| Autor |
Zpráva |
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 18:59
- Nahlásit
ahoj :-D dnes jsem psala na čt4 jestli by necghtěly dávat alespon záznamy akcí. a má otázka komu z vás by se to líbilo a co by jste chtěli vidět především? dky za odpovědi :-D
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 19:04
- Nahlásit
a ještě prosííím kdo by chtěl vidět ms agility 2012 v Liberci?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 19:16
- Nahlásit
kikilukesova
Mně by se líbilo vidět cokoliv psího, ale otázkou je, jestli je to divácky zajímavé. Sebelepší článek o MS agility, IPO, mondioringu, nemůže vydat za to blaho vidět to - třeba i v televizi.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 22:14
- Nahlásit
Jakoukoliv vrcholovou akci, ideálně v záznamu nebo s možností podívat se na to zpětně.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 22:48
- Nahlásit
kikilukesova
cokoliv a za sebe přidám dogdancing
Mám to napsat i třeba někam do ČT, aby nás bylo víc?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 08:37
- Nahlásit
Cokoliv. Je mi úpa fuk, jestli to bude dogdancing, agility, sportovka nebo klidně i mushing. Prostě když se to týká psů, tak je mi to fuk a ráda se podívám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 08:47
- Nahlásit
taky bych se ráda na podobné věci koukla, doufám ale, že nevadí že telku plánuju koupit až za pár let (oni by pak ty zaznamy mohli aspon davat do archivu na web...)
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 18:38
- Nahlásit
kachna_klidně já to psala přímo na čt4 a ete to asi napííšu na nova sport corgimyslím že diváku by málo nebylo většinu lidí "novinky" zajímají,ale je otázkou zda se to čt bude zamluvat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 20:31
- Nahlásit
kikilukesova
je otázkou zda se to čt bude zamluvat
nevím jak ČT, ale NOvě by se určitě líbilo, kdyby občas nějaký pes někoho sežral
Podle mě je jediná schůdná varianta ČT4, ale těžko říct ...
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:05
- Nahlásit
Eldoguero
no nově určitě jo a čt no nevím mě by se to líbilo článek není přenos
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 12:38
- Nahlásit
urcite agility ano, MS v Liberci jednoznacne, idealne primy prenos nechapu ze se z takovych sportu nic netoci, agi je podle me divacky hodne atraktivni, obzvlast u nas kde ma kazda druha rodina psa...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 14:20
- Nahlásit
za mě taky agilitýý ) MS je samozřejmostí ale i MS republiky, Moravia Open či prostě větší závody, větší akce - i dogdancing se hezky sleduje.
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:22
- Nahlásit
drakka
právě agi jsou nejoblíbenější psí sporrt v ČR takže...přímý přenos by byl fajn ale zabere to moc času takže se mi agiolitáci toho asi nikdy nedočkámee
helps
agilitýýýýýýýýýýýýýýýýý vedou
helpsdrakkaEldoguerocernej cajpawLINkakachna_corgi prosíím zkuste na čt taky napsat at je nás víc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 22:15
- Nahlásit
kikilukesova
tak posli adresu, kam se to ma posilat (mail).
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:27
- Nahlásit
cernej caj
marie.mrazkova@ceskatelevize.cz
|