| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:05
- Nahlásit
Strašn+ě nestíhám tak to vezmu hopem:
Biluška
FŠECHNO NEJ!! mimochodem jsem tě myslim viděla v neděli vystavovat v letňanech šelmyji, ale neodvážila jsem se za tebou jít a zjistit esli seš to ty Bylas tam??
mac 1
Pesana jsem neznala ale i tak pani upřímnou soustrast a ať ta bolest alespoň brzo poleví, přestože úplně nepřebolí nikdy.
pawLINka
hele ty fotky jsou naprosto doko hlavně ta jak picbumoj kouká jenom hlavááááá
ostatní
dnes velmi dřu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:06
- Nahlásit
Adiddaska
Dost mi to připomíná mě, takhle jsem se učila snad vždycky.
Štve mě, že nemám čas aspoň na ten kurz angličtiny. Mám děsivý deficit toho učení.
A už du.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:19
- Nahlásit
Biluše, věe NEJ!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:28 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Biluška
všechno nejlepčejší
tady máš dárky
a za oknem už to oslavují
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:32
- Nahlásit
Crysa
Krysičko,fšechno nej ke kamínkovo modelkovskejm noškám.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 16:38
- Nahlásit
Jebloň děěěkujem snad nám taký výsledky vydržej i na roce
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:44
- Nahlásit
Biluška
Všechno nejlepší k narozeninám!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:44
- Nahlásit
Biluška
Všechno nejlepší k narozeninám!!
A tady máš ode mě fotku čerstvých včerejších plešomorčat, k těm tvým narozeninám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 17:55
- Nahlásit
Dines
pámbu s náma a zlej pryč...buď jsou moc čerstvý, nebo se Nebe smilovalo a tenhle vrh neni tak děsnej...dej Biluši toho druhýho zleva, ten je ještě pozůstatkem vrhů minulých, tzn nejstrašnějšííííí )))))) Vyplešatěj všechny?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:05
- Nahlásit
Gerda
Vyplešatěj všechny?
Nevyplešatí - maminka byla chlupatá (genová skinny) a ti dva jsou po mamince, a ti holí po tatínkovi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:05
- Nahlásit
Děkuju fšem za přání
Grin
Já tam nebyla takže jsem šelmyji zaručeně nevystavovala. Ještě žes tam nešla, přepadla bys cizí ženskou
Dines
To ste moc hodná paní....ty dvě chlupatý bych si teda vzala, ty sou hezky...ty zbývající dvě mi asi chcípnou, tak se nezlobte
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:09
- Nahlásit
Čus bus!
Jsme domky z Moravy, D1 cestou zpět byla baprosto děsná. Přes hodinu jsem trčela v koloně na 75 kilometru. Jsme ráda, že jsem doma.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:11
- Nahlásit
Baico
čus bus, už šprtám chemii
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:20
- Nahlásit
Adiddaskauž šprtám chemii
Hlavně si zítra nezapomeň periodickou tabulku, já už jí doma nedohledám. Já si dnesja připavím podklady a naleju ti to do hlavy
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:25
- Nahlásit
Baiconezapomeň periodickou tabulku, já už jí doma nedohledám
tu jak si do ní každej měsíc píšeš periodu? tak tu mám esli chceš půjčit
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:28
- Nahlásit
Baico
jojo, tu mám, mám i učebnici a fšecko. Minule jsme měli organickou chemii a to se mi zdálo, že jsem kupodivu tak nějak pochopila (ale jen ty základy zatim teda)ale tu anorganickou vzal tak hopem, že vim uplný hovno. Asi jedna seance nebé stačit se obávám v kolik se mám dogestit??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:29
- Nahlásit
Crysa
Jsi strašná rourááá! A jinak gratulujeme Kamínkovi kee zdravejm nožičkám
Biluška
Pani, přeju vám všechno nejlepší k narozeninám a taky vám přeju, aby ten váš kůň přestal blbnout
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:29
- Nahlásit
Crysa
si debil, až teď jsem si toho všimla!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:31
- Nahlásit
Adiddaska
v kolik se mám dogestit??
Hodilo by se ti to po šestý? Dom dorazím v pět, tak abych stihla alespoň trošku povenčit bratrance veverkový.
Jsem tátu donutila, aby mi smontoval ten novej stůl, když přijedeš. Tak už na tom pracuje
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:40
- Nahlásit
Baico
jasan, dorazim po šestý, jinak moje znalosti přírodních věd a la chemie a matematika je asi na této úrovni, tak se na to připrav
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:48
- Nahlásit
Adiddaska
znalosti přírodních věd a la chemie a matematika
Hele matika je pro mě taky španěská vesnice,ale chemie je proti matice brnkačka. Jsi dost inteligentní, aby jsi to zvládla, to dáš
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:51
- Nahlásit
Baico
hele je tam v tý zkoušce i teorie??
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:53
- Nahlásit
Biluška
Já tam nebyla takže jsem šelmyji zaručeně nevystavovala. Ještě žes tam nešla, přepadla bys cizí ženskou
ježiš tak to se mi teda teď strašně ulevilo že jsem nic nepodnikla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:58
- Nahlásit
Adiddaska
hele je tam v tý zkoušce i teorie??
Nevím, my jsme to měli asi trochu jinak. Ale většinou byla písemka a kdo prošel písemkou, tak šel na ústní a tam už teorie byla. Ale to se naučíš pár typů hnojiv a kdy je použít. To neni nnic složitýho.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 18:59
- Nahlásit
Baico
Adiddaska
Dyž Vás tak poslouchám, tak se mi chce řvát. Já se tak strašně bála zkoušky z chemie, že sem jí odkládala až to nešlo a tak sem radši utekla z vejšky
Normálka sem ale ostatní předměty měla na kytičku! Ale chemie byla propast, na cvičeních jsem nikdy nedala vůbec nic. Asi taky proto, že jsem byla jen na jediný přednášce, bo byly f úterý do 8 večer a já měla v úterý ráno cvičení už od sedmi hodin a dojížděla jsem 1,5 hodiny, tak mi bylo líto psů, že sou tak dlouho doma se ségrou, kerá je kolikrát ani nevyvenčila
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:04
- Nahlásit
GERDA MA SŮVU
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:08
- Nahlásit
stetisek123
já tu chemii taky vůbec nedávám, naposled jsem jí měla ve druháku na gymplu a to je 18 let takže nic moc, ale musim to prostě dát, vystudovali to horší blbci určitě než sem já, tak to musim dát!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:21
- Nahlásit
Adiddaska
co mi kradeš profilovku kakáči?! to si nedovoluj!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
drž hubu ! Co dělá Nyxina? Nyxino!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 19:24
- Nahlásit
Adiddaska
Jsi dobrá, že máš takovou sebedůvěru. Já to prostě nedokázala. Tenkrát sem asi měla svojí první vážnou depku a myslím, že mi odešla i tehdy štítka, protože jsem začala šíleně tloustnout, zjistili mi jí ale až po 5 letech, náhodou. Prostě jsem zbaběle utekla a mojí matce je to dodnes líto.
Moc ti držím palce, ať to máš za 1!
|