Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / jaky maly batuzek do 20l
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 14:17
- Nahlásit

vim, ze sem dotazem dost mimo mísu, ale spousta z vás určitě výletuje, chodí do města s malým batůžkem atd, tak se chci zeptat, kdo máte batoh corazon blueberry 18l http://www.corazon-sport.cz/sm/product/blueberry-1 8-zluty anebo jaky maly batoh do 20l za slusnou cenu pouzivate vy?
Dekuju

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 17:27
- Nahlásit

Ahoj, já mám tento http://www.klimatex.cz/batoh-cyklo-hege.html , je opravdu malý, tak nevím, jestli už na tebe není moc malý Mně to stačí, je lehoučký, jakobych nic na zádech neměla.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 18:02
- Nahlásit

Já mám reklamní od Royal Caninu. koupila jsem ho za celých 15káčé na Plný misce v Brně, vloni, a zatím slouží přesně svýmu účelu. ))

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 20:04
- Nahlásit

WhiteWolf
tak vypada dobre, nicmene mam obavy,ze je fakt uz hodne maly skoda, ze u toho klimatexu nemaj nic rozumneho mezi tim co mas a tou 25

Maky a Trix
taky sem tam koupila par luxusnich veci, treba moji oblibenou znacku rifli co prestali v brne prodavat v moji velikosti za 20 kč ale batuzek sem si teda neodnesla

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 21:02
- Nahlásit

cernej caj
to neva, na příští ho třeba budou mít taky. jsem z něj nadšená, vleze se tam 2l hydrapack, lékárnička, cestovní miska pro čokle, moje peněženka a lehká bunda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 21:19
- Nahlásit

Maky a Trix
ten od Royalu je super, mě se rozpadl až po 7mi letech a nosila jsem ho denně, do práce, ven, na výlety i na dovolené

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 06:19
- Nahlásit

WhiteWolf
a co se do nej vsechno vleze? kdybych tam chtela nacpat flasku (1,5l), malej kompakt v pouzdre, penezenku a nejakou tenkou mikinu/susakovou bundu, to tam asi nenacpes vsechno, ze?

kejtlinMaky a Trix
akorat to predpokladam, ze se bezne takovy batuzek sehnat neda, co

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 09:08
- Nahlásit

Mám teď nový od Klimatexu - Nessie http://www.klimatex.cz/batoh-nessie.html

Je to 24 + 4 litry. Má hooodně kapes a vypadá velmi dobře. Zatím ho teda vyzkoušený v praxi nemám, ale už se na to těším.

Velmi se mi líbí, že má takovou tu síťku, kterou máš na zádech a batoh je kousek od zad, takže se ti v létě tak nepotí a taky tě nic v batohu nemůže na zádech tlačit.

Teď měli v Klimatexu akci a koupila jsem ho za 450 Kč.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 09:22
- Nahlásit

Mám batoh od bollu, mám ho už strašně moc dlouho, pořád drží, nosím ho pořád, vejde se do něj děsně moc, je teda větší, než čajda požaduje, ale zkuste kouknout eventuálně i sem:
http://www.boll.cz/index.php?cmd=page&type=51&cate goryID=8&productType=1

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 09:28 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

pawLINka
Já ten Nessie mám druým rokem a jsem akorát nasraná. Když ho moc naplním, tak mě rve záda ten kov dole. Musím to pořešit nějakým polstrováním, neboť od toho krámu mám zničenou většinu oblečení - jsem si týhle kosmetický vady všimla až po půlročním intenzivním nošení, kdy přišlo léto a já měla orvaný záda.
Jinak je super, ale tohle mě na něm dost zklamalo, neboť jsem potřebovala batoh velice variabilní a tenhle je pro měš použitelnej pouze když ho nenplním úplně.
edit: teďka na klimatexíxh stránkách čtu, že to řešej... tak to jdu řešit taky

a pro černýho čaje: osobně když sháním nějaký reklamní předměty od prodejců granclí, tak obepíšu lidi, co těma granclema krměj. Jinak zkus kontaktovat Lucku Klodnerovou z Plné misky, jestli nějaký batoh nemají a občas se vyskytne na aukru. Nebo můžeš ještě na FB zkusit bazary věcí pro psy.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 09:31
- Nahlásit

Maky a Trix
Aha, tak to je blbý teda.
Jsem z něj takhle na pohled zatím nadšená (ale právě ho nemám ještě vyzkoušený).

Budu ho ale měnit, protože jsem si omylem objednala blbou barvu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 10:35
- Nahlásit

pawLINkaGerda
právě já mám 25 právě od Corazonu a su spokojená, ale je prostě moc velkej, když sebou potřebuju jen vodu a mikinu, tak se mi nechce nosit obluda, hlavně v létě

jinak mam malej batuzek s tou sitkou vzadu taky, ale mam presne ten problem, co Maky a Trix s batohem ferrino zephyr 15+3. Stal 1800, mel byt loni jako nahrada prave za ten rozpadajici... ale v lete, kdyz ma clovek bokovky a tilko, tak je to neprijemny na noseni a ted trci ve skrini...

ty boll batohy nektery vypadaj dobre, ale nevim jestli treba u tech cyklo, co vypadaj hezky a male, neni na skodu ten mega bederni pas, kterej stejne kdyz ho mam nekde na pupku nikdy nepouziju a nezavazel by...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 10:54
- Nahlásit

cernej caj
tak až budeš batoh prodávat, tak dej vědět.
v Klimatexu mi to nechcou opravit, že mi jedině vrátěj prachy... ale já zas potřebuju batoh, tak si to asi nějak pořeším sama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 11:13
- Nahlásit

Maky a Trix
no ja nevim, kdybych ten 15+3 s tou sitkou chtela prodat, jestli by sis nejak pomohla kdyz to prave taky dre ty zada a ta se nosit leda kdyz ma clovek aspon nejakou mikinu nebo tak

ale prave s tim 25l corazonem http://www.corazon-sport.cz/sm/product/hiker-25-ce rny su hafo spokojena, hodne ho nosim, ale obcas proste je moc velkej a hodil by se mensi, proto sem doufala ze ma nekdo zkusesnoti s tim jeho 18l braskou, hlavne za tu cenu s tim, ze je z "neznicitelne" kordury a navic podporim ceskou kvalitu je to hodne zajimavej kauf.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 19:45
- Nahlásit

cernej caj
jenže já si právě chci ten svůj Klimatexovej opravit, zkusím to vypolstrovat.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 20:39
- Nahlásit

cernej caj
Nosím tam peněženku, dokladovku a dokladovku na papíry od auta, malej foťák, mobil, rukavice, míček a peška, záchranářský postroj pro psa, případně čelovku a jiný drobnosti....

Teď jsem tam zkusila dát docela silnou mikinu, 1,5l lahev od RC Coly a s foťákem a dokladama se to tam vejde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 22:11
- Nahlásit

Maky a Trix
aha já právě pochopila, že bys koupila jinej...

nicméně mám doma jeden takovej, ne moc velkej, ale spíš na notebook do 15,6, nebo nejaky lejstra do skoly, knizky, papiry, nema nejak polstrovany zada ani tu kapsu na ntb, ale da se zas na vysku nosit pres rameno, pokud by to clovek nechtel jako batoh nosit. Ten je treba velikosti dobrej, ale tim ze je resenej proste jako "taska na ntb" tak do nej je potreba mikinu pekne poskladat a taky mi vadi zpusob dostavani do batohu... kdyby mel nekdo zajem,
tady sou fota.

WhiteWolf
jé, díky za test, tak to si ve měste skočím obhlídnout, pokud nemaj po těch slevových akcích vybrakovaný všecky zásoby

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 23:48
- Nahlásit

cernej caj
co se bollu v létě týká, neumím ti odpovědět, nikdy bokovky a tílko nenosím, v batohu vláčim pořád strašnou nálož věcí na vejlet, od náhradních fuseklí přes skládací příbor a hajzlpapír až po svačinu pro regiment lidí a psů ))) Myslim, že je to 30litr a je furt plnej ))

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 07:44
- Nahlásit

Gerda
právě mám 25 ale chci něco menšího. Ty záda mě pruděj na těch batohách s tou sítkou na kovové konstrukci, pokud jsou hodně krátký a nedosahujou až k zadnici. Mám 45l bágl s tou síťkou a ten je třeba super, ale ten malej mě svlíká a pak dře

ale je fakt, že i mezi těma bollama maj fakt pěkný kousky, do výplaty daleko takže dost času to omrknout a rozhodnout se

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 08:46
- Nahlásit

cernej caj
n prodejnách jsem nebyla tak nevím, jak to tam po té poslední slevě vypadá :-D

Já ho mám už z nějaké předchozí slevy. Nosím ho hodně často, mám ho místo kabelky, aby se mi to nikde nemotalo, když kolem mě lítaj čokli

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 08:51
- Nahlásit

http://www.batohy-online.cz/batoh-salomon-tracks-2 5-kiwi-greenswamp/

Mám tenhle, ale tady je fakt příšerně vyfocenej, šedá je tmavě šedá a za zelená je tmavší přírodnější zelená

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 10:24
- Nahlásit

cernej caj
Od bollu mám trail heada, ale už starej model, ten už ani neni v nabídce, je to batoh pohodlnej, nikde mě nedře, nesvlíká mě, dobře se nese i na dlouhý procházky, netlačí, síťku má taky, myslim ale, že s tílkem bude asi nepohodlnej a škrábavej každej batoh.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:30
- Nahlásit

Gerda
me prave vadi akorat ten s tou sitkou, ale jiny se sitkou prave nemam, tak nemuzu soudit. bagly s normalnima zadama sou v poho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 09:36
- Nahlásit

http://www.ezoocentrum.cz/zlaty-retriever/ -> maji tu akci ohledne batuzku ke granulim

myslite, ze ma vliv jaky koupim psovi granule? kdyz by proste zral pro retrievra i kdyz to je spic? asi je to jedno, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:04
- Nahlásit

cernej caj
Zežloutnou a narovná se jim ocas .
Je to jedno, myslim. Od royalu mám vestu a je perfektně ušitá,kvalitně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:08
- Nahlásit

kachna_
tak Tim uz ho ma stejne rovnej a ferine ho trochu zacuckame kudlibabkama aby to neslo

si rikam, ze kdyz uz, nez kupovat batuzek jinde za 800, to si radsi koupim tendle i s tema granulema

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 10:47
- Nahlásit

cernej caj
batůžek nevidím(

no je to fuk, já to vlastně stejně koupit nemůžu, když máme diétu.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:03
- Nahlásit

žanda
me to prislo jako newsletter na mail :
- nevim ale do kdy ta akce plati, na webu pak maji jen u tech granuli pripsano + batoh, ale obrazek batohu sem tam na webu taky primo nenasla. No zkus to udelat jako chci ja - jestli chces batuzek, a granule prodej.

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:08
- Nahlásit

cernej caj
nevypadá špatně...škoda že není solo)

ne já do akce s granulema nejdu- nějak není komu je přenechat a já jsem teď dala za granule peněz až až......

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2012 11:11
- Nahlásit

cernej caj
batůžek je pěknej,ale k vůli němu nebdu shánět nkoho, kdo chce granule- ani nikdo se známejch canina nebere.
A já jsem po poslední dodávce granulí navíc švorc)

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání