viky
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 12:13
- Nahlásit
Renata Machová Angelovová
Minulý týden se záhadným způsobem ztratila ze zamčené zahrady fena německého ovčáka, slyšící na jméno "Bejli". Fena má dobré nervy,není plachá ani zákeřná. Má zkoušku IPO3 a je milá.Nemá potřebu utíkat,přelejzat,prokusovat se,nebo podhrabávat. Přesto zmizela. Plot neponičený,nikde chlupy ani díra. Do soboty byla pár dní ustájena u Zdenka BABORA ve Zdicích na jeho cvičáku. Pan Babor věděl,co je to za psa ( ve čtvrtek 15.12. se informoval u OPCH,který mu podle tetáže sdělil jméno feny a chovatele ) a přesto nepodal žádnou zprávu,že fenu má u sebe,přitom naše zahrada jen je pár stovek metrů od jeho cvičáku, kde každý den je a já denně jezdím kolem. Myslela jsem si,že je logické,když pejskař najde psa a dle tetování zjistí,čí je a majitel ( chovatel ) je ze stejného města a ulice,jako ten,co ho nalezl,že mu podá zprávu...Ale nestalo se tak.Pro mě to logické je,pro někoho není. Dnes jsem se dozvěděla,že fenu už nemá,prý utekla v sobotu. Opět ze zavřeného kotce,odkládačky. Nevím přesně. Odpovědi na naše otázky nebyly jasné,v podstatě žádné. Vše jsem zjistila jinou cestou. Ale když teda utekla,nevim,proč by se nevrátila k nám na zahradu,když to má 3OO metrů maximálně. Podrobnosti neví ani městská policie,která na zdický cvičák vozí nalezené psy a podle informace městs.policie,neví,zda nějakého psa našli.Zvláštní,když téměř denně jezdí na cvičiště do Zdic,které má smlouvu s městem pro ubytování nalezených psů... Nevím,o co tady jde,ale pokud by jste někdo něco věděl,fenu viděl nebo věděl,kde je,uvítám každou zprávu.
Kdyby ji nahodou nekdo nekde videl, tak telefon na Rencu je 775116337. Staci poslat sms. Diky vsem
|