Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / zdražení krmiva
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:49
- Nahlásit

Objednala jsem pesíkovi granule- máme tedy vete dietu,ale už to začíná být fakt raketa.
I když to mám z velkoskladu,už mě stál pytel 10 kilo za 2100,-
Když jsme s dietou začínali před 5 ti lety bylo to o skoro 700 méně.
Dost hrozný...............pesan je skoro luxus záležitost......nemocnej dvakrát.....ach jo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:53
- Nahlásit

žanda
ale už to začíná být fakt raketa.
Ono staci zajit i na nakup lidskej. Taky nam zdrazili krmeni. Co nadelas.

corgi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:56
- Nahlásit

žanda
Vetamix taky zdražil a když jsem si postěžovala příteli-podnikateli, tak mě jenom zpražil "Vy byste taky chtěli všechno zadarmo"

žanda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:57
- Nahlásit

Fifi
já vím, jen jsem si potřebovala ulevit)
No pesanovi granule koupím, my nemusíme každej den mít maso, že)

mallos
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 09:08
- Nahlásit

Tak me moje znacka nezdrazila ani po Novem roce... Objednaval jsem vcera a vsechno je stene jako pri posledni objednavce, nastesti...

worick
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 10:56
- Nahlásit

mallos
ve kterém bereš shopu? Mě tedy Caviary o něco podražily Ale asi bych stejně zůstala u ,,svého" e-shopu, vždycky mi vyšli vstříc Akorát mne teďka navnadila sestřenka, že objednala Taste of the Wild a feňuli chutná. Poslala vzorek našim klukům (kachna...) a tak futrovat grancle jsem je ještě neviděla Vím, že jsi se hodně zajímal o hodnocení granulí, co říkáš na tyhle, není to od Caviarů skok moc dole? Jde mi samozřejmě o kvalitu...i když teďka po zdražování, je pro dva velké psy i cena podstatná

mallos
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 11:24
- Nahlásit

ja beru stale od www.ichovatelskepotreby.cz a tam jsou ceny porad stejne, maji navic slevu 5%, kdyz se zaregistrujes...

na taste of the wilde jsem se informoval a bohuzel mi na dotaz, zda pouzivaji suroviny v potravinarske kvalite odpovedeli velmi prapodivne, takze to tam nebude z pohledu kvality vstupnich surovin , kdovi jak zajimave. rozhodne to nechci u pejsku riskovat. ono se to projevi az za par mesicu.

mym pesanum taky chutna vsechno novy, ale pokud jsem aktualne spokojeny a granulim verim, neni duvod menit...

worick
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 11:38
- Nahlásit

mallos
díky za info. Právě toho se bojím, aby se nezhoršili, protože te´d vypadají oba dobře: hezká srst, žádné zdravotní problémy...Jenže nevím, čeho je to zásluha, jelikož mi k tomu napůl BARFujeme. Jedno jídlo granule+kosti, večeře BARF
Suroviny v potravinářské kvalitě....na tom bych až tak úplně netrvala, i když vím, že je to jistá záruka toho, že tam nesemelou týden chcíplé kuře ale zase v řebříčkách hodnocení granulí se prý (se přiznám, že jsem to nehledala) zařadili k těm TOP - stejně jako Caviary. Je to tak?

mallos
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 13:53
- Nahlásit

to zalezi, jak se na to divas. zebricky nejsou zas tak smerodatne. posuzuji pouze slozeni - nezohlednuji kvalitu surovin a funkcnost. takze je to relevantni tak z 1/3. zjistis tim, co je fakt shit, to jo. dle meho vic nez na slozeni zalezi na kvalite vstupnich surovin. to stejny, jako kdyz varis. muzes pouzit cerstveho lososa z aljasky, nebo zmrazeny podkovy z lososa z norska, ktery je chovany v klecich. slozeni stejny, chut dieametralne jina...

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 07:03
- Nahlásit

corgi
zadarmo ne, ale když to vezmu nyní za cenu jednoho pytle,bych před "nedávnem" měla pytel a půl....a já nemůžu do eshopu,jsem ráda, že nemusím k vete) to bych asi teprve koukala.
pro ostatní,jak jsem slyšela- jedna paní povídala....některý krmiva teprve prý podraží, jak mi bylo řečeno. Tak snad tam nebude i to vaše.....

mallos
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 13:26
- Nahlásit

ja mam zpravu od meho dodavatele, ze nemaji v planu zdrazovat... ale, jeden nikdy nevi...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 13:35
- Nahlásit

žanda
Ahojky, co máš za granule? Předpokládám vet. dietu nebo ještě něco speciálnějšího? My máme pro Charlouna taky vet. dietu, na trávení a hodně dlouho objednávám přes eshop, vyjde mě 10 kg pytel o 500,- levněji než u veta v ordinaci.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 13:50
- Nahlásit

HanuleGR
Ahojík )
máme na alergii vet dietu, hills z/d,
horší už není)
Taky to u vete nekupuju, to by se jeden fakt nedoplatil)
vet dietu přes eshop? Po mě všude chtěli recept,nebo neměli .....ale to je fakt 5 let,co jsem to řešila.....

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 13:55
- Nahlásit

žanda
Tak to v poho přes eshop koupis Dej si nazev na seznamu do zbozi nebo na heureku a vyjedou ti ceny Jeste pak zalezi jake maji akce na postovne atd., ja vetsinou beru 2 pytle a neco k tomu na klouby....ale v ruznych eshopech maji ruzne akce, je treba to hlidat. A jak se jinak mate?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 14:00 - Změnil/a: HanuleGR
- Nahlásit

žanda

http://hladovypes.com/cz-detail-564123-hills-canin e-z-d-ultra-allergen-free-10kg-doprava-zdarma.html

http://www.svetgranulek.cz/Hills-Canine-ZD-Dry-Ult ra-Allergen-Free-10

ty bláho, to je teda fakt raketa

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 15:05
- Nahlásit

HanuleGR
Haninko, tak mají asi blbou cenu- to nestálo ani loni)to není možný........zkusím tam zavolat ....

my dobře, ač jsme již pán v letech, (panička taky) tak si to nepřipouštíme)
Co vy a vaše nožičky, dobrý?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 09:20
- Nahlásit

žanda
Já teda už nějaký ten pátek takhle ty granule nakupuju a nikdy s tím nebyl problém, jsou to fakt rozdíly v cenách na netu a u veta. Tak doufám, že to klapne a bude to jen příjemné překvapení s tou cenou

Jinak my se máme také dobře, nožky zatím dobrý, slinivku také korigujeme tou dietou....ťuk, ťuk, ťuk. Charliemu už bude v březnu 6, je to hrozný jak to letí Asi fakt zbývá si ten věk jen nepřipouštět

ajunka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 19:06
- Nahlásit

měnilo se dph z 10 na 14 procent a to je docela znát a prodejci to do ceny krmení musí promítnout

mallos
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 08:04
- Nahlásit

ajunka
tak ja bych rekl, ze nemusi. ne vsichni prodejci DPH do cen promitli, jak jsem koukal...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 10:28
- Nahlásit

no u nas treba co kupujem modrou acanu to na 18kg pytli dela 36 kc... takze ono pouhe zvyseni dph u pytle kolem 1000 bude do tech cca 40 kč a u pytle za 2 000 do 100 coz uprimne k te cene je snesitelny. Problem spis bude, kdyz podrazej nejen kvuli DPH,ale promitnou tam i ostatni podrazene veci, to pak muze uz naskakat solidne...

mallos
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 12:42
- Nahlásit

cernej caj
a ted ma byt nova acana, ktera bude vyrazne drazsi nez do ted...

alenas
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 14:54
- Nahlásit

ad.Zanda
tady se da sehnat asi nejlevneji

URL

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání