| Autor |
Zpráva |
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 19 Úno 2012 15:53
- Nahlásit
Od nynějška přibyla u každého příspěvku možnost nahlásit jej adminovi v případě, jestliže se domníváte, že příspěvek obsahuje "závadný" obsah. Stačí u konkrétního příspěvku kliknout na odkaz -Nahlásit-.
Rovněž teď promažu témata pro admina/moderátory, případné ohlasy připomínky prosím do tohoto vlákna.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Víťa
Ale tím pádem zmizelo tlačítko Změnit. Mě, protože jsem blbá, bude velmi citelně chybět. Nešlo by vrátit?
Změněno: . Aha, tak nic. Nebylo asi jen u admina.
Změněno podruhé: nešel by zkrátit interval pro změnu nebo další příspěvek? Minuta je občas dost dlouhá.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:08
- Nahlásit
Změnit má každý jen u svých příspěvků.
Na ten čas prodlevy se ještě podívám.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:15
- Nahlásit
Víťa
No jasně!
Díky.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:32
- Nahlásit
Prodlevu pro vkládání příspěvků jsem zkrátil na 20sec.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:43
- Nahlásit
Víťa
Prodlevu pro vkládání příspěvků jsem zkrátil na 20sec.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:45
- Nahlásit
Víťa
Skvělý. Tak, a teď se můžeme efektivněji potesat!!!
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:00
- Nahlásit
No, no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:07
- Nahlásit
Víťa
"závadný" obsah
Děkujeme Víťo že se ut o nás staráš !
Jen ještě dotaz, nějaká přesnější definice závadného obsahu bude?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:12
- Nahlásit
a když někdo teda ten "závadný" obsah označí půjde to nějak vidět u toho příspěvku?
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:22
- Nahlásit
A můžou nahlašovat i nepřihlášení?
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:25
- Nahlásit
půjde to nějak vidět u toho příspěvku?
Ne nepůjde.
A můžou nahlašovat i nepřihlášení?
Prozatím ano, uvidíme jak se to osvědčí, případně by šlo omezit jen na registrované uživatele.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:04
- Nahlásit
Monty
tak ne že mě budeš pořád označovat
Víťa
díky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Nejlepší by bylo příspěvek ponechat třeba v jiné barvě a u něho kdo ho nahlásil a jak to odůvodnil. To by pak byla výživná diskuse!
Akorát mě tedy stále není jasné, jaké druhy nevhodnosti budou pronásledovány. Že s tím pořád otravuju...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:39
- Nahlásit
Vlčáčková
pravidla seš trochu posedlá ne,
tak příklad když někdo napíše vlčáčková je p*ča a místo *dosadí í tak je to příspěvek který se má nahlásit. Chápeš?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:49
- Nahlásit
laguna
uplne krasne jsi to vysvetlila
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 19:20
- Nahlásit
laguna
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 19:34
- Nahlásit
laguna
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 19:35
- Nahlásit
leyenda
Jebloň
davidkova renata
to vám přijde vtipný?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 20:16
- Nahlásit
Eninka
Leyenda
Jebloň
davidkova renata
to vám přijde vtipný?
A nenjen jim Polopatyčtěji už by to napsat nešlo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 20:17
- Nahlásit
Eninka
Jim? Určitě. Nechápu, že se tak hloupě ptáš.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 20:21
- Nahlásit
No a například i proto se stále ptám na ta pravidla. Třeba jestli se takovéhle rádobyvtipné ubohosti budou tolerovat. Protože je jich to tu plné vůči různým lidem a dělá to žumpu z celého cz-psa.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 21:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Třeba jestli se takovéhle rádobyvtipné ubohosti budou tolerovat. Protože je jich to tu plné vůči různým lidem a dělá to žumpu z celého cz-psa.
takovéto ubohosti by se rozhodně tolerovat neměly!!! Víťa by měl napsat seznam slov, která se zde smějí používat a porušení pravidel tvrdě trestat. Vůbec by sem měl víc chodit, je děsně sexy, jak to tu ovládá z hůry. Víťa Akbar!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 21:04
- Nahlásit
Vlčáčková
No a například i proto se stále ptám na ta pravidla. Třeba jestli se takovéhle rádobyvtipné ubohosti budou tolerovat. Protože je jich to tu plné vůči různým lidem a dělá to žumpu z celého cz-psa.
simtě když se ti to nelíbí tak to nahlaš a uvidíš jestli to někdo smaže a už prosimtě nic neřeš proboha furt!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 21:15
- Nahlásit
jako prej zumpa z celyho czpsa..ja mila zlata pamatuju staryho dobryho czpsa nez ho jisti lide pohrbili a a cz pes JE zumpa...mam trika cz pes a jiny veci to si jeste byla na cezetpsich houbach..a jinak mozna bych hlasila a co se tyce hlaseni pic kdyz je to true nehlasila bych vid
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 21:41
- Nahlásit
Vlčáčková
Třeba jestli se takovéhle rádobyvtipné ubohosti budou tolerovat. Protože je jich to tu plné vůči různým lidem a dělá to žumpu z celého cz-psa.
Jsem pro a pro seznamy nežádoucích osob,dala bych do něj všechny vtipálky, posměváčky a celkově všechny se smyslem pro humor,takže neboj ty tam nemůžeš nikdy být
laguna
RESPECT
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 21:43
- Nahlásit
sarax
cz pes JE zumpa
oujésa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 21:46 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Grin
Proč bych to měla hlásit já? Kdo se tím prezentoval jako póvl? Já snad? Mělo by být v zájmu dotyčných "dam", aby to zmizelo. Nebo admina, pokud mu není jedno, jakou úroveň má jeho web. Naopak mě to může být a je fuk.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 21:48
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jsem pro a pro seznamy nežádoucích osob,dala bych do něj všechny vtipálky, posměváčky a celkově všechny se smyslem pro humor,takže neboj ty tam nemůžeš nikdy být
No, tak o humoru mám jinou představu. Každopádně, že se jím stále oháníte Vy, který humor, sarkazmus ani výsměch nepoznáte bez asi tak milionu smajlíků, mě poněkud dohání k úsměvu.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2012 21:54
- Nahlásit
Víťa allmighty
Budou tědy noví moderátoři? Díky
|