| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 11:13
- Nahlásit
Předpokládám,že někdo máte zkušenosti s hubnutím psa- granule měnit nemůžu s největší pravděpodobností, páč mám alergika-ale máte někdo zkušenost na jak nejmenší dávky se může jít,aby to hafanovi neublížilo????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 11:26
- Nahlásit
žanda
pohyb
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 11:39
- Nahlásit
žanda
hubla jsem Redu po operaci kloubů, šla jsem postupně na 1/2 dávky, protože hýbat se tehdy nemohla. ale fakt postupně, třeba během 14 dní, aby se jí žaludek pomalu smrsknul. ty ale psisko můžeš zatěžovat ne? tak jak píše Mucho, klidně nechej stávající dávku, ale víc zatížit.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:12
- Nahlásit
No s tou zátěží to máme taky omezené.......pohyb má, neleží na gauči ) ale nějakej vyloženě záhul nám už vete na ty nohy nedoporučil........
půlka dávky- hm to já jsem asi radikálnější........ale teprve teď jsem ho zvážila a budu sledovat -doufám- ´úbytky.....
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:14
- Nahlásit
žanda
já jsem pak na chvíli přešla na seniorky, to pomohlo hodně. ale jestli je alergik, to se přechází blbě
važ a sleduj, zase ať z něj neuděláš chrta ))
proč musí hubnout?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:20
- Nahlásit
PeKrato
po kastraci přibral a má ty nohy po operaci- je mu 9 let- nerada bych, aby mu odešly klouby........
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:27
- Nahlásit
žanda
kolik krmíš teď? v létě mojim stačí 300 g pokud se hýbou standardně.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:36
- Nahlásit
Mucholabka
Běžně jsem dávala 300-320 g.....po 2 měsících po kastarci jsem najela na méně- kolik nevím, mám takový hrneček,co je "normální " dávka, tak jsem začala dávat větší půlku- teď cca 4-5 dní jsem na menší půlce a ještě něco uberu...... (
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:52
- Nahlásit
žanda
uf...dost málo, tak potom bych se zaměřila na nějaký nízkokalorický balast aby neměl hlad...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 12:57
- Nahlásit
Mucholabka
s tím je problém, máme veterinární dietu ((
budu to holt muset střídat-nechci aby mě omdlíval hlady, že jo......
začarovanej kruh, řešení je na H. )
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:06
- Nahlásit
žanda
hodně výrobců vet. diet má i řadu weight reduction. Ten váš zrovna ne?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:17
- Nahlásit
[b]makrel[/
obávám se, že zrovna v tom našem Z/Déčku výběr není..........
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 13:46
- Nahlásit
žanda
nešlo by to nasstavit balastem? špenátem vařeným ve vývaru atp. Do špenátu třeba přihodit řasu chlorellu kvůli minerálům? Nebo chlorelu v tabletách?? Řasy jsou obecně dobře alergiky přijímány. Mrkev bych asi nedávala ve velkém často.
Zkus se zeptat veterináře na Alavis na hubnutí (jestli to nejsou vyhozené peníze)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:26
- Nahlásit
kachna_
ač alergik je, díky dietě je už relativně fakt OK- občas mu tam zamotám i mrkev, brokolici......zkusím vážit týden,dva, uvidím,zda půjde váha dolů- vete mi právě řekl snížit granule,ale doplňky nenabídl žádný. špěnát mě nenapadl,ale díky za dobrý tip, ještě že mám doma fakt kozičku,co zeleninu rád a nijak mu nevadí.........ale i tak mu jí nemůžu nacpat kýbl...
ve vývaru ho asi vařit nebudu,ale i tak je zdlábne...
|