| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 08:13
- Nahlásit
V domě máme takovou tyč,která "drží" zábradlí- v přízemí- jsme fakt velkej dům a psů hodně....ale někdo tam má psa čuníka a sám bude taky...potřebuji nějaký přípravek, nebo radu, aby se pes tý tyče obloukem vyhnul....máme nově zrekonstruováno a věčně louže na jednom místě- ta podlaha za chvíli bude vypadat.
PS- výzvy na nástěnkách,ať to uklidí nepomáhají a zatím nevíme o kterého psa jde.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 08:43
- Nahlásit
žanda
to už si řešila, ne? Takže nic nepomáhá? Hele, co tam dávat jednorázovou přebalovací podložku a večer to holt vyhodit?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 08:48
- Nahlásit
kachna_
jojo, řešila.....teď máme skoro "novej" vestibul.......a upřímně to dost kazí dojem a i to s....
tvůj návrh má sice řešení,ale po svým psovi uklízet nemusím a za jinýho tam budu lítat s podložkama- nehledě na to, kdo je bude dlouhodobě financovat.....družstvo asi ne )
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 09:10
- Nahlásit
žanda
a co tam dát kameru, běžně se v domech u vstupů a v techto
prostorách používají, dala bych kameru, upozornění, že prostor
je monitorován a buď to přestane být občúraný, anebo aspoň budete vědět, kdo to dělá
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 09:28
- Nahlásit
Eninka
paradoxně- kamera tam je-ale tohle místo monitorováno není,tam nějak nevidí (
a psů máme v domě cca 40.....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 09:39
- Nahlásit
žanda
ale když už tam máte kamerovej systém napojenej, tak přidat jednu kamerku navíc by bylo nejjednodušší a podle mě nejlevnější oproti třeba těm podložkám, jen mě to tak napadlo, protože nástěnky s info lidi běžně ignorujou, ale když budou
vědět, že se bude vědět, kdo tam dělá loužičky si už podle mě rozmyslí. Anebo tam dejte jen maketu, třeba to taky zabere
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:05
- Nahlásit
žanda
Jak to tak čtu, napadlo mě, jestli jsi si jistá, že to tam občůrává pes.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:17
- Nahlásit
Vlčáčková
napadlo mě, jestli jsi si jistá, že to tam občůrává pes
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:23
- Nahlásit
Podle mě to bude kolektivní práce více čoklůch... Klasika - zvedne nohu jeden, jde okolo druhý, přečte si to a zvedne nohu taky...
Ale divím se teda majitelům, že jim to nevadí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:40
- Nahlásit
)
Vlčáčková
Eninka
no chlap -pokud tedy jste myslely dámy tot- by si musel k tomu lehnout......je to občůraný fakt dole. Dokonce jsem si pro sebe vyloučila i hafany velikosti toho mého, to by bylo o dost výš- čili to bude nějakej mrňavka nízkej....
pawLINka
možný je všechno,že v tom má Prsty víc psů,ale náš hafan si toho ani nevšimne a kamarádek hafiny taky ne.....
majitelům učůranýho psa evidentně nevadí nic, vztekají se jen ti ostatní.....
teď inženýr z baráku vymyslel cosi na odpuzování- jen se bojím,že to bude odpuzovat všechny )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:45
- Nahlásit
žanda
Myslela jsem třeba dítě.
Dům zamykáte? Nemůže tam chodit nějaký psík nebo děcko z venku?
Jen takový nápady.
Jestli je to pes z domu, tak tam asi nechodí sám. Nebo je to fakt inteligentní psík, když se vyzná v kamerách. Tak bych se pokusila odpudit z toho místa člověka.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:48
- Nahlásit
Vlčáčková
dům je na čip-tam se pesan sám nedostane......
ta kamera ho v těhle místech právě nezabere, je to trochu bokem, snad se klukům podaří to nějak pošolichat,aby měla dosah i sem......
vzhledem k tomu,co nám v baráku bydlí, věřím, že páník na čůrající psa i snad kouká a ještě ho chválí, neboť jen blbec by tam zvíře nechal čůrat snad denně.....
(ovšem jen v hodinách, kdy tam je malá frekvence lidí, že...)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:54
- Nahlásit
žanda
chlap -pokud tedy jste myslely dámy tot- by si musel k tomu lehnout
já nemyslela chlapa, to čunítko Vlčáčková, ale když už píšeš,
že by si u toho musel lehnout, tak jsi asi nepomyslela na
okolnost, že by ho mohl mít "až k zemi"
Né, teď vážně, odpudíte jedno místo, pes bude chodit kousek vedle, strašila bych tou kamerou, všechno ostatní je nejistý
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:00
- Nahlásit
Eninka
kdyby to bylo jak píšeš: že by ho mohl mít "až k zemi"
to by se rozkřiklo rychle a měl by tam jistě zástupy fanynek )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:09
- Nahlásit
žanda
Když tam ta kamera nevidí a byl by problém ji tam nějak natočit nebo instalovat, tak co někam do zorného pole umístit něco lesklého (zrcadlo asi ne, ale nějaký povrch, který odráží obraz). Pak kamera uvidí za roh a nemusíte na ní hrabat. A navíc to může být nenápadnější, než změněná poloha kamery. Uvidíte, kdo to dělá. Když pohrozíte kamerou, tak to zmizí, což je fajn, ale zase nevíte, kdo to dělá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:10
- Nahlásit
Eninka
Já Ti dám "čunítko"!!! Tsss. Z čeho vycházíš?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:12
- Nahlásit
žanda
to by se rozkřiklo rychle a měl by tam jistě zástupy fanynek
hm, to nelze vyloučit
Vlčáčková
Když pohrozíte kamerou, tak to zmizí, což je fajn
a vovovovovoto tady jde
zase nevíte, kdo to dělá.
někdy je lepší nic nevědět, když problém zmizí sám
p.s. to zrcadlo je dobrej nápad, takovýho vypouklý, co se dává do obchodů
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:17
- Nahlásit
Vlčáčková
chytrá holka!!!! - večer chlapům navrhnu-a doufám, že to projde spíš, než ten jejich rušič pro kuny, kočky, psy a spol )
u toho se bojím, že to bude rušit všechno živé v dosahu....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:21
- Nahlásit
žanda
Rušič na kuny mám na půdě. A tuhle se tam asi třikrát po sobě honily jak koně v Chuchli. Takže jsem tam vtrhla s klackem a rušila jsem sama. Od té doby klid. Tolik k rušičkám.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:30
- Nahlásit
Vlčáčková
)- tohle hned přepošlu kolegyni )
aha- tak to řeknu inženýrovi,když tam bude s tím klackem,alespoň bude mít nějakej pohyb )
jen jsem se bála,abychom těma jeho hertzema,či jak se to...neohluchli všichni.....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:36
- Nahlásit
žanda
aha- tak to řeknu inženýrovi,když tam bude s tím klackem,alespoň bude mít nějakej pohyb
Neblbni, to mu neříkej. Vzdělanci neumí zacházet s jednoduchými řešeními, nemají na to vybavený mozek. Mohlo by to pro něho mít fatální následky.
Máte kliku, že v baráku nemáte nějakého vojáka z povolání, kterému by nebyla cizí strategie. Kombinace inženýra a stratéga by mohla být smrtelná pro celý dům.
jen jsem se bála,abychom těma jeho hertzema,či jak se to...neohluchli všichni..
Ta moje rušička za 450 Káčé není prakticky vůbec slyšet. Neboj. Tu slyšíš, až když vtiskneš ucho na její mřížku. Bohužel to asi stejně tak neslyší i ty kuny. Nebo jsou zrovna "moje" kuny hluché, ani to nelze vyloučit.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:45
- Nahlásit
Vlčáčková
Máte kliku, že v baráku nemáte.... bývalej policajtskej barák )ale už pár let se tam nestřílelo )
tady se v návodu píše nějakej zvuk,ale copak vím,kolik herzů uslyším a kolik ne?
nemáš bílé kuny???? )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:49 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
žanda
nemáš bílé kuny???
Nevím. Ony si se mnou hrají na schovku. A zatím vždycky vyhrály.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:54
- Nahlásit
Vlčáčková
tak to nebudou bílé,ale možná i neviditelné )
prej jim vadí psí chlupy- no když jsou u pejskaře v baráku, tak evidentně moc )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:04
- Nahlásit
žanda
Nevadí. Sežraly mi kabel od alfasondy k motoru. V autoservisu mi poradili vzít psí chlupy do igeliťáku, ten propíchat a vložit na dvě místa v prostoru motoru auta. Príma. Dalo se s tím i jezdit. Za měsíc otevřu auto a z pytlíků nadělané pelíšky, plus nataháno mraky vlašských ořechů ze zahrady. Takže pohodajazz - žrádlo až do postele.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:07
- Nahlásit
žanda
prej jim vadí psí chlupy
nevaděj, viděla jsem v telce pokus, kdy byla kona vpuštěna do skleněnýho tubusu a uprostřed byl plnej chlupů až po vrch a
kuna si vesele prolezla těma chlupama a šla dál.
Vlčáčková
jsem tam vtrhla s klackem a rušila jsem sama. Od té doby klid. Tolik k rušičkám.
to nebude tím klackem, já bejt kuna a uvidět tě i bez klacku,
tak zdrhám taky
Ony si se mnou hrají na schovku
to bude z jejich strany spíš pud sebezáchovy
žanda
nemáš bílé kuny????
nemá, ale občas vidí bílé myšky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:23
- Nahlásit
Eninka
Ty mě tu znežňuješ, du pryč!
Jo a ten pesan, jak jsem Ti volala, tak ten má ty nožičky prostřílené, ne přejeté. Má poškozené vazy a doktor se to snaží zachraňovat. Prý je vozík jako poslední možnost, že to ještě bude zkoušet. Fotku sem nedám, vypadá to strašlivě.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty mě tu znežňuješ, du pryč
kecko, dyť tam máš plno smajlíků u toho
Jo a ten pesan, jak jsem Ti volala, tak ten má ty nožičky prostřílené, ne přejeté. Má poškozené vazy a doktor se to snaží zachraňovat. Prý je vozík jako poslední možnost, že to ještě bude zkoušet. Fotku sem nedám, vypadá to strašlivě
to je hrozný, lidský zrůdy...fotky sem radši nedávej, mně to
vždycky děsně rozhodí, takový věci
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:37
- Nahlásit
Eninka
Vlčáčková
kdo nikdy neviděl bílý myšky je asi divnej,ne? )
Já tedy už po 2 panácích čehokoliv.....
tak ten odpuzovač inženýrskej už vyráběl někomu,kdo má psa, co napadá souseda, ze kterého cítí psy......
žije ještě ten soused? jistě se každej zeptá - to nevím....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:43
- Nahlásit
žanda
Já tedy už po 2 panácích čehokoliv
Vlčáčková už po jednom, ale půllitrovým. Naposledy, kdž ochutvávala vypálený višně, co jsem jí dala na "chuť", a ona
to pila na žízeň, tak viděla dokonce růžový prasátko, až pak
jí došlo, že to nejsou vidiny, ale že stojí před zrcadlem
|