| Autor |
Zpráva |
haha
|
# Zasláno: 11 Lis 2005 20:37
- Nahlásit
ti jsou perfektní
|
haha
|
# Zasláno: 11 Lis 2005 22:13
- Nahlásit
|
Klara a Bara
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 00:09
- Nahlásit
Jeee, to jsou krasny fotky. Kdyz to vidim, tak se musim taky pridat / pochlubit. Tohle je moje Bara ve stenecim veku:
A to jsem chtela psa - kamose na prochazky, nejradsi tak rocniho z utulku, ovsem rodina trvala na tom, ze bude stene. Tak jsem si nakonec privezla misto psa takovyhohle plysaka ;)
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 07:28
- Nahlásit
haha
no to bych zrovna od tebe nečekala,že se dáš fotku něžnýho bígla(něžnýho ve srovnání s tvrdejma malignama) a to zvíře bude mít "ten svinskej vostnák",a nenapíšeš k tomu žádný vysvětlení....
Neříkám že ostnáč není součástí mý výcvikový kabely,ale za rok je z ní vyndanej tak dvakrát třikrát jen na přesně indikovanou chvíli,čili kontrast na placovejch chůzích,a NIKDY,opakuju nikdy není na psu co se fotí nebo ukazuje jinejm,docela se za to stydím,když ho vyndavám,a není mi vůbec jasné,JAK se s ním někdo může fotit-to ho používá jako běžný oblečení psa?????? To je prasárna,fakt.
|
Šárka
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 14:42
- Nahlásit
Edo, oba jsou moji
|
haha
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 17:25
- Nahlásit
Sali
čekala jsem od někoho tuhle reakci,no ta tom focení ho měl ,pár měsíců s ním chodil ,ale že by tenhle pes byl zrovna něžnej to se říct nedá i když tak možná vypadá,tak se nenašel nikdo kdo by si na něj troufl sáhnout a pár psů z našeho okolí i o dost větších než on si od něj taky odneslo pěknejch pár kousanců,no ale na tom ostňáku se naučil jak se chovat a za pár měsíců potom už potřeboval obojek jen na to aby měl kde mít známku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 18:11
- Nahlásit
haha
jasně,vím jak se to dá používat,to je v pořádku,ale na focení by se to fakt mělo sundavat,postrétový foto s ostnáčem je hnus.
|
haha
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 18:16
- Nahlásit
Sali
bohužel jsem mu ho nesundala,nějak mi to ani nedošlo ,krom toho ta fotka už je stará asi 13 let a ten haf už je tři roky mrtvej ale byl to muj nejmilejší, a špatně se fakt neměl
|
Angie
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 18:25 - Změnil/a: Angie
- Nahlásit
zkousela jsem pridat fotku, nepovedlo se, moc se omlouvam!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 20:02
- Nahlásit
haha
ale to já neříkám,že by se měl mít špatně,pochop já taky pracuju s ostnáčem když je to třeba,ale vyloženě nejsem ráda,když k tomu musím sáhnout,a používám ho jen jako doplňku kontrastní metody,a jen občas...a dost se stydím za to,že po něm občas sahám,jako po jednodušší a rychlejší zkratce...
Ale pokud není pes vyfocený při práci a někým jiným,kdo to pak presentuje,ale jde o portrét,použila bych buď photoshop k úpravě obrázku a vyretušování "nehumánního" obojku,nebo bych tam dala komentář,v kostce to,co jsi pak psala....
|
evina
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2005 21:08
- Nahlásit
To je štěník ve 3.měs.Moc se mi tu líbí,tak přidávám.Kdo nepozná,tak STŘEDNÍ KNÍRAČ
|
haha
|
# Zasláno: 12 Lis 2005 21:39
- Nahlásit
Sali
jasně chápu,bohužel nemám možnost obrázek upravit a abych pravdu řekla nějak mě to ani nenapadlo,nějak mě tenkrát ani nenapadlo když kámoš psa fotil ten obojek sundat ,jinak se mi tam ale líbí jak kouká protože takovejhle přesně byl jeho výraz,taky proto jsem ho sem šoupla a nad obojkem jsem ani nepřemejšlela ,byl to skvělej pes ,už jsem tu o něm psala ,je to přesně to že máš fůru psů ale takovýho jednou za život,ale beru to že to pro některý lidi může působit blbě ,hlavně když nevědí že ten pes po většinu života chodil všude navolno,jinak u toho mýho problémovýho labropitbulka jsem sáhla po ostňáku taky ,už měsíc po nikom nevystartoval ,takže možná úspěch
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:04
- Nahlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 10:06
- Nahlásit
Fakt SUPER!!!!!!!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2005 12:03
- Nahlásit
Teda to je tady taková krása, jste tady všychni super
|
klára
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 15:10
- Nahlásit
sice to je loňský sníh, ale letos si už užívala úplně stejně
|
klára
|
# Zasláno: 24 Lis 2005 15:12
- Nahlásit
a ještě jedna velká, abyste líp viděli
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2005 14:15
- Nahlásit
Tak pridam taky biglicku - soucast nasi smecky... Gita
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 17:48
- Nahlásit
Aj vasi sa radi pozeraju na lietadla?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 17:53
- Nahlásit
Dá se sem dát fotka přímo z telefonu???
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 17:56
- Nahlásit
Ketrin
Malo by to ist bez problemov, len ju musis nacitat z telefonu na web
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 18:06
- Nahlásit
pigie
Taky máme jednu leteckou - ale to bylo rogalo!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 18:20
- Nahlásit
pigie
...což se Ti lehce řekne, ale mně těžko realizuje.
Nejdřív se musím naučit s tím telefonem.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 18:38
- Nahlásit
|
nels
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 18:39
- Nahlásit
jeeeeeeeeeeeeeeeemine,tak to jsem přehnala.jak to můžu příště zmenšit?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:41
- Nahlásit
Náš Maddy. Miša
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:43
- Nahlásit
A ešte raz Maddy s našou Bekinou. Miša
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:06
- Nahlásit
Tak to taky zkusím.... Tady je můj plyšáček.
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:20
- Nahlásit
Tak já nebudu po zadu a taky se pochlubím s hafikem. Dobrmánek Aronek
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 06:39
- Nahlásit
Tady je zase něco s Eny