Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / žádná změna:((
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:07
- Nahlásit

http://mujpes.cz/forum.php?id_forum=44656&start=10

četli jste? je vidět, vše při starém...........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:11
- Nahlásit

žanda
myslíš zelníčka? neřekla bych,že se něco někdy změní..lidi sou hovada a těmi zůstanou.. někdo jen netuší co se s jeho psem u něj děje,někomu je to fuk,účel světí prostředky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:16
- Nahlásit

davidkova renatahm,cetla jsem to,posilala mi to lidka jerabkova!a takovych cvicitelu je,ale nejsou tak viditelni.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:16
- Nahlásit

davidkova renata
Jojo,toho jsem myslela- jen bylo přeci na kynologickým svazu (myslím) že se to bude projednávat a že info bude sděleno-od tý doby jsem nikde nic nečetla,ticho po pěšině a lidi si zase dávávají okopávat svoje zvířata...........pokud je to pravda- a předpokládám,že je, když to netvrdí jen jeden člověk-tak je to fakt humus.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:17
- Nahlásit

nemethova5
vím,že nebude sám,ale když už se to profláklo,proč s tím patřičné ouřady nic nedělaj......................jo neseber v parku hovno, to ti hned někdo osladí.....

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:20
- Nahlásit

Já to četla na i-fauně, pak jsem to dala na facebook.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 10:30
- Nahlásit

žandaneseber v parku hovno, to ti hned někdo osladí..
jj,presne tak,to bylo trefne!no ja jenom amina spravovala dnes kolenem,kdyz sedel krive,a cumel na psa,tak jsem mu hned zacala delat obraty na miste!no jo,par lidem se to nelibilo!netvrdim,ze moje vycvikovy metody jsou upa super tutu,nunu na psa,ale spise pouzivam metodu cukr a bic!to je tezko a kor tady v te bananove republice,kdy ty hlavni urady nic proti tomu nedelaji!

zajda007
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:44
- Nahlásit

Já se v tom jeho hotelu taky byla podívat, když jsem hledala brigádu. Nějak mi předem nedošlo s kým budu mít tu čest se seznámit
Můžu jen potvrdit, že to tam probíhá přesně jak je popsáno autorkou příspěvku na mujpes.
Měla jsem možnost být u tzv. převýchovy postaršího špice, byla jsem v šoku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání