| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:34
- Nahlásit
Pěkný večer Vám všem.
Spolužák mi psal, že jeho známí nabízejí štěňata dalmatina s PP, jestli o někom nevím, kdo by měl zájem. Z mého okolí mě nikdo nenapadá.
Tak pokud byste náhodou Vy věděli o někom, kdo by si rád pořídil dalmatina, zde je odkaz přímo na webové stránky CHS.
URL
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 23:25
- Nahlásit
Vim, ze to neni tvuj odchov, jen at spoluzak majitelum rekne, ze by neskodilo stenata inzerovat notne na internetu, nez rozhazovat po znamejch.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 23:35
- Nahlásit
tady je inzerce psů za peníze? aha, potřebuju zpropagovat dva posledni kluky po mém psu, ale tohle mě jaksi nenapadlo ((((
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 14:46
- Nahlásit
Mathea
ze by neskodilo stenata inzerovat notne na internetu, nez rozhazovat po znamejch.
to jsem mu psala hned, že já o nikom nevím, a že nezbývá nic jinýho, než co nejvíce inzerovat na internetu.
A taky jsem se dívala a štěňata budou mít už skoro 4 měsíce!!!! A to prý prodali jen 1 z 6 štěňat!
tak jsem mu napsala, že v dnešní době sehnat zájemce na všechna štěňata není jen tak....Chápu, že každý, kdo má fenku, tak ho napadne myšlenka, že by bylo pěkné mít štěňátka, jenže si ty lidi neuvědomí to, že se pak může stát, že jim třeba i všechna štěňata zůstanou ,,na krku´´. Ale vlastně v útulcích je přece místa dost, že jo!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 15:28
- Nahlásit
MartinaBarney
štěňata budou mít už skoro 4 měsíce!!!! A to prý prodali jen 1 z 6 štěňat!
Jenze to je prave tim, ze sem snad krom dalmatin klubu nenasla jedinej inzerat od nich, to je pak vopravdu tezky prodavat.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:31
- Nahlásit
Mathea
Jenze to je prave tim, ze sem snad krom dalmatin klubu nenasla jedinej inzerat od nich, to je pak vopravdu tezky prodavat.
Aha, to já právě nevěděla, jak moc to inzerovali. Ten spolužák mi psal, že si inzeráty podali, ale jak moc se snažili, to opravdu netuším. Pak se ale není čemu divit....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 18:52
- Nahlásit
MartinaBarney
dalmoši teď moc nejdou a poslední štěňata z větších vrhů se udávají na 6 až 7 měsíci. Inzerovat, socializovat, inzerovat, socializovat.
|
Pincher
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 10:39
- Nahlásit
Lucie od Arta
|