Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 10:58
- Nahlásit

Brýtro z háku. Je mi furt nějak divně. Nakonec sem nevomitovala. Ale jako žádná hitparáda.

Je Dina Korgi?

Baruna nesnáší, že se účastní žumpozávodůch, neboť jí každej už kašle na pověst:

Baruna bohužel také měla kostýmek policisty:

A zkuste eště někdo říct, že Balunka neni oškivá a blbá ))))))

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 11:16
- Nahlásit

Gerda
Gerdice, pošli mi ty fotky fšechny v .zip přes www.sendspace.com, já je hodim na rajče, tohle je hroznej prohlížeč a vůbec se v něm nevyznááááám

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:01
- Nahlásit

Čus bus!!!
Takže moje nejhorší obavy se potvrdily. Ted debil od vedle ty koťata fakt vyhodil, takže se i s mámou asi natrvalo odstěhovali k nám. Jejich mámu si v nejhoeším necháme, ale koťata musíme udat. Jsou to provděpodobně kočky, ale zítra dojdu k naší vetce a budu to vědět jistě.
Tady jsou s mámou

Tady je ta ošklivější

Tady je ta hezčí

Ještě to dám na FB, tak to prosím sdílejde.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:23
- Nahlásit

Gerda
pěkné fotečky

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:24
- Nahlásit

Baico
už je vnucuju kolegyni

Grin
moje fotky na tvym rajčeti určitě nikdy nebudou.

))))))))))))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:31
- Nahlásit

Gerda
už je vnucuju kolegyni
Vnucuj. Odčervím je a nechám je i očkovat tou první vakcínou. Do včerejška byli zvyklé být doma, takže jsou naučené na záchůdek.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:31
- Nahlásit

už zase po dlouhé době chtěli po mě občanku

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:37
- Nahlásit

Tohle je Mudří Bóba v PPČ 1/2012

Je to Bóba mimi:

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:46
- Nahlásit

Tak sem si řikala, jak tu bude pohoda, že si tady sednem, dáme kafe, něco si řeknem...a prd, briefů jak naděláno, mám 4 nový zadání a tři lidi v kanclu )))) Do nového roku mě začnou nenávidět už dnes, už mručej teď )))))

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:49
- Nahlásit

teď známá inzertuje, že shání domov pro 5ti měsíčního fr. buldočka, že se její známá přestěhovala z rod. domu do bytu a že má ještě dva hafany, kuwa, kuwa, kuwa, to už si jako toho třetího nemůže nechat??? Fakt fr.buldoček zabere mooooc místa

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 12:58
- Nahlásit

Monty
Lidi jsou strašný kreténi. Jako s těma koťatama, jsem tušila, jak to dopadne, tak jsem jim říkala, ať jí nechají vykastrovat i březí a oni né, že prej Davídek je má rád!!! No a už máme koťata na hrbu i jejich mámou!!

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 13:04
- Nahlásit

Baico
já to nechápu, já mám sice kníračky, dvě a vůbec jim teda moje garsonka nevadí, protože se je snažím tahat co nejvíce ven, to už ten jeden frbul, fakt tomo místa nezabere
je moc pěkný ale zase si říkám, že paní asi není normální, tak snad se dostane do lepší rodiny...
a kočky taky masakr

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 13:32
- Nahlásit

Baico
jsem zvědavá co napíše za výmluvu....
jsem tam nechtěla nic napsat, ale neudržela jsem se a zeptala jsem se, proč si ho jako nemůže nechat, že je frbul malinký

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 13:48
- Nahlásit

Gerda
moje fotky na tvym rajčeti určitě nikdy nebudou.
tak si trhni, aspoň sem ale počli odkaz kde jsou z toho včerejška všecky, ať si je můžu prohlídnout ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:15
- Nahlásit

Grin
nejsou na žádnym odkazu, jsou u mě v kompu a dala jsem vám sem jenom pár fotek jako vždy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:20
- Nahlásit

Nazdar, kdo vomituje a kdo zachraňuje kočky, kdo se snaží vyskákat štěňata?
Baico
Hele, já bych si je klidně vzala ty koťata a Kaly říkala, že bereme i tu kož-kůůůů
Tu očklivější dám Kájí k narozeninám, bude je mít v únoru a tu hezčí Happunkovi - ten je má v lednu. Kož-kůů si rozdělí dogy napůl v případě, že Argo nebude mít náladu, Kaly si jí jistě ráda nechá
Monty
shání domov pro 5ti měsíčního fr. buldočka, že se její známá přestěhovala z rod. domu do bytu

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:20
- Nahlásit

Gerda
jéééé fotka Grinových je luxusní

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:21
- Nahlásit

Gerda
Achaa ja myslela ze davas nekam vseckyy tak to jo ale je to skoda, chtela jsem si nejaky ukrasti do rodinneho alba

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:21
- Nahlásit

Eldoguero
jo jo paní, jsem nasraná jak sviňa, já ikdybych se s holkama přestěhovala do menšího bytu (což snad ani nejde, ale ikdybychom měly bát v krabičce) tak bych toto neudělala, nenene!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:22
- Nahlásit

Tak koťate teď zbouchala pribiňáka. Moc jim chutnal, vypadá to. že po delší době dostávají pravidelně nažrat. Musej, co nejdřív z baráku, než je pojmenujeme a už u nás zůstanou natrvalo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:23
- Nahlásit

Gerda
Proč týráte toho nebohého zrzavého pejska
Fotky jsou brutální

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:23
- Nahlásit

Eldoguero
Hele, já bych si je klidně vzala ty koťata a Kaly říkala, že bereme i tu kož-kůůůů
Rozumím pani, jste hodná, ale já bych jim ráda našla trošku trvanlivější domov

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:24
- Nahlásit

Grin
smíš mě požádat a možná ti vypálim cedko )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:25
- Nahlásit

Monty
Tohle nechápu, ano, pokud by měli víc psů a velkých, tak ok, chápu, že řekněme s 8 velkými psi se těžko člověk porovná v malým bytě, zvlášť když jsou zvyklí venku, ale s buldočkem ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:25
- Nahlásit

Eldoguero
Proč týráte toho nebohého zrzavého pejska
dyť je to jenom taková vopelichaná malina, to ani nemůžeš říct pes... ))))))))) Hlavně jí to strašně vadilo, proto sme to dělali )))

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:26
- Nahlásit

Gerda
Jééé to bys byla strašně hodná pani, já to nikde nebudu šířit a dávat je na net, ale udělám si z nich papírový a dám si je do fotoalba
můžu tě teda požádat?
jinak tyhle dvě sou supeeeer!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:26
- Nahlásit

Baico
To chápu, ok, vyřídím Kaly, že k narozeninám dostane něco jiného

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:28
- Nahlásit

Gerda
taková vopelichaná malina, to ani nemůžeš říct pesA
A tak to je zase pravda ale ani lišky by se neměly tejrat
Hlavně jí to strašně vadilo, proto sme to
Konečně pořádnej důvod

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:35
- Nahlásit

Tak já zas du, zdáár

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2011 14:39
- Nahlásit

Eldoguero
Kaly, že k narozeninám dostane něco jiného
Já jí místo koťat klidně pošlu plyšového tchoře, udělá jí stejnou radost a asi jí vydrží i stejně dlouho jako koťátko

<< 1 ... 657 . 658 . 659 . 660 . 661 . 662 . 663 . 664 . 665 . 666 . 667 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání