Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 09:46
- Nahlásit

Jo a dneska tam bylo snad milion zasranych mnozitelu. I vylozene mnozarny se stebatama 5 plemen.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 09:49
- Nahlásit

nic, jdeme se projít do lesa, zatím čaute, jdeme samy, protože makrelito má beztak opičku, ani ještě nenapsala, tak snad to včera nepřehnala

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 09:52
- Nahlásit

pawLINka
. Ale dost a dobre jsme prodali. Perlicky, rousne a brakelaka.
krásný

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 10:30
- Nahlásit

Nazdar vobludy, co děláte zase?
Všem Danám všechno nejlepčejší přeji, zejména pak Pakůňové
Taky je u vás tak krásně?
U nás svítí slunce, je krásně jasno a teplota jen mírne pod nulou. Bjutinka běhala s kanárkem, Orim a Lilithkou, ale chtěla běhat jen s Lilithkou. Jenže Lilithka nechtěla běhat s ní, resp. chtěla, ale chtěla jí jíst. Fakt je, že Bjutinka chtěla běhat s Lilithkou jen proto, aby Lílije neskákala kolem mě a nekousala mě furt do rukou.
Nakonec se jí podařilo opakovaně Líliji sestřelit v letu (útoku na mě ) a tak byla moc šťastná. Lilithka už míň a tak ječela na Bjutinku maliním řevem
Bjutinka dlouho stála a čekala, ale Lílije není rvavá, tak čekala marně
Nakonec ale to dopadlo dobře, Lílije se nechala vyprovokovat a skočila na Bjutinku, ani byste nevěřili, jako měla z toho ta čupka bílá radost tak jsme na ně houkla a vony toho teda nechaly
Happunka s toho byl trošku v dyskomfortu, ale přežil to. Ori byl znechucen, páč si s ním nikdo nehrál dle jeho představ.
Teď jsem si udělala kafe až ho dopiju pujdu asi dělat něco k vobědu, nějaký nápady?

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 10:51
- Nahlásit

mám vopicu, jak už tady psala Monty, pročež se odebírám zpět do postele

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 11:08
- Nahlásit

No, to jste mi teda poradily
Tak já zas du vařiť a pak ven, mějte se zdár
Jo a odpoledne bych prosila minutu ticha za naší lednici, která nás již definitivně opustila

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 11:13
- Nahlásit

Eldoguero
my budeme mít k obědu burrito. Protože včera jsme měli u kámošů burrito párty, navařilo se toho asi 10kilo a tak jsme dostali domu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 11:27
- Nahlásit

a já budu mít na oběd chleba se salámem, bo jsem si včera neuvařila

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 11:34
- Nahlásit

já si du teprve vařit a ještě nevím co bude. Ale mám v lednici kus uzenýho, tak asi to s něčím. Zbytek masa je zmrzlej na kost v mrožáku.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 11:37
- Nahlásit

Maky a Trix
Hm, tak to si nedám, bo jsem na žádný párty nebyla
kejtlin
Crysa
Všem děkuji za typy jdu vařit rejži, vyndala jsem vepřovou kejtu, v mražáku co už nemrazí mám ještě hrášek, tak to nakombinuju a vono z toho něco bude
Tak večír

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 11:55
- Nahlásit

Gerdička esli tu je, tak má sůvu

Jo a Cryse ta bota sedne jak na ní ušitá doufám že jí nebude dlouho potřebovat když jí má doma jako prevenci

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 12:04
- Nahlásit

ahojte jsme z procházky, potkaly jsme sousedku od našich s jorkšírkou.Pak jsme potkaly berňáka - byl super Faith se moc líbil a Soph se před ním předváděla, válela se v listí a byla jak magor, potkaly jsme spoustu psů to co potkáme za ty dva dny pžes víkend nepotkáme ani za celý týden přes po - pá, protože chodíme za tmy...
a co vy degéni??? jak se máte? co děláte?

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 12:22
- Nahlásit

Ahoj zumpicky, zcela proti svemu zvyku uz varim obed, no jeste ne uplne varim, ale uz mam ocistenou zeleninu a nahrejvam troubu.
Dneska rano jsem videla na obloze nezvykle veliky mesic a nezvykle velike slunicko, mesic byl velmi svetly, takovy skoro jako prusvitny a slunicko ruzove. Bylo to moc krasny, skoro mi bylo lito, ze nefotim.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 12:30
- Nahlásit

uklidila jsem půl baráku..tak strašně mě to vyčerpalo, že si te´d hned musim hodně odpočinout...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 12:31
- Nahlásit

Sízra Milanová
uklidila jsem půl baráku..tak strašně mě to vyčerpalo, že si te´d hned musim hodně odpočinout...

to každopádně

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 12:34
- Nahlásit

Kejtlin, nebéš objednávat někdy Vetamix? přemejšlim že bych přes někoho vzala zas kilo až tři těch hovězích šlach
http://www.vetamix.cz/eshop/node/4087
Vemu to přes tebe nebo tu známou, podle toho kdo béte objednávat dřívěji teď to bude léčebně-zábavná poživatina..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 12:36
- Nahlásit

Crysa
nevim ještě kdy budu objednávat ale určo objednávat budu nejpozději v půlce ledna

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 12:37 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

leyendaDneska rano jsem videla na obloze nezvykle veliky mesic a nezvykle velike slunicko, mesic byl velmi svetly, takovy skoro jako prusvitny a slunicko ruzove. Bylo to moc krasny, skoro mi bylo lito, ze nefotim.

nemohl to bejt ještě nějakej pozůstatek včerejšího zatmění měsíce? že byly slunce i měsíc tak ještě zvláštně postavený vůči sobě a zemi?

kejtlinnevim ještě kdy budu objednávat ale určo objednávat budu nejpozději v půlce ledna

jo a asi by se k tobě do objednávky vnutila i Dáda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 12:42
- Nahlásit

Crysa
jo a asi by se k tobě do objednávky vnutila i Dáda

klidně

agáta12
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 13:20
- Nahlásit

leyenda
--Dneska rano jsem videla na obloze nezvykle veliky mesic a nezvykle velike slunicko, mesic byl velmi svetly, takovy skoro jako prusvitny a slunicko ruzove. Bylo to moc krasny, skoro mi bylo lito, ze nefotim.--
Měsíc měl včera skoro zatmění , ale u nás bylo vidět ve 4 odpoledne , takže vy tam na západě ste měli smůlu . Nejvíc si ho museli užít na Moravě před 18.00. A bylo fakt moc pěkné .
Protože bylo u nás brzo , tak ještě zapadalo slunce a přitom to už začínalo

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 13:50
- Nahlásit

tak my se zase pomalu chystáme ven, zatím čau, večer se tady zase ukážeme

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 14:17
- Nahlásit

Čauky!!
Tak máme po kurzu, takže do 11. března budeme mít s Michalem klídek Jsem mrtvá. chvilu si odpočinu a pak teda upeču to cukroví a večer s Crysou na plavbu. Tehle víkend je vražednej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 14:20
- Nahlásit

čus albertííí to je dneska krááásnej den co??
sme bílili na bílý hoře mýtiny a přectafte si,že mě bylo horko!!!!!
nicméně sem chytla žumpí choropu ,pálí mě f krku,kurva,du si barvit hlavu ,pak do vany a pak svalení se...

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 14:26
- Nahlásit

Nazdáááááááář
my sme měly krásnej den, byly sme s Hančí a Gerdí a fenkami na vycházce v Horních požárech, nechaly sme nesmazatelný žumpí otisk na Kněží hoře, Gerda dodá fotodokumentaci, vyplašily sme stádo prasat, vo kterejch sme si nejdřív myslely že je smečka čoklů a Baruška se fotila s fenkama bez košíčků

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 14:38
- Nahlásit

já vám něco řeknu, jo? Ale vy mi nebudete věřit Normálně straším celý den v kuchyni Už druhou neděli po sobě Dneska sem upekla bábofku, štrůdl, dva druhy cukroví, pak smažák s bramborem na oběd a bretaňské fazole Mášenovi s sebou do práce. Včil peču kuře a eště mě čeká jedno cukroví a karbenátky. Tenhle způsob trávení neděle se mi vůbec nelíbí naštěstí je to naposled

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:11
- Nahlásit

Bré deň, už objědvánkuju obrofské množství škabet se sýrem a kečupem, je to strašná prasárna a strašně to milákuju!
Prosimvás, lidi, až dodám fotky, budete se smát, bo Balunkova pověst jde rapidně do řiti, neboť Balunka má novou manželku a tou je Maryje )))) Nechápu z jakého důvodu, ale Maryji se Baluna moc líbí, dělala na ní přítelíčka, Baluna taky dělala přítelíčka, pročež ji Maryje posléze nekompromisně ojela. A pak jí ojížděla hodněkrát. Nejdřív Baluna koulela očima, ale pak už jí zadek sama nastavovala. To celé rozveselilo Aleksu, přiběhla a taky chtěla, aby jí ojeli a dělali přítelíčka, bohužel Mařena Aleksu nemá ráda, tak na ní čeřila dásně. Poté si Aleksa vybrala Džínu, radostně ji umlátila, pročež Džína již nechtěla hráti si. Pak sme šli a pak sme došli k altánu, kde sme už se zapisovaly do knihy s davítkovou, někde to je ve starý žumpě, ale asi to byl rok 2009, protože v knize z roku 2010 jsme zápis nenašly. Takže jsme se zapsaly znova, jako poslové žumpy. Maryje chodila celý den s botkou jako botkový profík, už neochrnovala. Moc zase to byl heskej dník si myslim. Taky máme náletový stromky, který předpěstujem na cvičák. Mám strašnou žížeň.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:43
- Nahlásit

Tak jsme z venku, bylo krásné slunko, už je hnusně zima zas a sluníčko už je jen tak aby nebyla tma úplná. Je to divný nemít s sebou Crazynku, ta byla jen na čůracích zastávkách na zahradě..
Už vím co je autu, chybí mu hydraulický olej v posilovači, ale nevím esli vytekl naráz a nebo průběžně vykapal, každopádně někudma uniká. Hajzl jeden. Budu to muset vyšpehovat a nebo dár rovnou vyměnit hadice. Jen nevím kdy..
Jdu zas konat něco tady v domečku.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:45
- Nahlásit

Gerda
A pak jí ojížděla hodněkrát. Nejdřív Baluna koulela očima, ale pak už jí zadek sama nastavovala. To celé rozveselilo Aleksu, přiběhla a taky chtěla, aby jí ojeli a dělali přítelíčka, bohužel Mařena Aleksu nemá ráda, tak na ní čeřila dásně. Poté si Aleksa vybrala Džínu, radostně ji umlátila
Teda Alexoooo?!? co se vtíráš mezi Barunku a Maryji?

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:47
- Nahlásit

Gerda
závidim pani

taky bych procházkovala a objedvala, ale žel bohu jsem f hokně, ráno jsem byla se psem venku ale fšude bylo asi milyjon blbejch vořechů s blbejma starejma lidma co hystericky řvali "chyťte si toho psaaaaaa" ačkoli měli svoje hnusnovořechy na volno a Grin měl náhubek a naprosto na ně kašlal bo měl míček. Jsem nasraná velmi a uš sem s nima pak ani nešla, nechala jsem to na páníčkovi.

navíc f práci je dost mrtvo a to nesnáčim protože mám z toho pak divný myšlenky týkající se jistého kolegy. To NESNÁŠIM!!! (Pro rejpaly: ano, tyto myšlenky obsahují sahání na prsa a koule a jesli vás to u mě překvapuje, tak ste mě ještě asi nepoznaly!)

¨
A ne že já sem napíšu a nigdo mi tři hodiny neodpoví, neserte mě dneska vám radím dobře!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 15:49
- Nahlásit

Grin
Pro rejpaly: ano, tyto myšlenky obsahují sahání na prsa a koule

a ty mu chceš sahat na prsa nebo na koule?

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání