| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:30
- Nahlásit
staropramen
hele nepřeháníš to? zkus to doma s těma píčama a krávama,tam to možná bude na místě.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:31
- Nahlásit
ira
Gratuluju
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:31
- Nahlásit
Davídková tak to půjde těžko,nebydlím u tebe:-D
|
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:35
- Nahlásit
staropramen
Nevím, co tě kouslo do hlavy, ale už jsi to docela přehnal. Jestli se potřebuješ odreagovat pruzením a sprosťárnama, najdi si jiné místo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:37
- Nahlásit
staropramen
vyjadřuješ se jako ubožák
ira
Skvělá zpráva
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:38 - Změnil/a: staropramen
- Nahlásit
Heh koukni na fifi kdo začal prudit:-D
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
staropramen
Ty si zakomplexovaný chůdě.
edit
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:54 - Změnil/a: staropramen
- Nahlásit
.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:55
- Nahlásit
ira
Mohla bys prosím na facebooku napsat, že ztracená Wendy už je zase doma ?
Diky Lenka
moc ráda
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:59
- Nahlásit
Aneb nazvi krávu krávou a si zakomplexovanej:-D
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 19:59
- Nahlásit
staropramen
Heh koukni na fifi kdo začal prudit:-D
Prudit jsi začal ty už dávno. Jak vidím tvoje jméno u příspěvku, tak je mi už předem jasný, že to bude pěkná p.... píp (blbost). Kdyby to bylo aspoň někdy ftipný, tak bys asi neiritoval tolik lidí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 20:06
- Nahlásit
staropramen
Ty si :-D
Ja vim.
davidkova renata
hele nepřeháníš to? zkus to doma s těma píčama a krávama,tam to možná bude na místě.
Pani klid, dyk smrt bilejm/hnedejm mrdkam. Mam rada lidi, co se umi vyjadrovat jasne.
Neřestný mrave!!!
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 22:27
- Nahlásit
ira
Gratuluji,smáznu to u nás.
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2011 23:53
- Nahlásit
dejtry
Nechápu proč se tak zajímáš o blbou odměnu. Pokud se nepletu, tak nejdůležitěší přece je, že se ten pes vrátil ke svým majitelum!!!!
To je logický dotaz. Slíbená odměna je veřejný příslib. Nadto má nálezce nárok na nálezné jaksi ze zákona. Jaká je hodnota čistokrevné feny NO?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 08:39
- Nahlásit
isdpch
esli by to nebylo spíš... SOVĚTSKÝ SVAZ NÁŠ VELKÝ VZOR??
Plakátek sem nenašla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 08:40
- Nahlásit
staropramen
není marný vyčnívat, je blbý nebýt originální.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:12
- Nahlásit
RenataL
To je logický dotaz. Slíbená odměna je veřejný příslib. Nadto má nálezce nárok na nálezné jaksi ze zákona. Jaká je hodnota čistokrevné feny NO?
a co je mu do toho, stejně jí nenašel on.
jinak už jsem pár psů domů i vrátila,ale nikdy by mne nenapadlo za to vzít prachy ,páč mám ze zákona nárok na odměnu ,na to mám slabej žaludek naštěstí
Na druhou stranu slíbená odměna může zvýšit šanci na vrácení psa ,někteří občané,často ti nepřizpůsobiví,se tim docala slušně živí..taky proto bych zaboha nenechala psa u krámu kde na něj nevidim a jinak pouze úplně na volno aby nebyl za co vzít případně,tady v okolí byla jednu dobu tato metoda přivýdělku dost populární
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
,ale nikdy by mne nenapadlo za to vzít prachy
předpokládám, že normoš člověka taky ne. Já sice normoš nejsem, ale nenapadlo by mě to taky, páč čék má radost, že to dobře dopadlo.
Ovšem jak píšete jsou jedinci u který to zvýší pak šance na návrat toho co jim nepatří. Viz případ FALCO
já jsem původně při tom první příspěfku pivního muža měla za to, že tím chce jako třeba po svém "ftipném způsobu" upozornit na to, že aby vypsali odměnu, že to zvýší šance. Po dalších příspěfcích už jsem si to nemyslela. I co, každý jsme nějaký no.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
,někteří občané,často ti nepřizpůsobiví,se tim docala slušně živí..taky proto bych zaboha nenechala psa u krámu kde na něj nevidim a jinak pouze úplně na volno aby nebyl za co vzít )))chci vidět toho smělce, kterej by chtěl udvést Nyný...šance by se možná zvýšila, pokud by tento disponoval ringo voblečkem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:52
- Nahlásit
radkah
šance by se možná zvýšila, pokud by tento disponoval ringo voblečkem
tak to bych neriskla páč by odcválala okamžitě v dál navzdory velmi slušnýmu odložení ..zas ale kolik lidí se promanáduje normálně v ringáči,že jo
PetraK
předpokládám, že normoš člověka taky ne
jako oni mi to kolikrát i cpali,já to chápu,dělala bych to samý ze samý radosti a vděčnosti,že je pes doma,ale když byli neodbytný,řekla jsem jim,esi teda fakt musej,tak at to pošlou někam do útulku na jiný chudáky co takový štěstí nemaj..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
jako oni mi to kolikrát i cpali,já to chápu,dělala bych to samý ze samý radosti a vděčnosti,že je pes doma,
no přesně ....... i když tetkon bych jim možná spíš připlatila, aby si ho ešče chvilu nechali, než to dohárá, páč mít doma pískací konvici na kterou musim furt hulákat ať drží zobák mi neba
to přehození peněz na outulek je asi nejlepší řešení.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:09
- Nahlásit
davidkova renata
oni mi to kolikrát i cpali
Předevčírem večer jsme odlovili a vraceli psa tady v Košířích. Mojí známý za to majitelé vnutili flašku něčeho ostřejšího.
Furt jsem jí říkal: "Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš ....."
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:29
- Nahlásit
Walda
flaška není úplatek...to je pozornost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:31
- Nahlásit
Walda
nebo se z toho zblázníš
a je to tady..
jako flaška nejsou prachy za nálezné v hodnotě chovné feny..Nána taky ondá obdržela dárkový balíček i s vlastnotlapkovým podpisem od autem sraženýho NO kterýho jsme valili na veterinu bo s nim bylo asi 8letý dítě v šoku.Co sem jako měla dělat.. aspon vim,proč je Nána blázen
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:33
- Nahlásit
PetraK
já se teda musim přiznat, že za posledního nalezenýho psa (letošní podzim) jsem si teda peníze vzala. Dorazil k nám večer, druhej den jsem s ním objela všechny okolní vsi, bližší i vzdálenější, vždycky se nechala odkázat na místní drbnu a zjišťovala komu patří - zabralo to celej den, bez výsledku. Zajela jsem ho ukázat na obecní úřad, obvolala útulky. Další den už jsem měla vytisklé letáky, takže okružní jízda po všech vsích z okolí nanovo. Zůstal u nás 4 dny, protože až 4. den si majitel konečně ráčil zavolat do útulku. Při rozhovoru s ním se ukázalo, že mu pes zmizel již před osmi dny!!! Ale že to moc neřešil, že občas takhle ještě s fenou utečou, ale ještě ten den se vrátí. Čekal dalších 7 dní než po nich začal vůbec pátrat. Fena byla v sousednim útulku. Když jsem se ho ptala, proč teda nemá na obojku telefon (měl jenom placku s info že je očkovanej proti vzteklině - bez označení veta), tak mi sdělil že proto kdyby něco provedli tak aby ho nikdo nenašel. Nechápala jsem, byla vzteky bez sebe a peníze za benzín jsem si teda nechala.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
takže ukrást Nánu lze jen v převleku za figuranta..... . Já vracela psy dva a ani mi nic nedali..na jednoho majitele jsme s Romanem čekali 3hodiny a to jsme mu museli několikrát volat..měl dost času. Pak jsem odchytla dogu toho moderátora Musila a...taky řekl jen díky-a to jsem protelefonovala kredit, než jsem podle známky a očkovací "lisetky" od veterináře zjistila komu patří
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:48
- Nahlásit
bonc
Nechápala jsem, byla vzteky bez sebe a peníze za benzín jsem si teda nechala
no jasně. tak to jako bez debaty ale. Tohle je něco naprosto jinýho, ten by měl cálovat až by se hory zelenaly.
|
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
davidkova renata
jinak už jsem pár psů domů i vrátila,ale nikdy by mne nenapadlo za to vzít prachy
Ani mne ne, a to ani když byla slíbená odměna. Stačilo mě, že vidím šťastného psa i majitele, a že nebudu mít doma dalšího čokla . Ovšem flašku a bonbóny jsem si vzala.
boncNechápala jsem, byla vzteky bez sebe a peníze za benzín jsem si teda nechala.
To chápu, teda tebe..., toho majitele... no, škoda slov.
|
dejtry
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 15:39
- Nahlásit
RenataL
Jenže tady je ten rozdíl, že A) on neni nálezce
B) nadávat někomu do krav, jen kuli tomu, že nenapíše jaká je odměna, je trochu přehnaný! Nemyslíš?
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 16:05
- Nahlásit
Beztak byla odměna určitě nicotná a tady ji inzerovala jako vysokou jen aby našla psa :~)
|