| Autor |
Zpráva |
ondra444
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:03
- Nahlásit
do dobrych rukou ale nevym jestly vubec.je cistokrevny bez papiru je to muj prvni pes.jak sem ho dostal tak jsem se ho snazil krmit jenom masem a asi sem to aji přehanel s vychazkama.kolem 5 mesicu mi prestal zrat a chodil jak matoha tak sem snim musel k veterinarovy.po rengenu mi veter. rikal ze byla chyba mu davat jenom maso protože rychle rostl a nestacil se poradne (vyvinout),tak mu od te doby davam jen granule Royal Canin Breed Německý ovčák 30 Junior pes je jí a ted vypada v dobrem stavu jen mi mirne pajda na zadni pravou nohu.je tomu mesic co mi vnoci spadl z postele trochu teda zacal natu zadni nohu pajdat ale rozchodil to jako normelniho konara,ale dneska rano se zbudil a začal zase pajdat tak už fakt nevým jestly by sem to sním měl vzdat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:10
- Nahlásit
ondra444
Já si ho vezmu, ale jedině když k němu přihodíš solný důl v Solnohradu . Mám strach, že bych jinak jeho spotřebu soli neutáhla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:14
- Nahlásit
Biluška
běž se radši třít froté ručníkem
|
ondra444
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:52
- Nahlásit
je lepši mu davat granulu na vahu bebo se toho nebat a dat mu vic?je to jeste stene ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:53
- Nahlásit
makrel
Nemožu, sem dala fšechny vyprat Můžu se třít osuškou?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:55
- Nahlásit
Biluška
Můžu se třít osuškou?
Nemáš liščí ohon?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:56
- Nahlásit
impact
ohon jak ohon, ale jestli má tyč???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:58
- Nahlásit
impact
Nemáš liščí ohon?
Nemám. Mám kravský roh, srnčí lebku, krafskou lebku a zdechlého divočáka . Mám začít hledat i zdechlou lišku?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:09
- Nahlásit
makrel
jestli má tyč???
A ještě ebonitovou.
Biluška
Hledej. Ale bacha na prašku.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:32
- Nahlásit
ondra444
Tož vám pane nevím já dyž sem si narazila nohu tak sem pajdala měsíc,ale naši si mě nechali páč mě mají rádi
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:33
- Nahlásit
Biluška
Nemám.
kecáš, dvě lišky máš přímo doma.. akorát ty vocasy mají krapet zkroucený
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:37
- Nahlásit
inu
Skorolišek mám doma víc, zlaté šeltky jsou jim ještě podobnější než akity . Ale to sou jenom skorolišky, ty se nepočítají
|
inu
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:42
- Nahlásit
Biluška
Skorolišek mám doma víc
to je možný, já se orientuju akorát v těch dvou (něco novýho???), od čísla dvě už ztrácím přehled
Ale to sou jenom skorolišky
když můj bratr uviděl Olafáka prvně, tak prohlásil: proboha, co sis to koupila za zmutovanou lišku?
Tož jsem usoudila, že na ebonit bude dobrá i akita
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:11
- Nahlásit
ondra444
ale nevym jestly vubec.je cistokrevny bez papiru
Čistokrevnost se pozná podle růžového patra. Čistokrevní psi mohou dostávat dvojnásobnou dávku granulí, ale nesmí obsahovat sůl v množství větším, než malém.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:17
- Nahlásit
Biluška
Mám začít hledat i zdechlou lišku?
Už zase to tu směřuje k tomu, aby mě Vlčáčková zavolala
Strejda
Čistokrevní psi mohou dostávat dvojnásobnou dávku granulí, ale nesmí obsahovat sůl v množství větším, než malém.
A když jsou psi dokonce s pépé, tak se jim doufám může i osolit?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:21
- Nahlásit
corgi
A když jsou psi dokonce s pépé, tak se jim doufám může i osolit?
No, záleží na ondra444, ale já bych mu to osolil. Záleží na tom, co mu pouští za muziku. Metal a punk s musí osolit, jinak to nemá koule.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:21
- Nahlásit
doufám může i osolit
corgi
Ano,ale musí se naučit spát blízko trouby a nosit česnekové knoflíky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:32
- Nahlásit
Strejda
Čistokrevnost se pozná podle růžového patra.
Myslíte pane? Sem zase slyšela, že se to pozná podle černýho patra . Jakože čistokrevný pes má černé patro . Zaručeně ale vím, že gdyž má pes černý patro tak je zlý. Čili z toho plyne, že čistokrevní psi jsou zlí Co včil? Mám jich plný barák, co gdyž mě pokoušou ?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:37
- Nahlásit
Biluška
Myslíte pane? Sem zase slyšela, že se to pozná podle černýho patra . Jakože čistokrevný pes má černé patro . Zaručeně ale vím, že gdyž má pes černý patro tak je zlý.
No, takhle to není. Pes s černým patrem není zlý. Patro zrůžoví, když se krmí syrovým masem. Tím se psovi vyčistí krev a je čistokrevný, ale bohužel agresivní.
Mám jich plný barák, co gdyž mě pokoušou ?
Bylo by dobré se pojistit. Neznáte nějakého finančního poradce nebo tak něco?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:39
- Nahlásit
Strejda
Neznáte nějakého finančního poradce nebo tak něco?
Znám. Jdu mu pro jistotu hned zavolat. Aby už nebylo pozdě Bony na mě vrčí POMOOOOOOOOOOOOOOOOC
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
Strejda
jinak to nemá koule
ondra444 nemá koule???
Neznáte nějakého finančního poradce nebo tak něco
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
ondra444 nemá koule???
A že by kvůli tomu kulhal ovčoun? Možný by to bylo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:48
- Nahlásit
Strejda
Možný by to bylo.
taky myslim..vidim přímou souvislost..no ale pokud tedy věnuje ovčouna někomu bez tohoto handicapu ,měl by být pes v úplném pořádku
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
no ale pokud tedy věnuje ovčouna někomu bez tohoto handicapu
Psa si bere Biluška, tak tedy nevím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:18
- Nahlásit
Strejda
Psa si bere Biluška, tak tedy nevím.
Ale jedině gdyž k němu dostanu ten solný důl. Nejsu milionář, abych mohla živit psa s tak specifickými stravovacími nároky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:20
- Nahlásit
a zkoušel mu tu nohu někdo posolit, třeba by to pomohlo, ale to jen v případě, že je čistokrevnej
|
ondra444
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:40
- Nahlásit
Strejda
Totiž v tu dobu co sem snim obhanel veterinare tak mi tam rekly ze nema skoro zadne svalstvo,ale ted když ho vezmu do naruče ( 8 mesic) a kostavim se snim na vahu tak sam o sobe važí přez 40 kg
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:43
- Nahlásit
ondra444
sam o sobe važí přez 40 kg
No ted de vo to co je sval a co je tuk,páč kylo sádla váží stejně jak kylo svalů a nebo bacha-má těžký kosti
|
ondra444
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
no ja sem počital stim ze si ho nekdo veme dko ma zahradu ja ho mam v byte v přízemí,je to takovych patnact schodu dolu a on mi vždycky z těch schodu tak pelaži ven až se bjim no musim ho mi na postroji pridržovat ho.jak byl mali tak to nebylo tak znat vuči jeho váze ale ted se bojí aby neměl přední tlapky rozchlypene.hruza at už je tedy jaro a on at ma ten rok aby mohl už chodit na delší prochazky.
|
ondra444
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 20:53
- Nahlásit
danajasa
jak težky kosti a co to obnaší
|