| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 08:32
- Nahlásit
pawLINka
Tak to já naopak začínám v práci polehoučku. Nejdřív snídaně, pak kafe, mezitím emaily a tak... A až pak je čas něco dělat. No, a pak je oběd, kafe, internet, a pak se zase něco dělá, a pak už je konec.
máš to teda dobře rozvržené
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 08:36
- Nahlásit
pawLINka
Nejdřív snídaně, pak kafe
No tak to já taky Ale hned ráno posílám na regiony podklady ke kontrole, které musím připravit a ne se rozkoukám, tak je po osmý.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 08:44
- Nahlásit
Montymáš to teda dobře rozvržené
No jasný, částečně úvazkem vykonávám manažerskou práci a v té je důležité plánování.
Ale jinak to tak růžové jak popisuju není... Třá jsem se dneska ráno dozvěděla, že pan ministr Drábek má malý rozpočet, tudíž služby financované z jinama, a kterým financování končí, nebudou financovány z MPSV. Takže bezva vyhlídky. Tak na 90% si od července můžu hledat novou práci.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:36
- Nahlásit
Žumpa vymřela???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:40
- Nahlásit
pawLINka
Žumpa vymřela???
asik jo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:43
- Nahlásit
pawLINka
Snažim se pracovat, ale místo toho čumim do mailu, jak netlusťoši hubnou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:43
- Nahlásit
Zdááár, tak jsem zase tu
Kde jste všichni?
Jen zapnu Seznam, hned jsem nasraná
http://www.novinky.cz/krimi/253379-sestiletou-divk u-na-jicinsku-pokousal-v-obliceji-pes-a-tezce-ji-p oranil.html
Pokračování zde
http://www.novinky.cz/krimi/253473-utocici-pes-je- vychovany-dal-by-za-nej-ruku-do-ohne-starosta.html ?ref=boxE
A nakoned humus všech humusů
http://www.novinky.cz/krimi/253510-muz-brutalne-za bil-na-verejnosti-sveho-psa.html?ref=boxF
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:45
- Nahlásit
Eldoguero
Jen zapnu Seznam, hned jsem nasraná
Je to děs. Za chvíli člověk nebde moct se psem mezi lidi
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:51
- Nahlásit
Baico
Podle mě je to zase hysterie po těch rotvících
Ne, že bych z čehokoliv z těch článků měla radost, ale aspoň to tentokrát není žádný "bojový" plemeno ani vlčák.
Pokud nemluvím o tom mrtvým psovi
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Snažim se pracovat, ale místo toho čumim do mailu, jak netlusťoši hubnou
chjo, je to nespravedlivý. Čus.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:52
- Nahlásit
Eldoguero
bože, já z toho nic neviděla a ani to nehodlám číst, protože bych byla maximálně zase vytočená a nasraná
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:54
- Nahlásit
Ale jak řiká Lister v RD, do pětadvaceti můžeš jíst kdy chceš co chceš a nepřibereš, ale jak je ti pětadvacet šestadvacet, svaly udělají pápá a je z tebe hnedle tlustý dědek
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:58
- Nahlásit
No tak hlavně, že včera v tévé ukázali v reportáži branku, na které byla cedulka pozor pes s fotkou vepřadora, a pak tam dvakrát dali ilustrační záběry s rotvíkama.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:58
- Nahlásit
Monty
Nečti to, hned se mi zved tlak, obzvlášť nedoporučuju číst ten poslední článek, páč tam popisujou, jak toho psa zabil
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:03
- Nahlásit
pawLINka
ilustrační záběry s rotvíkama.
páč vepřadoři by asi málo štěkali a uznej, že štěkající vepřador vypadá mnohem míň nebezpečně než štěkající rotvík, o motivaci se snad ani netřeba zmiňovat, to novináře povětšinou nezajímá
Zbytek iluzí jsem ztratila kdysi, když jsem byla svědkem natáčení jedné z reportáží o nějakém pokousaném člověku (bohužel si na souvislosti už nevzpomenu), pes - nějaký kříženec asi pita nebo amstafa, nebo co já vím čeho, v útulku v kotci naprosto v pohodě. Mrskal ocasem, neřešil osvětlovače, kameru, lidi, nic. Což samozřejmě byl průser, že jo, páč oni potřebovali ukázat, jak ten nebezpečnej čokl běsní.
Ti řeknu, že vynalézavost novinářů, kameramany a osvětlovače navyjímaje je bezbřehá, stejně jako jejich blbost
Nakonec to ale stejně skončilo natočením úplně jinýho psa, páč tenhle "nebezpečnej" se furt smál ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:05
- Nahlásit
Eldoguero
ne, nebudu, bych fakt byla na prášky, bych mu udělala to samé, ikdyž nevím co mu udělal, ale určo to bylo hnusné
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:09 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
čus
hele mám opravdu silnej pocit že ta žencká od toho hnusnýho welše Venouška co mi včera napad v baráku Grina neni úplně normální. Jako nejenže milého Venouška opět v baráku nechává na volno, ale normálně ho nechává mi škrábat zvenčí na dveře a dobejvat se na moje psy aby je jako moch zabít což děsně chce. Jsem schválně poslouchala jestli mu aspoň něco řekne - no jediný co řekla bylo Venoušku pojď, když mu otevřela výtach! Ačkoli jsem se zařekla že s ní budu jednat slušně páč bydlí o dveře vedle, tak dneska už jsem ji málem krz ty dvéře poslala do prdele. Grin se mohl zbláznit, Trixina se mohla zbláznit a Venoušek mi poškrábal dveře. Fakt je to totální PÍČA!!!
edit eště sem zapomněla vyjádřit své pocity:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:10
- Nahlásit
Monty
Eldoguero
To je stašný, jací jsou lidi kreténi. V pondělí jsem se musela držet, abych nezačala ječen na holku na lici. Šla jsem z Václaváku na vlak a potkala jsem holku s buličkou na flexině, na čemž by nebylo nic špatnýho, kdyby ta flexina nebyla připnutá na ostnáči!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:11
- Nahlásit
Grin
už bych na ni vlítla, že si toto, pani, necháte líbit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:14
- Nahlásit
Grin
hele mám opravdu silnej pocit že ta žencká od toho hnusnýho welše Venouška co mi včera napad v baráku Grina neni úplně normální.
Takový máme u nás na vesnici taky.Kluci se můžou žbláznit,řvou, skáčou tak, že pomalu ty vrata přeskočej a ty blbouni nechávaj ta svoje čokle na ně přes vrata řvát, aby se brouček pobavil. Já se bdu zase bavit, až je potkáme a moji psy nebdou za vratama. To zase asi nechám pobavit kluky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:15
- Nahlásit
Grindit eště sem zapomněla vyjádřit své pocity:
Normálně bych za ní šla a chtěla zaplatit opravu poškrábaných dveří. Jasně, že se ničeho nedomůžeš, ale ať ví, že takhle teda ne.
A taky bych ji dořvala, bo tohle není přece normální.
Máte nějakýho domovníka?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:15
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
už bych na ni vlítla
Jak říkám, v rámci udržení dobrých sousedských fstahů jsem byla ochotná jí klidně vysvětlit že si psa musí připínat a musí si dávat pozor aby jí neproklouzl, ale dneska s těma dveřma to byl vrchol. Kdybych mohla ty dvéře votevřít aniž by mi vlítnul zabyjáckej welsh do bytu tak už ji dneska seřvu na tři doby. Ale musla jsem krotit Grina páč tomu šla vod huby pěna jak řval.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:22
- Nahlásit
Baico
Já se bdu zase bavit, až je potkáme a moji psy nebdou za vratama. To zase asi nechám pobavit kluky.
Jako taky jsem uš včera říkala že jestli na to přijde a ti dva se fakt poperou páč se potkaj někde venku navolno, tak Grin má daleko víc šancí... což mě jako dost uklidňuje.
pawLINka
Máte nějakýho domovníka?
nemáme, my jsme sdružení nájemníků. Ale to si kdyžtak vyřešim sama. Dveře mě neserou ale aspoň jima budu argumentovat až bude potřeba.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:40
- Nahlásit
čus dementi,,eldoráda upozornuju,že všecko sem už četla na FB ,eště jí tam chybí vyjádření Pet medicu kerej jel k labroušovi,co mu jakýsi zmrd zapích kuchynskej nůž kamsi pod koule pes teda přežil a zmrd bé prej žalovanej...hm..
Grin
hele co toho grina prostě nechat? jakože ti selže vodítko.-)))) to by tu píču mohlo naučit slušnýmu chování
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:45 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Monty
určo to bylo hnusné
Bylo
Grin
Hele a když s ní o tom mluvíš a říkáš jí, že ti její čokl ničí tvoje dvěře, provokuje a napadá tvoje psy, tak ti na to řekne co?¨
Dveře si nech zaplatit, třá se jí aspoň trochu v hlavě rozsvítí.
Baico
ta flexina nebyla připnutá na ostnáči!!!
Noo, taky pěkný
Netuším, kdo to šíří, nebo jak na to ti kretén přijdou, ale fakt si hodně lidí myslí, že když má toho "drsnýho" psa, tak musej na něm mít ten "drsnej" obojek, páč na koženým tahá, že jo ...
Jsem to tu psala někdy v létě, když jsme byli v Bolce na mezinárodce, tak vedle nás stál chlap s argentinou (pes naprosto v klidu, neřešil lidi, psy, nic, choval se s přehledem očividně pohodář a to jsem ho sledovala fakt celou dobu) a na krku měl EO ale co víc, on byl na tom EO normálně připnutej k vodítku a oni ho tak měli jako na normálním obojku
Něco jsem tam pronesla, ale nijak extra jsem to neřešila, jestli ho kreténa uvidím ještě někde takhle, tak už ho fakt pošlu do řiti
davidkova renata
a zmrd bé prej žalovanej
Jo jo jo jo jo, tak to je fakt veliký trest, věřit tomu, že ho zavřou by bylo asi hodně naivní co
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:49
- Nahlásit
Eldoguero
ale fakt si hodně lidí myslí, že když má toho "drsnýho" psa, tak musej na něm mít ten "drsnej" obojek
No tak u nás chodí na flexině a ostnáči venčit labrouše. Pes stále tahá, proč asi, že. Panička onho labrouše mi jednou, řeklae, že se se mi to cvičí a vychovává, když mám chytré psy, na rozdíl o ní, která má uplnýho blba.
davidkova renata
Čus pani. V sobot potřebju jet s tebou, protže na Bílku sama netrefím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:50
- Nahlásit
Eldoguero
http://www.petmedic.eu/news/labrador-bodnuty-nozem -/#.Tt9WHa4VuVo.facebook
oni ho tak měli jako na normálním obojku
tak víš co stálo EO ? eště utrácet za normoš vobójek..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:54
- Nahlásit
davidkova renata
No bojim se aby se to pak neobratilo proti me a cokloj nenarost hrebinek a nechtel se rvat s kazdym pak. Ta puberta je problematicky obdobi. Az mu budou 3 nebo 4 tak to bude jiny..
Eldoguero
Hrozne se mi omlouva, takze mi to dost ztezuje
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 10:58
- Nahlásit
Baico
No tak u nás chodí na flexině a ostnáči venčit labrouše. Pes stále tahá, proč asi, že. Panička onho labrouše mi jednou, řeklae, že se se mi to cvičí a vychovává, když mám chytré psy, na rozdíl o ní, která má uplnýho blba.
Měla jsi jí říct, že toho blba z něj udělala ona sama a že ty...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2011 11:03
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Měla jsi jí říct, že toho blba z něj udělala ona sama a že ty
Někdy je to naprosto zbytečný Jen se jimsnažím vyhýbyt,což se mi dost daří. Rádapomůžu a poradím toku, kdo o to dooprady stojí, jinak je zbytečný si plencat játra.
|