

bordyny
No,když prší a mám pak po venčení doma 9 mokrejch psů,tak to tam opravdu moc nevoní.A ještě když do toho boxeři prdí.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 16:52
- Nahlásit

bordyny

moji psi strašně hezky voněj! Kromě teda když třeba pustěj žlázky. Jinak mi nesmrděj ani když jsou třeba mokrý. Ale cizí psi mi někdy smrděj, to jo.

Dáška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 17:00
- Nahlásit

Adiddaska
Jinak mi nesmrděj ani když jsou třeba mokrý. Ale cizí psi mi někdy smrděj, to jo.
Hele a myslíš, že prostě nesmrdí nebo jsi na ně zvyklá, tak ti voní?
Mně holky voní aviváží kdysi se nám smál figurant na obranách, že je máme navoněný, ale mamka zas někdy říká, že smrdí. Holky teda, Čendík smrdí, to cítím i já, za půl roku sem nepřivykla. Asi tím, že je pes a starej.
Ale říkám si, esi u nás smrdí psi nebo ne. Návštěvy dycky říkaj, že ne, ale můžu já jim věřít?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 17:30
- Nahlásit

Adiddaska
moji psi strašně hezky voněj

mno

ALL

Moje Nyxinka nádherně voní, má takovou chladnou srst, nealergickou, je strašně voňavá a nádherná...musim jí furt mazlit...voní mi nejvíc!!! A nikdo zatim neřek,že by smrděla,myslim že fakt vůbec nesmrdí nikomu..narozdíl od jinejch,nebudu jmenovat

corgi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 19:02
- Nahlásit

Nejkrásnější vůně jsou Ríšecí pacičky a basta!

vlk
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 19:08
- Nahlásit

Úplně nejkrásněji voní šiby....

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 19:44
- Nahlásit

Pominu-li "pach" mokrýho psa, tak mně moje holky mi taky moc voní. A ty pacičky, ráda je oňufávám taky. A ještě jak spí v posteli, tak peřiny mají jejich specifický pach - vůni, a já se v tom válím taky a "voní" mi to, snad nebudu za úchyla, ale vždycky nerada převlíkám postele, protože pak TO tam nějakou dobu není a tak si vždycky říkám, ještě to pár dní nechám, než vyměním cejchy

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 21:35
- Nahlásit

Ešátor mi taky voní, vyjma haxen teda.
Jestli to u nás smrdí psem nevím, ale sousedka kámoška, se mě tuhle ptala, co mi to tak v bytě hezky voní. Pes to asi nebude, tipuju bylinkový mýdlo.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 22:29
- Nahlásit

Já říkávala Hipíkovi "voňásku"

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 22:39
- Nahlásit

Dáška
Hele a myslíš, že prostě nesmrdí nebo jsi na ně zvyklá, tak ti voní?

no jako vim, že o Kokovi hodně lidi řikaj, že smrdí, zvlášť přez léto, kdy hodně plave. Já to cejtim, ale neni mi to nepříjemný vůbec, ale ostatním se z toho navaluje

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 23:43
- Nahlásit

Adiddaska
no jako vim, že o Kokovi hodně lidi řikaj, že smrdí

worick
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 23:57
- Nahlásit

vlk
Úplně nejkrásněji voní šiby.... - i samojed

Bude to asi tím, že jsme na svoje psy uvyknutí Mě kluci taky voní, pořád je opusinkovávám, ale když jedem autem z výletu a jsou většinou umolousaní z kdejaké strouhy a ke všemu je jim v autě horko - tak to teda nevoní - to je smrad jak v Cařihradu!

Tony
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 00:12
- Nahlásit

Tak mě moje holka taky voní, a voní i jiným lidem, už mi ji chválili . Co mi ale nevoní jsou nohy, z těch jde cítit hlína a tráva a to není úplně ono.

bordyny
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 07:00
- Nahlásit

tak jsem si to myslela, všem nám voní, i když to není vždycky tak úplně pravda ale co mi příjde srandovní, jak jim smrdí nohy jako starýmu fotrovi

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 08:54
- Nahlásit

bordyny

jak jim smrdí nohy jako starýmu fotrovi

a stejně tak chrápou

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 09:43
- Nahlásit

Jo, ten základní pach mi voní a když psa chovám a čichám k němu, probouzí to ve mně mateřské pudy.
Houbový pach zpocených nohou mi nevadí, pach mokrého psa jen lehce, ale takové ty zdravotní pachy, signalizující kvasinky v uších, zubní kámen, zrychlený metabolismus z dechu, někdy čpící až rybinou, tak to nemusím.

bordyny
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:42
- Nahlásit

a stejně tak chrápou

to je přesný a já to řeknu tak: moje holčička je děsně škaredá, děsně smradlavá, děsně jí smrdí z papuly, vypadávají jí občas zuby, má suchej nos, no prostě královna všech ošklivek ale já když si s ní povídám, a ona si začne rovnat jazyk v tlamě(jakoby se jí lepil na patro a dýchne na mě ten ozon, tak jí stejně říkám, že je ze všech nejkrásnější princezna a ona mi to věří podle toho jak se důležitě tváří, tak určitě má sebevědomí obrovské prostě holčička moje nejkrásnější a můj chlapeček je ok, ten až takový smradch není, ale taky mu musím zvýšit sebevědomí, a on pak vrtí ocasem, vezmě do huby botu a chodí kolem stolu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání