| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:24 - Změnil/a: Pupy
- Nahlásit
1) nedávno jsem si pořádila nové zvěrstvo a to 2 potkánky. Pupy věčně sedí u klece a kouká nahoru, jakmile se potkanky začnou prát tak Pupy hned začne skučet. A když konečně leží a já jen promluvim na holky tak je hneh v pohotovosti a začne knourat a knučet. Nevím zda li když jsi k holkám mám hladit i ji, nebo ji prostě říct na místo. Věnovat se holkám a pak si pohrát i s ní. Nechci aby se cítila odstrčená ale také nechci aby pořád lítala ke kleci kdykoliv něco potřebuji.
2) Máme staré nové auto. Jelikož chlupy v autě jsou opravdu hrůza, chtěla bych pořídit něco, co by bylo nejlépe, dobře sundavatelný a ještě nejlépe aby to mělo otvory na pásy. Měla jsem takový ten černý potah, ale v létě hrozně pálil. Tak něco jiného? Jinak nedávno jsme tam měli jen deku, ale chtěla bych něco "psího"
3)Pupy miluje pískací gumové hračky. Bohužel už moc nevidím takové ty klasické gumové a když nějaké najdu tak jsou moc malý. Ted jsou hlavně z měkké gumy(takové ty slepice, prsátka) tak prostě tuhle gumu nechce. Je nadšená a vidí hračku ale jakmile ji vezme do tlamy tak hned ji vyplivne a nemůže se toho ani dotknout, podle mě něco z té gumy cítí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:46
- Nahlásit
Pupy
2) Máme staré nové auto. Jelikož chlupy v autě jsou opravdu hrůza, chtěla bych pořídit něco, co by bylo nejlépe, dobře sundavatelný a ještě nejlépe aby to mělo otvory na pásy. Měla jsem takový ten černý potah, ale v létě hrozně pálil. Tak něco jiného? Jinak nedávno jsme tam měli jen deku, ale chtěla bych něco "psího"
idealni je deka z mysich kozisku. kdyz nesezente mysi, staci i potkanci.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2010 22:59
- Nahlásit
Deka z myšich kožíšků je spíš pro kočky,pro psa bych viděl deku z kočičích kožíšků
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:10
- Nahlásit
Ne vážně, já na trhu viděla jen takové ty černé přehozy, ale ty hrozně pálily
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 09:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Pupy
http://www.fordogs.cz/ochranna-deka-zelena-do-kufr u-auta-p-4422.html
Ale zkušenost s ní nemám.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:20
- Nahlásit
My mame obycajny cierny prehoz a na nom este vet bed a plni to ucel ;)
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 10:47
- Nahlásit
kachna_
Děkuji
|