Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 18:44 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Tondas
a kolik ti tehdá bylo ? jestli je jako předpoklad že te nekdo hledal
Tehdá po mě eště byla celkem scháňka,bylo mi 25 a byla sem,troufám si říct,celkem kočka.
Edit:sem to dneska vzala za Gerdu a Krysu?

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 18:46
- Nahlásit

Jebloň
asi jo, já to eště sem, ale pak se půjdu malovat a chystat

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 18:56
- Nahlásit

Tinta76Anžto jsem debyl, tak tomu nerozumím Kolik teda stojí tadle deka? 275??? Proč tam teda píšou že běžnej metr stojí 280? To jako chěj říct, že normálně stojí 280, ale voni to maj levnější? Nebo ta cena bude nakonec úpa jiná???

asi to není úpa běžnej ten metr, nechápu tu větu, asi že jsou tedy výhodnější. Dražší to bé jen o poštovné bych si troufla říci.
Navíc pokud jsem pochopila běžný metr, pak je to při výšce dané výrobcem (tedy asi ten rozměr 200cm) tak odrolovaný metr při této výši bych řekla že je bm. Tedy je to rozhodně výhodné, páč jde tedy o 1,5bm (bez pár cm).
Jdu dočítat dál..

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:06
- Nahlásit

Tinta76Tak uš nic, uš sem to vyřešila!!! Je to cena za tu podložku, uš jsem to aji zakoupila

twl já vás prostě přestanu dočítat.. než něco napíšu, zjistím že huž jsem deset let pozadu..

Grin
HepyTrixobrzdej!!!

davidkova renatajá teda budu muset uhnácat tu štólu posranou
fajnšmekr

jdu na další stránku.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:09
- Nahlásit

Crysa
jdu na další stránku.

Radši to nečti.

Tinta76
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:11
- Nahlásit

Crysa
twl já vás prostě přestanu dočítat.. než něco napíšu, zjistím že huž jsem deset let pozadu..
tak to já nedělám uš dávno, někdy nekouknu ani na předchozí stránku, bo se stejnak nechytám
ale dík za snahu, já nakonec poslala prodejci dotaz

Grin
jééé prdítko maličký mělo narosky??? toš přejeme všecičko nejlepčejší a hlavně zdravího hodně mocinky moc!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:14
- Nahlásit

JebloňRadši to nečti.

pozdě teta..

Tak jsem doma, byla jsem ještě na svém domovském cvičišti, cestou přes své pracovisko a venčící pauzu tady a teď jsem před chvilou dojela dom jakože už dneska nafurt. Crysa řvala z bedny jak kdyby si urvala ne vaz ale kus hlavy a ze vsteku ještě kus prdele, je normálně pohybově vyapsťákovaná, tak jsem jí pustila na chvíli kroužit výběhem, je normálně těkavá.. asi mě to zabije, je to druhý den, před sebou máme ještě dva měsíce.. asi já po vánocích nechám uvést do umělého spánku. Nebo raději sebe?
Jdu dočítat zas ještě vedle a maily.
čusbus

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:15
- Nahlásit

Crysa
Tinta76
prdítko maličký mělo narosky??? toš přejeme všecičko nejlepčejší a hlavně zdravího hodně mocinky moc!!!

prdítko díkuje moc!

Lidi jsem dneska z tý práce děsně otrávená, vůbec mě to nebavilo neska, uš aby bylo pondělí a já měla volno. Ten konec tejdne je stejně děsná pruda.

Ale TRixina je spokojená, přežraná tady chrápe v pelíšku

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:19
- Nahlásit

Crysa
pozdě teta..
Bezva,Tondas ze mě udělá virtuální mámu,kterou nehledaj ani na patologii a ty mě nazveš tetou.Asi se pudu zabít.

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:23
- Nahlásit

Jebloň
tak se nečil babi, bo ti rupne céfka

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:24
- Nahlásit

Crysa
tak se nečil babi, bo ti rupne céfka
Babi NE!!!!To ještě opravdu NE!

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:29
- Nahlásit

JebloňBabi NE!!!!To ještě opravdu NE!

ajotyvl, to mělo bejt vlastně překvápko až pod stromeček a já to vyblafala..
tak soráč :X

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:30
- Nahlásit

Crysa
ajotyvl, to mělo bejt vlastně překvápko až pod stromeček a já to vyblafala..
tak soráč :X

Degéééééééne!!!!To by mě snat zabilo,když už se to nepodaří Vánocům!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:34
- Nahlásit

Jebloň
ježiš ty béš bapka?? twe čék de zadělat na štólu a zatim tady totok! tak moc gratuluju ..ani nevim kerý z tvejch dětí ti to zařídilo,ale to je asi fuk,stejně se v nich neorientju.-)))))

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
ježiš ty béš bapka?? twe čék de zadělat na štólu a zatim tady totok! tak moc gratuluju ..ani nevim kerý z tvejch dětí ti to zařídilo,ale to je asi fuk,stejně se v nich neorientju.-)))))

Další!
Ani hovno,nemaj nárok,sou neplodný vod prenatálu!

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:37
- Nahlásit

davidkova renata..ani nevim kerý z tvejch dětí ti to zařídilo,ale to je asi fuk,stejně se v nich neorientju.-)))))

Mauglímu ujely nohy

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:38
- Nahlásit

a po reklamě bé na Prímě ta ukousaná dortíkama. Bé tam i nějakej psí spécyjalista, tak jsem zvědavá koho z VIP psíkologů vytáhli

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:40
- Nahlásit

Crysa
Mauglímu ujely nohy

Saraxová nic neříkala.

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:41
- Nahlásit

to je ten pán z Jimlína

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:45
- Nahlásit

JebloňSaraxová nic neříkala.

to Saraxová je ta v očekávání?

to je Beverlyhyls totok.. to už chybí jen aby Davítkojc měla něco s Brendnem Volšem nebo Dylenem..

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:49
- Nahlásit

Crysa
to Saraxová je ta v očekávání?

No pokud to budeš chtít přišít Mauglímu,tak jedině saraxovic Vikinka je možná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:51
- Nahlásit

Crysa
Mauglímu ujely nohy
njn...asi po těch granulích f kotečku gde bydlí..
Crysa
to je ten pán z Jimlína
jo? to je divný páč vypadal úpa jako žencká a menoval se nějak jako burijánková...divný méno na chlapa

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 19:58
- Nahlásit

davidkova renata to je divný páč vypadal úpa jako žencká a menoval se nějak jako burijánková...

ale ten pán co tam povidal z čeho je odchytávali, z jakejch podmínek. I ty prostory útulku byl Jimlín.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 20:01
- Nahlásit

Crysa
ale ten pán co tam povidal z čeho je odchytávali, z jakejch podmínek. I ty prostory útulku byl Jimlín.
škoda...moch bejt další menčí transvestitní škandálek((

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 20:08
- Nahlásit

Crysa ze mě vymámila dvě sousta japka. Pak si položila hlavu na moje stehno, polykala na sucho, jako děsně vyhladovělý vlčák a tak jsem jí zkusila nabídnout japko celý. Tak tu s ním nejdřív lítala po tý dlažbě, že jsem trnula, esli si neurve další nohu a teď leží na pelechu a ukusuje to špičákama rozbodaný japko způsobně po maličkejch kousíčkách
Jo, už si krkla a čumí že by to ještě něco chtělo.. tak tu budem celej večer provozovat bílej seks ve dvouch..

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 20:10
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/253138-poz or-na-banany-pripominaji-prirozeni-varoval-muslimk y-duchovni.html

Jebloň
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 20:10
- Nahlásit

Crysa
Jo, už si krkla a čumí že by to ještě něco chtělo.. tak tu budem celej večer provozovat bílej seks ve dvouch..
To ale není vždycky úplně špatnej seks.......du si asi sežrat ty čtyry kousky křídel,co sem si schovala.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 20:11
- Nahlásit

Zdar autisti, kdo je zas těhotnej a kdo koho odchytil?
Crysa
davidkova renata
Co říkali ohledně dortíkůch?
Jsem se na to chtěla dívat, ale muš je analfabet a tvrdil, že Crysa psala, že to bude na Nově tak jsme místo dortíků koukali na lýžaře v Peci

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 20:17 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Eldoguero ale muš je analfabet a tvrdil, že Crysa psala, že to bude na Nově

a tak to Crysa psala, to je prauda, psala to někde vedle tuším a pak to neopravila když zjistila že se zmýlila.
Ale paní chovatelka dortíků říkala, že se nesmí mít víc jak tři psy, páč už nemaj správnou hygienu. Jako dojala mě paní, zkusím po tom kouknout na streamu. Ta paní za to stojí

edit: http://prima.stream.cz/krimi-zpravy/640215-krimi-p lus-10-12-2011
tumáš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2011 20:35 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

byla jsem v tescu, pravda lidůch o dost míň nicméně přilehlé parkoviště využívají lidé ze sídliště k parkování aut, takže místa fakt málo+půlka parkoviště je zabraná vánočníma stromkama.Zaparkovala jsem na centimetry, nakoupim a ukládám nákup do auta a periferně vidim dědka jak za mě parkuje, nic sednu do auta, strčím klíček do zapalování a pecka zezadu, tak jsem vyletěla a dědek měl kecy že já do něj nacouvala, přitom do mě najel on a že chce volat policajty, tak tam byli mlad´asi tak kolem 13-16 let a říkali že to viděli jak do mě najel a že to klidně dosvědčej až policajti přijedou, tak řek, že je tedy volat nebude.Naštěstí to odnesla koule tak já mám auto netknutý, on má rozbitej předek

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání