Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dotazník: Kolik utratíte měsíčně za jídlo pro psa?
Autor Zpráva
pfufí
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2012 08:01
- Nahlásit

Byla bych vděčná za vyplnění dotazníku, který jsem vytvořila proto, abych mohla porovnat, kolik jsou ochotni lidé zaplatit měsíčně za jídlo pro psa, porovnat, jestli se utratí více za granule či za syrové/vařené maso a určitě mi to vyhodí i mnoho dalších zajímavých údajů.
Za měsíc udělám článek s vyhodnocením a ráda sem potom hodím odkaz.
Samotná anketa má jen pár otázek:

http://login.oursurvey.biz/5380

Budu ráda, když budete dotazník sdílet dál a to hlavně mezi lidi, kteří nejsou úplně pejskaři, přesto, že psa mají, protože k těm se mi dostává nejobtížněji.

pfufí
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2012 08:14
- Nahlásit

Ještě bych připsala, že pokud máte pejsků víc, budu ráda, když vyplníte dotazník za každého zvlášť.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2012 12:19
- Nahlásit

pfufí

jdu to vyplnit

Atika
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2012 17:50
- Nahlásit

Vyplněno za dva psy

jindra 22
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 14:01
- Nahlásit

Téš sem to vyplnil.

pfufí
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 17:40
- Nahlásit

Děkuji, později sem dám určitě odkaz na vyhodnocení

brut
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 17:59
- Nahlásit

Vyplněno za oba plesnifce

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 18:31
- Nahlásit

pfufí

Mohu se zeptat pro jakou firmu sbíráte data?

pfufí
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:17
- Nahlásit

Pro sebe A potom až udělám to vyhodnocení, tak pro ty, kteří budou mít zájem o to si to přečíst

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:46
- Nahlásit

pfufí
hotofson. Na výsledky jsem pak zvědavá,páč si totiž myslím, že za to maso je to i menší částka než za bobule.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:53
- Nahlásit

vyplněno 3 x

pfufí
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:57
- Nahlásit

PetraK
Taky mám takový předpoklad, ale už jsem pár dotazníků projela a přijde mi, že granule jako je pro plan vyjdou cenově podobně ty lidi, kteří to vyplňovali. což je zvláštní, považovala jsem je za předražené krmivo. Nebo třeba brity vycházejí taky cenově podobně. Brit care už tak podobně nevychází. No, jsem na to zvědavá, dávám tomu ještě tak tři týdny.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:17
- Nahlásit

pfufí
mě to vyjde určo o polovinu levnějc

Minnie
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 14:24
- Nahlásit

stetisek...naozaj? minule som to zhruba ratala, krmenie barfom by ma vyslo len o cosi menej ako granulami... zapocitavala som do vyslednej ceny okrem ceny mäsa a zeleniny aj cenu noveho truhlicoveho mrazaku (kedze do nasej sa mäso pre psy uz nezmesti), ceny energii, cenu benzinu kedze som z dediny a po mäso treba dochadzat do mesta, cenu vody, cenu sackov ked chcem mäso nabalickovat. ano, niektore veci su mozno zanedbatelna polozka, ta voda a sacky, ale ked sa to vsetko pekne porata tak mi zas az tak lacnejsie to kmenie barfom nepride. utesuje ma akorat to, ze je to zdravsie krmenie.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 14:34
- Nahlásit

Minnie
myslím že taky záleží na tom odkud to maso máš, maso od řezníka vyjde určitě dráž, ale třeba když krmím masem z Falca, který mi dovezou až domu tak to vyjde levnějc, a taky nekrmím jenom svalovinou, která je dražší

Minnie
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2012 15:28
- Nahlásit

jo, Alexa, pravda. ja tiez planujem brat od Falca casom ked nasetrim na ten mrazak. uvidim potom o co lacnejsie to bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 09:29
- Nahlásit

no já třeba vyplnila za oba psy - a protože kupujem cca 13kg pytle kolem 1200 s tím, že to má pes na měsíc a kousek, tak mě to vzjde třeba na 900 měsíčně granule pro jednoho psa... když krmím masem, tak mě maso vyjde cca na 300 ale jsem zjistila, že na tý zelenině, ovoci, ořechách a tak dorovnám cenu granulí raz dva... takže za mě je to finančně úplně šumák, co kupuju...

Sheldonie
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 20:02
- Nahlásit

Vyplněno, malá vořešice toho moc nespořádá (i když by kolikrát chtěla )

pfufí
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 22:03
- Nahlásit

Sheldonie
Tak to máme taky

pfufí
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit

Mohu vás poprosit, jestli byste to nemohli dostat i mezi lidi, kteří krmí třeba pedigree a další marketovky? Vůbec tam takové lidi nemám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 22:47
- Nahlásit

pfufí
zkus ten dotaznik jeste zadat na [url=www.vyplnto.cz]www.vyplnto.cz[/url] kam snad taky chodi sirsi populace, kde by mohli krmit i takovyhle znacky

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 23:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
na tý zelenině, ovoci, ořechách a tak dorovnám cenu granulí raz dva
moc si to bereš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 09:06
- Nahlásit

kachna_
ja bych hlavne ocenila, kdybych nemusela napr jabka propsy kupovat za 20 kč kg v supermarketu no ale už je konečně teplo, funguje nam mrazak, takze du zas vesele poridit maso

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 10:12
- Nahlásit

pfufi
Zkus to dat na maminkovska fora.

Tony
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 10:37
- Nahlásit

cernej caj
ty dáváš psům jablka? (nebarfuju, takže neznám složení psího barfího jídelníčku)
A opravdu v okolí neznáš nikoho, kdo má zahradu a jabloně a dal by ti to za symbolickou, či rozumnou cenu, jen aby to neshnilo? V mém okolí je jabloní nadbytek. Kupovat pro psy kilo za 20 korun si neumím představit (a to bydlím v paneláku).

pfufí
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 12:20
- Nahlásit

pawLINka
Já je moc neznám. :-/ Nechodí někdo na maminkovská fora, že by mi to tam hodil?

Tony
Jablka jsou super. To není je otázka nějakého barfu, ale celkově hodně psům jablka chutnají ;)

pfufí
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 12:21
- Nahlásit

cernej caj
Co jsem pochopila na tom vyplnto, tak tam musím strávit nějak hodinu vyplňováním cizích dotazníků, abych si mohla udělat vlastní. Na to teď zrovna nemám čas. Ale za týden se na to vrhnu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 19:25
- Nahlásit

Tony
jo, já si to taky neumím představit... ale stejně to dělám, protože nevím, kde to jinde koupit. ale to byl jen příklad, my nějaký jabka taky máme, ale jen málo, máme pidi strom a když to popadá, tak se dokonce sami obsluhujou na těch popadaných teda aspoň pes, ten teda jabka má rád

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání