| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 13:58 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Nevím co dělám špatně. Kliknu na ten čtvrtý chlívek z leva. Pak kliknu mezi ty dva symboly. Mám zkopírováno, kde mám fotku na webu. Dám pravým tlačítkem vložit. A nic.
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:00
- Nahlásit
Martina
Nepujde to, jde to sem bud jen jako link:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=2956
nebo si musis fotku nacist na jine stranky... ( www.sweb.cz )
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:05
- Nahlásit
wami
Díky moc, tak zase nejsem zas až taková blbka. Ale snaha byla.
Jo díky za odkaz na ten program, doma to stáhnu. Já používám Camedia Master, který byl u digitálu, co jsme si teď kupovali.
Prej je dobrej Zoner Photo studio, ale ten nemám.
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:07
- Nahlásit
Martina
Tak pro radost... Nacetla jsem si tu fotku na svuj prostor na swebu (link http://sweb.cz/skorovlk/1122928818_p8010043.jpg ) a tady ti ji vkladam jako obrazek...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:07
- Nahlásit
wami
dávám ti za jedna, právě jsem si nainstalovala Irfan, musim se pochválit zvládla jsem to sama i s tou češtinou, jen doufám že na mně za chvíli nepřilítne správce co si to tu zase stahuju. Je neuvěřitelný jaký on má přehled co kdo na tom počítači dělá.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:09
- Nahlásit
wami
Ty seš ale holka šikovná. Myslím, že i ostatní ocení Tvoji snahu nám natvrdlejším toto podrobné vysvětlení.
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:15
- Nahlásit
Vcelka
Je to sikovny jednoduchy program na zakladni upravu fotek... Kdyz potrebuju neco slozitejsiho a pohrat si s vyrezy, tak mame doma jeste AdobePhotoshop, ale ten je zbytecne slozity. I kdyz na upravu fotek do kalendare jsem ho vyuzivala obcas az az...
Martina
Ani ne, jen mam tu moznost, pohybovat se na netu a ucit se... A za ta leta, co se na netu hejbam, mi uz leccos uvizlo v hlave...
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:16
- Nahlásit
Vcelka
Je to sikovny jednoduchy program na zakladni upravu fotek... Kdyz potrebuju neco slozitejsiho a pohrat si s vyrezy, tak mame doma jeste AdobePhotoshop, ale ten je zbytecne slozity. I kdyz na upravu fotek do kalendare jsem ho vyuzivala obcas az az...
Martina
Ani ne, jen mam tu moznost, pohybovat se na netu a ucit se... A za ta leta, co se na netu hejbam, mi uz leccos uvizlo v hlave...
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:17
- Nahlásit
o ou, tak to byl omyl... Jen me tu mrzi, ze nemuzu upravovat a mazat svy prispevky...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:18
- Nahlásit
Takže, podařilo se mi konečně založit svojí galerii.
Ketrin - musíš se zaregistrovat jako nový člen. Jen napíšeš stejné jméno i heslo.
A teď ten problém. Zadam tam obrázek který chci vložit, a napíše mi to že dokument je nedostupný, nebo tak něco. Já se z toho asi zbláznim.
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:23
- Nahlásit
Ala
Obrazek musi mit spravny format (jpg, gif) a zrejme i rozumnou velikost. Uprav si ho (rekneme treba na velikost 600px delsi strana) a dej znova ulozit, treba na plochu pod jinym nazvem.
Pri pridavani obrazku zvol cestu k nove ulozenemu obrazku (na plose), vypln vsechny okynka a uvidis...
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:24
- Nahlásit
Tak už se mi to zdařilo. Byl uložený s názvem s háčkama a čárkama.
to je zase plodné pracovní odpoledne
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:33
- Nahlásit
Ala
jo, tak to me ani nenapadlo, ja ukladam fotky (a koneckoncu i pisu na net) bez interpunkce, tak takovou chybu snad ani neznam...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:35
- Nahlásit
wami
To nám to pondělí pěkně uteklo, copak se budeme učit zítra??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:37
- Nahlásit
Ta registrace už se mi taky povedla. Fotky asi nechám na zítra.
Jak vidím, nebude to záležitost minuty a teď mám jinou práci
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:45
- Nahlásit
Martina
Ja pisu diplomku...
(Dneska teda taky... )
|
Ala
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:51
- Nahlásit
Ketrin
Tak vidíš, jsme holky šikovný
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 20:08
- Nahlásit
wami
Ak sa zaregistrujes ako clen, tak aj uprava prispevkov bude mozna
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 20:33
- Nahlásit
pigie
aha, a jak to mam udelat...? to sem tu jeste nenasla...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 21:04 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3066
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2005 21:07 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Taky se nedaří
Tak aspoň jako odkaz.
|
wami
|
# Zasláno: 12 Zář 2005 21:27
- Nahlásit
gabifi
z galerie na cz-pes to tu nenactes, proc, to jsem vysvetlovala vyse...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:06
- Nahlásit
Tak já to vzdávám, jsem beznadějný případ, fotky mám s moc velkým rozlišením a neumím to upravit, takže bohužel. Až mi syn zaktualizuje web.stránky a dá tam nové fotky, tak sem dám odkaz.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:12
- Nahlásit
Ketrin
Zkousela jsi ten Irfan View?
Pro upravu velikosti obvykle staci zmensit fotky na 600px delsi strana. Druhou moznosti je prave v Irfanu pri ukladani upravene fotky zvolit moznost, ze se fotka ulozi bez zbytecnych nabalenych dat (kdy to bylo foceno, jak... - docela to pak setri velikost). Primo snizovat rozliseni je az posledni moznost, fotky tim desne trpi...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:16
- Nahlásit
wami
Uplne jednoducho
Hore pod nadpisom Kynologicka diskuse je Registrace, kliknes a ides
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:17
- Nahlásit
Uz vidim, ze si nasla, ten anonym som ja
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2005 08:26
- Nahlásit
pigie
Jo jo, dneska rano me osvitil duch svaty...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:37
- Nahlásit
wami
To ti závidím. Když jde o kompjútr, duch svatý se přede mnou vždycky někam schová.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2005 11:24
- Nahlásit
wami
A co robis ak smiem presne vediet? Ja tiez robim do IT.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2005 13:17
- Nahlásit
gabifi
Ten muj ma cas od casu dobrou naladu a ukaze mi nejaky ten zazrak, ale moc casto to nebyva...
pigie
No, ja do IT nedelam... (Studuju FF, obor cestina-pedagogika, konicky biologie jako takova zejmena + psi + hudba + par dalsich veci... ) Ale co se Inetu tyka, tak se na nem pohybuju uz pres 10 let, chytlo me to hned, jak se to u nas objevilo prvne, nejprve jsem chodila do knihovny,... atd.atp. Na stredni jsem delala programovani, ale castecne to pak bylo nad me chapani (skoncila jsem u LaPlaceova algoritmu) a po stredni uz na to nebyl cas. Takze IT jen jako uzivatel, ktery se vecne v necem stoura...
|