Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / barf-dávky
Autor Zpráva
Pupy
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 14:07
- Nahlásit

Ahoj, vím že každý pes je idividuální, ale mohl by mi tady někdo sestavit jídelníček? cca na týden. Pro německou ovčandu, 8let, žijící v bytě, váží 30kg a nezlobila bych se kdyby trochu přibrala. Nebo kdyby jste mi poradili kolik čeho dávat

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 14:33
- Nahlásit

Pupy
vím že každý pes je idividuální, ale mohl by mi tady někdo sestavit jídelníček?
Tak kdyz to vis, tak proc se ptas? Tezko ti nekdo sestavi jidelnicek, kdyz psa nevidel.
Napis, co ji davas ted a muze se rozebehnout diskuse na upravu dosavadniho jidelnicku. Jinak doporucuju uz proflakly, dobre sepsany stranky Manwe, kde v pravem menu najdes furu info, i ten jidelnicek si muzes sama zhruba sestavit.

Pupy
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:30
- Nahlásit

Fifi
Já teprve druhý den začínám, včera jsem dala játra a žalduky = průjem, dneska maso a kosti = zácpa. Tak bych potřebovala alespon nějak poradit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:34
- Nahlásit

Pupy
no tak jesli jsi na to najela ze dne na den a doted žrala grancle,tak to neni zas tak divu..játra obecně sou dosti srací s těma opatrně.a pokud neni zvyklá na kosti,tak též, moje zvyklá je,ale přesto hlídám kolik jí jich dát aby to nebylo moc..

younglady
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 19:42
- Nahlásit

Pupy
Začala bych čistým masem - kuřecí, krůtí, hovězí, až si pes navykne, začala bych s kostma a vnitřnostma - nejdřív tak po tejdnu, 14 dnech a jen s mírou

123helik
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:05
- Nahlásit

http://www.darcy-monur.wbs.cz/Jidelnicek-BARF.html je to jídelníček mojí fenky, když měla těch cca 30kg. Myslím, že to můžeš zkusit

Pupy
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:28
- Nahlásit

Děkuji všem moc, jsem o něco moudřejší)

Pupy
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:29
- Nahlásit

Ach ti smajlíci...
*

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání