| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 07:27
- Nahlásit
pawLINka
co blázníš? nemáš náhodou ještě dovolenou????
Jinak všem přeji dobré ráno, bohužel se pořád necítím OK hlava už tak moc netřeští, ale je mi strašná zima
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 07:29
- Nahlásit
Jo, a eště bysem chtěla poprosit pražáky, ať laskavě mezi 14-15 hod seděj doma na pérdeli a nerejděj autem po Práglu sem tam... bysem chtěla ňáko kulturně projet a ne důkladně vobdivovat krásy Barandova a spojky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 07:53
- Nahlásit
bonc
AAAAAA než jsem to dopsala tak volali že končíme v 11.30
Tak u nás stále nic. ale doufám, že tradici dodržej, jinak to bude dost trapný
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 07:55
- Nahlásit
bonc
bysem chtěla ňáko kulturně projet
Myslím, že to bude cajk. Všichni, kdo chtěli odjet, tak už jsou dávno pryč.A jak jsem psala, tak dofám, že nejpozději ve tři již budu doma.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 08:46
- Nahlásit
Tak my končíme až ve 13:00. Nic moc, ale lepší než drátem do oka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 08:48
- Nahlásit
nás asi nepustí dříve
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:22
- Nahlásit
Bré deň tak nám neska zrušili vobrani a tak jdu vyklízet pro gauč, kerej si ještě letos nadělím po O proň pojedem
Jinak už leto na zaměstnání seru, budu se válet až do příštícho roka ooo já se mááááám
Tak zas du xichtí. Než přijede delegace z Prahe, tak aspoň muším nášlapný miny za zahradě poklidit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:27
- Nahlásit
Nedřu, nemakám, flákám se....ale asi bysem už dneska měla něco dělat si myslím. Se mi to tu nějak hromadí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:27
- Nahlásit
Crysa
tak nám neska zrušili vobrani
Tak hlavně, že nezabili Ferdinanda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:28
- Nahlásit
Biluška
Nedřu, nemakám, flákám se....
To já taky, jen u toho musím dřepět v kanclu Práglu. Snad ty 3 a půl hodiny utečou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:31
- Nahlásit
dneska jsem si dvě hoďky pořádně mákla a taky už nemám do čeho píchnout, naštěstí jsem si vzala knížku, jsem teprve ve druhé kapitole (začala jsem jí číst v tramvaji) a vypadá dobře.
Jmenuje se to: Pes, nejdražší přítel člověka od Tamary Geller, tak jí jdu číst, doma na to nějak nemám čas
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:32
- Nahlásit
BAICOOOO ad akce koček s malými kočeky - ještě se sdílí nebo už je udáno?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:38
- Nahlásit
Crysa
ještě se sdílí nebo už je udáno?
No tak zatím se objednala HancaW, že se dojede podívat. Ale na pevno nic dohodnuto není. A hlavně potřebju udat i jejich mámu, kterou by jsme si též neradi nechávali.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:47
- Nahlásit
Baico nasdíleno
a výýrtuálně nakrmeno, vrhněte se dneska na Artuše, hlavě kdož jste v práci, vyhecujte kolegové http://spechato.cz/dogs/rankings/
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:52
- Nahlásit
čus bus bambus
kuwa chumelí
naslibovali jak bude padat přes noc, tak sem si hezky naplánovala jak pudu do práce pješky a vemu sebou holky a vono nic, ráno krásně svítilo sluníčko tak sem jela autem a teď TEĎ začlo chumelit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:54
- Nahlásit
Crysa
vrhněte se dneska na Artuše,
už je skoro nakrmenej
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 09:54
- Nahlásit
Tak už jsem sahla po nejsilnějším kalibru, hodila jsem info o krmení pejsků i na FB Fajn rádia
Alexakuwa chumelí
tady je zatím azůůůro ale ochladilo se dost.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:00
- Nahlásit
Crysa
ady je zatím azůůůro
tak to čekej, už se to k vám šine
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:02
- Nahlásit
Alexatak to čekej, už se to k vám šine
si to tam pjekně teda jako nechte, jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:03
- Nahlásit
tady je pod mrakem, dešťovi už visí nohy, ale zatím nic nepadá. Tak nevím essi pudu pytlačit, nebo uklízet
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:03
- Nahlásit
sluníčkoooooooo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:05
- Nahlásit
u nás sněží, ale vpadá takový spíš s deštěm, určitě je plus, takže to hned roztaje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:35
- Nahlásit
Nazdar lidé, krom telky nemám ani nápojku, takže už sem vás fčéra neviděla. Jste strašně moc hodné s těmi nabídkami, až mi leze slza v oko, jak ste laskavé a přátelské! Díky!
Fčéra sem eště skokla na menčí nákupisko, tak mám nějaký pamlsky na večír, aji balík hajzláku, kdyby zas přišly ty strašný purgace. A jelikož mám šíleně moc věcích a eště pejska, nepobrala sem to fšecko do práce a musim se z práce eště vrátit domkli, abysem to naložila.
Bajkoooooo - mám plnej kufr starejch hader a dek a oblečení, myslíš si, že to můžu na Novej rok na prochajdě vyložit u vás, že bys to čase vkydla do Kralup? Mám ještě i kastrol, co může sloužit za misku na jídlo a jeden plastovej barelek a jeden plastovej kýbl na vytírání, fšecko sem nasbírala. A zimního oblečení pro zaměstnance mraky. Jsou tam aji svetry a tak, všechno čistý, po moooc fajnovym pánu, von teda neni mrtvej, ale stěhuje se, tak to nechce tahat s sebou. A taky jedna zimní kožená bunda tam je. Proberem to u vás a co se nebude hodit pro zaměstnance nebo na hadry, vezmu do to humanitárního konťáku, jo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 10:48
- Nahlásit
Gerda
a taky máš můj msm, vem mi ho v nedělu, vyměním za telku
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:07
- Nahlásit
to jako fakt v práglu svítí slunko nebo se jim ty webový kamery zbláznily? Plzeň, Praha, Budějky a Hradec maj když né slunko, tak aspoň žádný padající hnusy tady je konec světa, bílo bílo a bílo, jako budu jenom ráda když to na víkend zůstane jenom ve Varech a já vocaď zmizim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:24
- Nahlásit
Alexa
AJOOOOO, já jich mám asi i víc! Ale nevim, kde jsou! Šmarjááá, musim jet rychle domu a najít to, vůbec nevim, kam sem je dala....A mám pro tebe čvrt kila vyloupanejch vlašskejch vořechůch. Možná půl, to nevim jistě.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:27
- Nahlásit
tak zdárec baby, já odlítam, hlavně ať všichni čoklové přežijou silvestra ve zdraví. pápálálá jdu vykopat auto zpod tuny sněhu a nemam košťátko!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:33
- Nahlásit
bonc
pani, buďte na sebe vofafrná, nejezděte jako blázen, užijte si krásně večírek a neblijte.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:34
- Nahlásit
bonc
se máte že máte sních
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2011 11:36
- Nahlásit
bonc
paní, fšechny je pozdravujte a essi zase budete bydlet v zahradní chatičce bez topení tak mi zavolejte, ať se taky zasměju
|