Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nakonec radost veliká
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:26
- Nahlásit

Jsem holka šikovná a cosi jsem kamarádce slíbila koupit ve zverimexu- nicméně to nesedělo,tak že to vyměním- no vyměnila a doma jsem si říkala, že jsem to udělala blbě, že je to velké- menší neměli a prachy nevracej- tak za co to utratím...tak z nouze.
Teď jsem tedy zjistila, že to má být pro mladíky,ale mému dědovi se to líbí moc. O mnoho hraček nikdy nestál, teď to boduje.
kong dudlík.
dokonce mi ho na povel aportuje- pokud tedy řeknu podej mi dudlík- nikoliv aport- to by se osypal.
Skoro žádná hračka nám nikdy nevydržela dýl jak pár minut,ale tohle zatím boduje........hlavně,když to nacpu piškotama( mám spešl antialergický, ty se tam vejdou jak dělaný)
máte nějakou "blbinku", co vašeho psa baví?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:36
- Nahlásit

žanda
Teď jsem tedy zjistila, že to má být pro mladíky,ale mému dědovi se to líbí moc.

trošku mi trvalo, než sem si to dosrovnala v hlavě, tahle věta mi to trošku zamíchala : D: D

my teď máme lásku největší - dopískavšího ježka s poloutrženou hlavou, kterou odervala Ešusova kámoška. To je teď nej věc. Jinak obecně vedou věci pichlavý+pískavý, který se dají žvejkat - takže všechny ježatý pískadla s bodlinama a pak pochopitelně plnící míčky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:38
- Nahlásit

žanda
Vlčáčka dědouška baví plyšoví medvídci, zajíček a kačírek, kteří tu zůstali po sabinčiných štěňátkách. Nosí si je důležitě, předvádí se s nimi. Občas je zahodí na poli.

RaduM
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:43
- Nahlásit

Na kong slyším chválu ze všech stran snad ve všech ohledech. Náš pesouš dostal k Vánocům taky jeden a musim pochválit především jeho neuvěřitelnou odolnost.

Jinak u nás teď vede obyčejný plyšový pes. Vydloubat očička, ukousnout čumák, to je první fáze. To vyhodím. Pak udělá někde díru a celého ho vycupuje. Já pak zase toho psa naplním a takhle se to opakuje dokud mě to plnění nepřestane bavit Už takhle udolal 3 plyšáky, za čaj už jsou totiž nechutně ožužlaný, takže je vyhodim

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:45
- Nahlásit

PetraK
no nás pískatka berou moc,jen jsou strašně málo trvanlivý- tak že to už kupuju tak nanejvýš pod stromeček- akce 5 minut a jde to do koše(
plnící míček dostal kdysi před lety a tu díru si prokousal vedle, coby dup.

Vlčáčková
no plyšáci jsou fajn,ale kdo z nich má uklízet tu vatu vevnitř? )
ale jak má pěkně 3,aby mu neutekli

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:47
- Nahlásit

Tak u nás už léta vede dírkatý míč, už máme několikátý, jak v zimě přemrzne ve sněhu, tak ta guma popraská a není to ono, tak pak musím koupit nový

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:48
- Nahlásit

RaduM
no já už na něj měla zálusk,kdyxž byl mlaďoch, ale to ho nebavil- (půjčila mi ho kamarádka) možná proto,že byl hodně tvrdej- tenhle pro ty mladý psy není tak betonovej......

místo toho vycupovanýho jsem svýho času cpala zpět starý ponožky-to není takovej binec....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:54
- Nahlásit

žanda
Má čtyři, neb medvídci jsou dva! A kupodivu od léta ještě nerozcupoval ani jednoho. Možná to bude tím, že nemá skoro žádné přední žuby.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 12:57
- Nahlásit

žanda
Nejoblibenejsi hrackou rtw je plášt z horskyho kola, pneu od babety, fotbalovy mice, rugby mice a zauzlovany horolezecky lano.
Jo a naprosto nejoblibenejsi je tenhle velkej micek, je jakoby penovej, piska pri stisknuti i nafukovani.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:00
- Nahlásit

U nás se nechytá žádná hračka. Máme jeden míček 9 let, teď už ho teda nemáme, protože jsem ho ztratila, možná si ho vzal jiný pes, jeden pletenej cop...asi rok, je jak novej, jediný, co jako hračka někdy funguje, je moje stará pletená fuska. Trošku ožvejkaná, jinak nezničená, a to dokonce i chválim za zničení, za aspoň malou dírku do té hrací fusky.

RaduM
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:01
- Nahlásit

Ještě jsem zapomněla na venkovní balónek na šňůrce. Doma ho tak nebere, pač je tam nedostatek prostoru, tak ho dostává venku. Myslela jsem, že je to štěněčí zábava, ale drží ho to pořád se stále stejným nadšením ;) Chytne konec a lítá a čučí, jak za ním balónek poskakuje.

http://www.youtube.com/watch?v=0AlYVaz0CbA

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:07
- Nahlásit

Fifi
no pokud máš kde mít pneumatiky atd- já bydlím v paneláku) tak to naprosto chápu. Z balonků- a mimo mecháčku na šnůrce co vydrží chvíli- by se náš kraken poblil,jak mi jednou řekl) balonky nesnáší- co kdybys ho chtěla,aby ho nosil, nebo tak něco.....
to lano je super, jen ho musí někdo držet- když samo visí......to není ono.....a najdi dobrovolníka,kterej se bude rád přetahovat.....

Gerda
co máš za pejska?????

Vlčáčková

to už je skoro zoo)

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:21
- Nahlásit

žanda
co máš za pejska?????
vořecha černobílýho ))) Ale teď už si pomalu začíná s některýma věcma hrát, zejména s těma, co jsme je použili třeba na klikání a byly za kontakt s nima pamlsky. Takže právě můj pes se učila učí hrát si, dostává za to odměny. A teď, skoro v jedenácti letech to nějaké to menší ovocíčko nese ))))

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:22
- Nahlásit

Gerda
vidím, že máme vrstevníky)

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:29
- Nahlásit

RaduM
jukla jsem na video- to je radosti)
oko potěšeno.pěkný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:30
- Nahlásit

žanda
Právě na starý kolena ty klikací hodiny mýho psa úplně rozsvítily, učí se krásně nový věci, strašně jí to baví, zkoušíme si po lajkovsku stopovat, to jí baví úplně nejvíc moc, tak moc, že strašně zmatuje a pak bloudíme obě, hlavně ale to cvičení klikáním jí strašně nahodilo, ona je celoživotně takovej jenom jídelní nadšenec, takže jí i podezírám z toho, že u učení dělá chyby schválně, abychom trénovali dýl a mohla víc jíst. Páč taky ví, že u klikání po ní nemůžu hrábnout...teda aspoň na hodině ne ))) Jak máš ty starýho vrstevníka a co je to za čokles?

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:35
- Nahlásit

Gerda
je mu 10,5 tedy AST, na cvičák tedy už nechodíme,ale pro radost si cvičíme dodneška- bez klikru,to neumím, za mlsek.
Taky občas "tančíme"- to mu svítěji oči, toho baví.....

ukaž foto,máš?

holky, vy taky, nemáte foto? stačí psa)

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:46
- Nahlásit

žanda
ukaž foto,máš?
Tady byla Maryje na karnevale za vosičku:
http://renata62.rajce.idnes.cz/Pes_Jira_v_Jilovem/ #MG_2495.jpg

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 13:49
- Nahlásit

Gerda
hele- jsem zmatená, píšeš vořecha, pak lajkovský cosi a máš borderku, co za chvíli uletí)
fešanda holka jedna.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:04
- Nahlásit

žanda
)) je to pejsek mnoha tváří, ale s borderkou je asi křížená. Dej svýho bojovýho stofárda )))

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:06
- Nahlásit

Gerda
ježíš, vlčák se sukýnkou a křidýlkama nebo co to má na zádech a ještě k tomu zabil dítě, hrůůůza

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:07
- Nahlásit

Gerda
neumím poslat fotku , a na www stránky mě to nechce nějak pustit- pokud chceš, zkus to: www.garryho.net
ale je to staršího data....

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:13
- Nahlásit

Maya
vlčák se sukýnkou a křidýlkama nebo co to má na zádech a ještě k tomu zabil dítě, hrůůůza
jojo, to je její kousací dítě, vždycky ho navlíknem do ringa, pošlem na louku a pak pustíme psa....je to dobré dítě. To je Nanynka, ona je canisterapeutický polohovací pes.

žanda
pěknej stofárd, sdělanej, chodí do zoo

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:22
- Nahlásit

Gerda
chlapeček má pěknou školu)
To je Nanynka, ona je canisterapeutický polohovací pes. - dát to foto do novi, udělají ti z ní mordýřku

sdělanej, chodí do zoo) - chodí fšude, beru ho kam se dá.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:26
- Nahlásit

žanda
to neni moje Nanynka, to je Davídkové Renaty Nanynka, akorát moje Maryje je u Renaty v albu ))) já svoje album nemám. Nanynka je opravdu polohovací a ještě k tomu má slouženou obranářskou OPT3 zkoušku (krom jinýho samozřejmě )). Je velice všestranná tak, jak má NO být.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:29
- Nahlásit

Gerda
ježíš, já věřím ,že je to holka šikovná- a taky je pěkná jen jsem se smála ,jak klučík statečně lítal v bundě figuranta a pesanka si to užívala.
polohovací a obranářská zkouška- širokej rozptyl, paničce gratulaci ke skvělý psí holce.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:30
- Nahlásit

Gerda
To je vidět, že Nanynka je polohovací, to dítě tam položila pěkně.
vždycky ho navlíknem do ringa, pošlem na louku a pak pustíme psa
a já jsem si vždycky říkala, je se to ti figuranti učej

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:41
- Nahlásit

žanda
a taky je pěkná
ale strašně jí smrděj nohy.

Maya
to dítě tam položila pěkně.
jojo, válí se furt, někdy na něj pustěj psů víc a jde se na kafe, ať si děcka hrají, von je kluk docela nezničitelnej ))

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:47
- Nahlásit

Gerda
konečně někdo, kdo ví,jak psovi smrděj nohy)i za sucha, že....

a pak že to u psů je blbost......

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 14:47
- Nahlásit

má to ubohé dítě rodiče? )

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání