| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 16:20
- Nahlásit
Grin
mě holky taky nasraly, utekly v lese za zajícem, sice jen pár mětrů a přišly, ale na první zavolání to nebylo, ani na druhý ale zase abych je naháněla po lese to nebylo, utekly pár metrů, pak chvíli koukaly a vrátily se, ale měla jsem docela nervy, při představě, že bych utíkala s Gullim v tašce no budou mít větší drezúru
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 16:53
- Nahlásit
Monty
Grin má teď poslední dobou drezůru velkou, ale jak teď byl nemocnej a nebyl moc se psama, tak je na ně celej nadrženej. Ještě že to byla fena. Na psy je poslední dobou takovej držkatej. Halt puberta.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 17:10
- Nahlásit
čus jelimani
krásně jsme zakously zlatovlásku, pak sme šly na takvou menší vycházku pak sme pili kafe pak začly padat bílý mrtky tak sme jely domki. Moc pjeknej den :
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 17:24
- Nahlásit
Nazdar blázni, než sem se napojila, zmrzla sem tu, takže zas du.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 17:26
- Nahlásit
Alexa
krásně jsme zakously zlatovlásku, pak sme šly na takvou menší vycházku pak sme pili kafe pak začly padat bílý mrtky tak sme jely domki. Moc pjeknej den :
a kde je zbytek gangu?Slabší kusy jsou předpokládám pohřbený pod sněhem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 17:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
všichni sme přežili, jenom u davítkovejch bylo takovýho sněhu, že knedlíček nedokázal zatočit, smekl se a jel na obrubník směrem do sloupu. Aleksocvičák má novou kuchyň, nově vymalovanou kluboveň a nový záclony na voknách, pěkný to tam maj. Furt sme pili kafe a pak sme furt čůrali. Fenkiiii fšeckííí hopkaliii polnostěma.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 17:50
- Nahlásit
Gerda
že knedlíček nedokázal zatočit, smekl se a jel na obrubník směrem do sloupu.
a????????????????????
sem myslela že v práglu nesněžilo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:04
- Nahlásit
Alexa
v práglu sněžopršilo, ale na petřině byl zamrzlej velkosníh jak u vás, takže manévrace se nedařily. Zbořeno neni, zastavili sme se na obrubniku.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:11
- Nahlásit
Gerda
Aleksocvičák má novou kuchyň, nově vymalovanou kluboveň a nový záclony na voknách, pěkný to tam maj. Furt sme pili kafe a pak sme furt čůrali. Fenkiiii fšeckííí hopkaliii polnostěma.
tak to jste měli pěkně luxusácký teda,si žijete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:19
- Nahlásit
Sízra Milanová
nerada bych, aby to znělo, že sme jí snad tu kluboveň malovali my...my sme se dívali, jak si to tam dělaj hezký, seděli sme a kouřili...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:22
- Nahlásit
ty krááávo du se zabít ,je tu asi 16 metrů zasranejch bílejch mrdek .připadám si jak Karafijátovi broučci dyš jim zapadla chaloupka sněchem
furt sleduju počasí,,furt píšou zejtra 5 a pozejtří 6 st nad nulou...bože at začne chcát!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
bože at začnu chcát!!!!!!
já ti nevim holka, no, halt každej si přejem něco jinýho...k narozkám ti dam Tena Lejdy.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:28 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
davidkova renata
připadám si jak Karafijátovi broučci dyš jim zapadla chaloupka sněchem
a to "usneš" jako oni taky?
Gerda
my sme se dívali, jak si to tam dělaj hezký, seděli sme a kouřili...
v pořádku
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:30
- Nahlásit
Alexa
prosim tě pani kdy je u vás ten závod musím si to rychle zapsat děkuji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:35
- Nahlásit
Gerda
narozkám ti dam Tena Lejdy.
těch se ale nedožiju dyš se du zabít!
Sízra Milanová
a to "usneš" jako oni taky?
jj...usnu a už se nigdy neprobudim...
my sme se dívali, jak si to tam dělaj hezký, seděli sme a kouřili...
v pořádku
eště sme křičely..né ten kečup z roku 2009 určitě nevyhazuj,ani tu čalamádu vod vánoc,hořtici taky nech..bože dej to tam zpátky prostě fšecko!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
laguna
kdy je u vás ten závod musím si to rychle zapsat děkuji
15. 4.
davidkova renata
eště sme křičely..né ten kečup z roku 2009 určitě nevyhazuj,ani tu čalamádu vod vánoc,hořtici taky nech..bože dej to tam zpátky prostě fšecko!!!
jooo to je pravda, dokonce i ten medík a citronek po adydaskách
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:40
- Nahlásit
Alexa
děkuji už je to v kalendáři.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:41
- Nahlásit
Alexa
i ten medík a citronek po adydaskách
no tak ale ty byly úpa čerstvý tydle věci ..tomu se nemůže nic stát,nemá se tam co zkazit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:42
- Nahlásit
davidkova renata
bože at začne chcát!!!!!!
cože???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:58
- Nahlásit
Monty
cože???
CHCÁT,pršet,lejt,cedit...čemu nerozumíš? prostě cokolif včetně požáru aby zmizly zasraný bílý mrdky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
prostě cokolif včetně požáru aby zmizly zasraný bílý mrdky
jooooo
jediný co mě utěšuje že to bude maksimálně 2 měsíce !!!!!!!!!!!!!!!!
a pak bude coooo JAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:56
- Nahlásit
Alexa
jediný co mě utěšuje že to bude maksimálně 2 měsíce !!!!!!!!!!!!!!!!
a pak bude coooo JAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nebo taky v březnu začne pravá zima
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 20:10
- Nahlásit
kejtlin
nebo taky v březnu začne pravá zima
ale prt zima bude maksimálně v únoru v březnu už to bude maksimálně jako teď
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 20:12
- Nahlásit
Alexa
ale prt zima bude maksimálně v únoru v březnu už to bude maksimálně jako teď
abysme sníh neodhazovali v květnu...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 20:19
- Nahlásit
Čaute Albertí! to jsme se dneska pjekně vyvenčánkovali!
Já jsem teda dojela dom bez úhony jen jsem musela do krámu pro rohliky ale šlo to!
Před chvílí mi volala kamarádka že se jí zabil poník - kámoš Bobana a je to skoro na den přesně co se loni zhnátal Boban. Tak jsem stála před OBI a brečely jsme si do telefonů lidé chodili a mysleli si že jsem blasen.....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 20:27
- Nahlásit
Vobět jsem měla úúúžasnej, páč jsem ho nevařila, jela jsem dopo na počtu a vytahla naše, že by jsme mohli dát po vyřízení počty narozeninový tátův voběd venku v hopsodě a jak řekli, tak udělali
Pak jsem předala poslední grance co jsem tu měla pro známýho a vyrazily jsme po kotníky bahnem v chumelenici s mamkou venčit zrzatý čupký. V bodě nejvzdálenějším, v 15:05 mi volá známá, kdepaže jako sem, že nejsem na tý vořechyjádnický schůzi co je vot třech sem na to sámo zapomněla, páč už cestou z města jsem se radovala, jak v tý sněhový břečce už nikam jet nemusím taxem jela.. přijela jsem z5 domů po sedmý.. popřály jsme tátoj a teď sem tu, hladová a stále jen s tou prázdnou ledničkou tady.. hmh..
davidkova renataCHCÁT,pršet,lejt,cedit...čemu nerozumíš? prostě cokolif včetně požáru aby zmizly zasraný bílý mrdky
tak ti nevim esli jsou lepčí bílý nešpinivý mrtky než ty hnědý špinivý mrtky.. rači snad ty bílý..
jdu si dát mé oblíbené "ulofsi", což spočívá v tom, že se žere co si kdo doma uloví.. snad vyštrachám dřív něco normálního a nepotkám jako první poživatinu psa..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 20:36
- Nahlásit
Hlásim, že mrtky u nás roztály, nikde ničevó, jen malozbytky v krajích chodníčků...ale fakt jako malozbytky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 20:37
- Nahlásit
Gerda
na mělníku neroztály
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 20:43
- Nahlásit
kejtlinGerda
na mělníku neroztály
má pravdu přecedo, taky jsou bílý mrtky na velice bluboký vrstvě hnědejch mrdek.. jsem z toho volaká nesvá až jako úúúpa mimo, děsně moc velký nešťastník je ze mě, nedá se chodit ani po asfaltu, ani po trávě, ani po hlíně, nechá se chodit vůbec, leda v galoších, ale ty nedělaj do zimy.. je to zralý na zahájení zimního spánku. Dá se v tom jen pomalu jezdit autem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 20:43
- Nahlásit
kejtlin
důležitý je, že v prahéé jo.
Dem ven s Filátkama, nazdar lidé.
|