| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:36
- Nahlásit
Gerda
co jste jim dělaly, že jsou tak hladové??? (nebo nevychované )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:40
- Nahlásit
Tak jsem vypracovaná, vycvičákovaná, mokrá a zmrzlá, všechny hadry jsem stahla rovnou do pračky, boty umyla fumejvadle, sedím tu ve funkčních spotkách a tričku, vypadám jak cvičenec baletní felasťákách a mám strašnej hlat a je mi taková zima, že si asi ani nedovedu nic uvařit. Ani teda není co vařit, hořčice se blbě vaří.. toď snad jediné v mé lednici.. jo ještě lemon pývo.. studený.. a rum. Nemuset už dneska za volant, zkusila bych asi grog, to by bylo teplý, rychlý, zahřálo by..
jdu zkoumat šupličky, esli nenajdu něco "slej vroucí vodou a za 2 minuty sežer".
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:43
- Nahlásit
Crysa
si byla cvičákovat???? si cvok???? ted je tu už jasno a slunko,ale ráno to byl masakr padalo snad všecko co egzystuje.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:47
- Nahlásit
Crysa
Nemuset už dneska za volant,
No pani s plafbo počítám, permanentky mám jž prřipravené. Jen s epotřebju v 7 stavit pro kočičí granule u vetky.nevadlo by ti jít palavat až na půl osmou? Otevřeno mají do deseti a od osmi je plavání při intimním osvětlení
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:52
- Nahlásit
davidkova renatasi byla cvičákovat???? si cvok???? ted je tu už jasno a slunko,ale ráno to byl masakr padalo snad všecko co egzystuje.
Kamilkem odkousat, musíme, pracujeme, nezastavujeme! je přecí pátek!!
v půl sedmý bylo krásné teplé jarní ráno, v sedm začalo kapat, v půl osmý se přehnala Neratovicema sněhová vánice a napadl asi 1cm sněhu, kterej na zemi tál do, po kotníky rozhňahňanýho, bahna. Po osmý jsem odházela auto, probrodila se blátem a jela dom. Tady už bylo znova jaro, ale fýčákuje. Jeli jsme Kamínkem kousat, takové plavecko-bahnozápasnické kousáníčko jsme si dali, to jsem promáchala druhý boty a komplet druhý hadry a teď tu sedím nahé a zmrzlé a vyfoukané a zhnusené a venku svítí slunko a fičák vysouší vodu z cest.. tak nevím, asi zas nějaká provokace.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:54
- Nahlásit
áááá, záchranáááá, našla sem slejvací rýžonudlovou poblífkůůů
BaicoNo pani s plafbo počítám
já taky, ale mít jet teď, tak asi nejedu, jsem rampouch.
permanentky mám jž prřipravené
en s epotřebju v 7 stavit pro kočičí granule u vetky.nevadlo by ti jít palavat až na půl osmou? Otevřeno mají do deseti a od osmi je plavání při intimním osvětlení
můžem klíďo, aspoň tam nebudou smradi quičet nikde, ale to intimní vosvětlení jako nechápu, to si mám jako TAM dát nějakou baterku????
jo a vyzvednu tě a pojedem zřejmě mym, ne? se ně zdá docela jako blbost jen stejnou trasu za sebou dvěmami vozami.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:56
- Nahlásit
mám blikačku na kolo, dám si na intimní partyji vosvětlení skola abych tam mohla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:56
- Nahlásit
zasrané počasí teď tam chčije
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 11:59
- Nahlásit
Nazdar vobludy
Jsme ráno byli venku a potkali jsme hnusosousedku, která se nám nenápadně snažila vyhnout aby nemusela projít kolem psů asi pravda Happu, Bjútin a Lílije jsou strašlivě nebezpeční tvorové, kteří si jí nejen všimli, ale dokonce chvíli větřili jejím směrem
Bjútin je pěkný hajzlík, když s ní jdu se samotnou, tak na hnusosousedku řve takovým tím pitbulím rikem, mrská si u toho ocáskem a vypadá, že ji chce rozškubat na malý kousíčky, dřív to dělala i v Happuní společnosti, ale postupně, jak začíná dospívat, tak ve společnosti ostatních psů na ní dlabe a řve jen, když je sama
Trochu jsme venku omokli, teda spíš osněžili, ale vzhledem k tomu, že je dost teplo tak ten sních na nás hnet tál a tak jsme děsně mokrý. Ale teď už pijeme kafe a jsme doma v teple
Co zde nového?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:01
- Nahlásit
Crysa
jo a vyzvednu tě a pojedem zřejmě mym, ne?
O.K. Díky
ale to intimní vosvětlení jako nechápu
No nesvítí světla naplno, je tam takový příšeří
Asi takhle
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:06
- Nahlásit
Baicotakový příšeří
a tak to tam příšerně zapadnu do příšeří
dobře, osvětlení svých intimních partií nechám teda doma když oni osvětlí moje intimno. Ale musím říct, že ta přectava tý blikačky na frndě v bazenu by byla nepřehlédnutelná
Jdu roztávat na chviličtu pod deku, asi s Crysou, pak pujdu venčákovat, pak zas rozmrzat a pak zas venčákovat a zas rozmrzat a pak už asi teda plovat.
Zatím čůůůůs bejbata a neseďte fkoutě!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:12
- Nahlásit
Crysa
přectava tý blikačky na frndě v bazenu by byla nepřehlédnutelná
áááá koukám, že tady se ňyc nezměnilo, to je paráda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:16
- Nahlásit
Crysa
neseďte fkoutě!
lepčí sedět f koutě než bejt zbouchnutá vod robbyho
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
epčí sedět f koutě než bejt zbouchnutá vod robbyho
heeej, vy mi nadáváte, že jsem cpu pořád knírače, ale ty mamko zase pořád zbouchnutou penny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:19
- Nahlásit
Monty
jsem cpu pořád knírače, ale ty mamko zase pořád zbouchnutou penny
každej máme svou úchylku no
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
a ty máš úchylku na penny nebo na robbyho???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:21
- Nahlásit
Jedu domki.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:30
- Nahlásit
Monty
a ty máš úchylku na penny nebo na robbyho???
já mám úchylku na zbouchnutí ))))))))))))))))))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
já mám úchylku na zbouchnutí
Ty už seš zase f tom?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:40
- Nahlásit
Ty už seš zase f tom?
po kolikáté už?????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:41
- Nahlásit
Monty
po kolikáté už?????????
Evidentně jí předepisuje antikoncepci ten falešnej gynekolog
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 12:56
- Nahlásit
Baico
po kolikáté už?????????
nooo nebo neskáče na klacíček po TÓM
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 13:09
- Nahlásit
Alexa
po kolikáté už?????????
nooo nebo neskáče na klacíček po TÓM
A ještě k tomu špatně kroutí kozama
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 13:10
- Nahlásit
Baico
A ještě k tomu špatně kroutí kozama
Dyk je nemá takže je to jasný! ))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 13:34 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
to jsou blázni Faith a Guláš si vlezli do přepravky a tam si hrají, moc se jim líbí, ale je jen půjčená, jednou tam chtěli vlézt všichni by tam byli jak sardinky, Sophi už tam s Faith byla a pak se skoro nemohly dostat ven
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 13:49
- Nahlásit
Monty
Faith a Guláš si vlezli do přepravky a tam si hrají, moc se jim líbí
Ty jsi jako malá neměla nikdy žádnej bunkr?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 14:00
- Nahlásit
Baico
jo iglů ze sněhu u babičky a hrála jsem si tam na psa
ale směju se, protože je to docela malé a oni se tam vždycky nasáčkujou jak sardinky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 14:18
- Nahlásit
Monty
škovy voči, tak gulliver se ti strašně nelíbil, tak si z něho udělala guláše???? !!!!
Grineček měl dnes zase pré, lítal se dvěma krásnejma psíma slečnama ceý dopoledne, pak dostal zbytek drštěk se zeleninkovým ratitouille a potom eště krůtí stehno vcelku, aby si zakusoval už v leže v pelechu. Teď má doma v obyváku zapnutou TV Nova a chrápe na gauči na ovčině. Já jsem v hokně
Začínám si říkat, že si ten pes žije nějak moc dobře, asi bych ho měla preventivně zmlátit, aby mi nezvlčil úplně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 15:55
- Nahlásit
Grin
no on to je Gulliver, už tak prostě zůstal, ale říkám mu Gulli a Guláši
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 15:56
- Nahlásit