Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nedaruje někdo rezavé kotě v okolí Jaroměře (HK)
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:50
- Nahlásit

Nedaruje (nebo prodá za cenu očkování) kotě nebo odrostlejší kotě.
Chtěli bychom rezavé, nějaké takové urostlejší- prostě pořádnou velkou vesnickou kočku na statek

Nevíte o nějakym volnym darovacim nebo útulkovym... ?

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:08
- Nahlásit

Jaroměř, hradec králové, česká skalice a okolí...?

Dáška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:49
- Nahlásit

grooggy
Tu mají jedno rezavé http://kocky.sbazar.cz/daruji-kotatka-olesnice-u-c hlumce-nad-cidlinou-olesnice-u-chlumce-n-cid-o4483 517.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

grooggy
Je v dolní polovině.
http://www.kockycb.estranky.cz/stranka/nabidka_koc ek2
ale v Č. Budějovicích

pajda222
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:08
- Nahlásit

A co tahle, je fakt krásná.

Je v depozitu v Sezemicích u Pardubic, nadace Kočičí naděje.
Maj jich tam víc.

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:19
- Nahlásit

pajda222
na tu už sem taky koukala...
chceme nějakou hezkou kóču na statek a zas nechcem s pp nebo drahou kdyby ji někdo čórnul

pajda222
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:25
- Nahlásit

Tahle vypadá, že bude mohutná a hezká. Nedávno jsem v Sezemicích byl a mají tam spousty koťat, stačí si vybrat.

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:33
- Nahlásit

pajda222
Zítra tam zavolám, akorádže psali, že chtějí bytový podmínky a kóča by byla taková venko-domácí s možností lovení myší a návštěvy stájí a tak

pajda222
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:35
- Nahlásit

To by třá ani nemuseli vědět.
Taky jsem si toho všil, ale dle mého kočka, která je jen zavřená doma, nemá plohodnotný život.

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:43
- Nahlásit

pajda222
jako pelech, písek a škrabadlo by doma měla a spala tam, ale byla bych radši kdyby se chodila venčit ven než na písek...
Prostě si vybere kde bude chtít přes den být...
Ale zas jim nechci kecat, to by byl podvod a kdybych někomu dávala zvíře tak bych chtěla vědět kam pujde, ne..?
snad jim život vesniční kočky nebude vadit

pajda222
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:45
- Nahlásit

No, když uděláš dobrý dojem, tak třeba ti ji dají. Je opravdu krásná, škoda že já mít kočku nemůžu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:27
- Nahlásit

zrzavá není nooo, ale pravá vesnická to jo
a k darování

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:30
- Nahlásit

Fajka
máám za úkol zrzavou... maminka si přéje, protože je prej nejkrásnější

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:32
- Nahlásit

grooggy
máám za úkol zrzavou... maminka si přéje, protože je prej nejkrásnější
je mi to jasný , však si to tam psala, ale zkusit sem to mušila noooo

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:33
- Nahlásit

zkusim zítra tu v sezemicích...

Keilor
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:37
- Nahlásit

A je jedno zda kocicak ci kocicka? V HK maji v utulku dve kotata - kocoury zrzouny

Prvni

A druhy

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:40
- Nahlásit

sem někde četla že zrzavý jsou z 99% jenom kocouři...je to možný?

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:43
- Nahlásit

Fajka
možná... když tak na to koukám, tak Janinka (ta ze sezemic) je mixlá s bílou...
_
Keilor
je nám to jedno... prostě musí padnout do oka

Tony
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:54
- Nahlásit

Fajka
To nevím, naši mají zrzavou vesnickou kočku (holku). Ale je drobnější a bere antikoncepci, tak potomci letos nejsou....

haji
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 05:14
- Nahlásit

Fajka
To je pravda,ale zrovna já mám zrzavou kočku,takže najít se dá
groogy
V Sezemicích mají u koček napsáno,že je dávají do bytových podmínek proto,že skoro každé to kotě nebo kočka se tam dostane na pokraji smrti a kočkotety mají s jejich zachraňováním nemalou práci a hlavně spoustu starostí,velké množství se zachránit přes veškeré úsilí nepodaří.Proto si pro kočky přejí už jenom ten nejlepší domov bez nebezpečí.Pokud bude mít kočka výběh ven ,ale bude spát doma,myslím ,že nebude problém.HLAVNĚ NELHAT!Jenom nevím, zrzků je málo a právě tyto si lidé většinou berou jako mazlíky do bytů za to mourinek nebo černoušků je spousta a zájem nic moc ,tam by ta šance byla větší.

haji
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 05:20 - Změnil/a: haji
- Nahlásit

pajda222
Taky jsem si toho všiml, ale dle mého kočka, která je jen zavřená doma, nemá plohodnotný život.

Možná nemá plnohodnotný život i když i o tom by se dalo polemizovat,ale žije!!!
Měla jsem asi šest venkovních koček,žádná nežila déle než rok a půl ,ted mám kočku bytovou ven chodí jenom na chalupě kde nejsou sousedi a letos "oslavila" devátý rok.
Tony
Nechci dělat chytrou,ale kočku je lepší vykastrovat než ji cpát antikoncepcí.

haji
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 05:57
- Nahlásit

Tady je zrzka
http://www.prokocky.estranky.cz/clanky/kocicky-v-l eceni.html

Tony
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:40
- Nahlásit

haji
Já to samozřejmě vím, ale za prvé to není 100% naše kočka a majitelé s kastrací nesouhlasí (proti atk nic nenamítali - kdyby bylo po jejich, tak to nechají a budou zabíjet koťata) a za druhé je to vesnická kočka, která je dost plachá, takže odchyt a odvoz na určitou hodinu na veterinu je málo reálný (večer ale chodí žrát pravidelně). Takže jsme zvolili menší zlo než je zabíjení koťat...

haji
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:51
- Nahlásit

Tony
Pokud majitelé s kastrací nesouhlasí,ale souhlasí s antikoncepcí nemám slov...kastrace by je ale vyšla levněji.Jenomže oni atk asi neplatí že?
Kastrovat se dají i kočky co je potřeba chytat do sklopců a při krmení přicházejí až mají naprostou jistotu,že v okolí není žádný člověk.Při takovýchto kočkách se používají samovstřebovatelné stehy takže kočka už nemusí po zákroku na veterinu a potřebuje pouze pohlídat dokud se neprobere z narkozy.Dokonce se dnes už dají kočky kastrovat bokem což je šetrnější ke kočce ovšem ne k peněžence

grooggy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:08
- Nahlásit

My taky mame nasi kocku protoze sme se nemohli zbavit kotat a nechteli sme jich mit doma pristi rok moc...
Ale tu zrzku bychom asi nekastrovali-kotatka na statku chceme

haji
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:33
- Nahlásit

grooggy
No tak to hledejte kočku u nějakého vesničana,pokud berete kočku z útulku ve smlouvě podepisujete,že ji necháte vykastrovat.Řešením toho,že chcete kotata na statku může být odběr většího množství kotat z depozit,ovšem podmínkou je zase kastrace.Proč množit další koťata když depozita praskají koťatama ve švech a odběr z nich je minimální.Koček je hrůza,ale lidí co si je chtějí vzít je vzhledem k jejich množství žalostně málo!

grooggy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 12:43
- Nahlásit

Ji klidbe vykastrujem, to nam neva... Oni se nejaký kotana vzdycky najdou :-D jen maminka chce velkou rezavou a tech moc neni...

haji
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:06
- Nahlásit

grooggy
Rezavá kočka už bude docela problém k sehnání a velká to bych možná řekla,že je i nemožné ony tyto venkovní miciny nebývají nijak moc velké.To by musela být britka,ta je mohutná nebo mainka ta je velká ,ale chlupatá-takže velká starost o srst.

grooggy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:37
- Nahlásit

Matka si chtela koupit rezavou mainskou bez pp, ale dat 3000 za kocku se nam nejak nechce... Tak sem navrhla at si vezmem nejakou darovaci...

haji
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 14:27
- Nahlásit

I tak by to šlo.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání