| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:05
- Nahlásit
Nenašel by se někdo pro společné závozy masa z K. Varů a okolí? Teď to řeším dovozem z plzeňského Vetamixu, ale není to ideál, ráda bych se s někým složila na dovoz např. z Falca, ale můžu vzít najednou tak max. 30kg - víc se mi do mrazáku nevejde.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:06
- Nahlásit
Tak je fajné že si to všichni přečtete, ale což takhle něco ve smyslu: "Já já já jsem z Varů a budu s tebou brát maso kdy si vzpomeneš"?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 08:17
- Nahlásit
bonc
Tak je fajné že si to všichni přečtete, ale což takhle něco ve smyslu: "Já já já jsem z Varů a budu s tebou brát maso kdy si vzpomeneš"?
já bych s tebou klidně brala, ale to ti moc nepomůže co
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:33
- Nahlásit
bonc
no, sem na tom jak alexa...tak ale jako můžeme to vzít, ale dojedeš si pak ku Praze pro to svoje?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 12:25
- Nahlásit
stetisek123
dojet si není problém, jezdim krz Prahu tak ob tejden, ale v dost nevhodnou dobu na nákup - v neděli večer. Takže kdyby mi to někdo uskladnil a pak ho nerozčiloval můj pozdně večerní příjezd, určitě se domluvíme
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 20:48
- Nahlásit
Asi Ti moc nepomůžu, ale třeba přece jen: z Vetamixu berou holky ze cvičáku ve Staré Roli, tak jestli by Ti pomohlo zajištění společných závozů, třeba by byly ochotné se domluvit.
A tip č. 2 - zkoušela jsi kosti z Globusu? Mívají tam obří balíky asi za 24,--, je o ně myslím docela zájem, tak třeba aby měli pesani změnu...
Já pro toho mýho mini hafíka bych měla 30 kg masa až do smrti a ještě by mi nejspíš zbylo...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 20:56
- Nahlásit
bonc
tak počkej po vejplatě, nebo spěcháš? Já mám velkej mrazák, ale nevím, kolik masa se vejde. Nějak na to nemám přectavu, ale snad jo. Jak má falco ty podmínky? Dva a půl tisíce? Ještě něco?
|