Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pamlskovník
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2012 09:45 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Jaký používáte nádoby na pamlsky?

Koupila jsem si tohle -

líbila se mi myšlenka - ale dost mě to zklamalo, sypat jdou pořádně jen granule, někdy to vyplivne mlsek ztuha, někdy zas jich to vyplivne moc, navíc se při manipulaci vysmekne ten háček od pasu...

Tak se rozhlížím po něčem jiném, dosud jsem se ale bránila těm látkovým, co se musí pořád prát...

Nakonec nejčastěji asi mám ty pamlsky pořád v pytlíku v ledvince nebo kapse... Jenže to zas nejde odměňovat dostatečně pohotově.
Máte nějaké dobré tipy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2012 09:50
- Nahlásit

Vero.

Nakonec nejčastěji asi mám ty pamlsky pořád v pytlíku v ledvince nebo kapse

jo, mám to taky tak.

Jenže to zas nejde odměňovat dostatečně pohotově.

hele ale ono není myslím na škodu, pokud pes cvik už umí, když si chvilinku na ten pamlsek počká. Když něco učím doma, mám to v misce, venku si připravím do ruky pamlsků víc.
No a nebo mám takovej ten obyč

kterej nějakou tu mastnotu chvíli vydrží

lamalucni
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2012 10:47
- Nahlásit

Já mám normální látkový pamlskovník od Trixie. Jsem prase a peru ho tak třikrát ročně, stejně většinou pamlskuju domácíma játrovkama a ty nejsou vůbec mastný. A když se mi nechce tahat pamlskovník, naberu si hrst pamlsků jen tak do kapsy - psí oblečení to snese

Jebloň
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2012 12:22
- Nahlásit

Vero
My máme tyhle a spokojenost .

Evey
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2012 12:38
- Nahlásit

Vero
líbila se mi myšlenka - ale dost mě to zklamalo To mě taky, obratem jsem to poslala dále ...
Nyní již několik let Gappay

koblizenka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2012 19:17 - Změnil/a: koblizenka
- Nahlásit

Já jsem dlouho ideální pamlskovník hledala. Zamilovala jsem se do toho starého od Ruffwearu, ale ten už se několik let nevyrábí
Nakonec jsem před týdnem pořídila tento, rychle se do něj leze (narozdíl od těch se stahovací šňůrkou), pamlsky mi nevypadaly ani při transportu v batohu. Tady je i video, jak to funguje

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2012 21:29
- Nahlásit

díky za tipy...

Evey
a co to je za materiál?

Tak mě tak napadá, že bych nejradši na svou lenost jednorázovej pamlskovník

PetraK
hele ale ono není myslím na škodu, pokud pes cvik už umí, když si chvilinku na ten pamlsek počká.

myslíš?... možná jo... ono je to taky moje lenost v tom, nesnáším se pořád mrvit v tom sáčku...

Evey
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2012 06:06
- Nahlásit

Vero
a co to je za materiál? Takový jakoby tvrdší šusťák. Teď si nedokážu vybavit, ale možná je vevnitř i nějaký zátěr. Dobře se to udržuje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2012 09:26
- Nahlásit

Vero

myslíš?... možná jo..

já nevím, u nás se to vyplatí, páč pes pak víc natěšenej, líp se soustředí. ale pochopitelně jen u věcí už naučených a procvičovaných, u těch nových bych to viděla na to rychlý odměňování. Ale pokud klikáš, tak pes je zvyklý, že po kliknutí ta odměna prostě přijde, takže to taky nemusí být - teda podle mě a toho jak to funguje nám, pochopitelně - v rámci pikosekundy

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání