| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 13:44
- Nahlásit
Kamarádka má u práce na zahradě papouška- tedy není její,přilítl tam a vesele si tam vegetí-chytit se nechce nechat. nevíte je nějaký forum papoušků? To co jsem našla nestálo za nic......Nejbližší veteriny o ztrátě papoucha nic nevědí....
Jinak je to na Praze 4...kdyby náhodou )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:04
- Nahlásit
Někde jsem slyšela, že komusi ulít papouch. Že by věděla Hanca?
Jinak u nás sousedovi taky ulít pták!!!! Za půl milionu )))) To bych se šla asi odstřelit. Dva dny se mrvil po borovici o 4 zahrady dál a nevěděli, jak ho sundat. Teď už je, myslím, doma.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:14
- Nahlásit
žanda
Co je to za papouška? To je docela důležité info. Třá andulku má každý druhý, korel je taky habaděj, ale třá takový žako, to už se dohledat dá (a ještě určo az odměnu ).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
žanda
hele blbej dotaz - nemáte šanci někde - třeba ve zveráči v okolí, vypůjčit klec a dát jí tam, kde se papouch pohybuje, nasypat mu tam zrní a dát vodu? Je možný, že by tam vlezl a dal by se tak odchytit.
EDIT teda ne Ty ale kamarádka, jestli nemá možnost
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:56
- Nahlásit
Psíček
Tenhle nemluví,jen prej dost řve )
pawLINka
No jak mi bylo řečeno, papouch je zelenej, červený zobák a malinko menší než holub- tak jakej je, že )
PetraK
To už jsem jim taky říkala,ale on nejde ani k misce z vodou,ani na zrní ((( Dokonce prý je nějakej udatnej a prsí se na ostatní ptáky......
A velkou klec už nemáme....do malý se nevejde )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 14:58
- Nahlásit
žanda
Třá alexandr?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:02
- Nahlásit
žanda nejsi od Chodova? mám doma starou klec po našom ptákoj jestli chceš jsem doma kolem 17 hod a klidně ti ji půjčím akorát dlabec pro papuchy už nemám.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:04
- Nahlásit
žanda
Papouší fórum je buď na ifauně, nebo http://papousci.chovzvirat.com/diskuzni-forum/kate gorie-1/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:08
- Nahlásit
žanda
To už jsem jim taky říkala,ale on nejde ani k misce z vodou,ani na zrn
to bude nějakej alexandr udatnej
no ale jestli ulítnul teď, tak ještě vodu a zobání nepotřebuje, nicméně brzo potřebovat bude a tak klec by mohla být pro něj jakoby útočiště, něco co zná z domova.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:10
- Nahlásit
pawLINka
no i ten by to mohl být- já ho na vlastní oko neviděla......
hancaw
je to jsi hodná, a máš dobrou paměť- ale já si jí nebudu moct vyzvednout a kámoška předpokládám asi taky, protože dělá bůhví do kolika.....a že by jí vezla v 5 ráno busem- to asi ne )
Já bych jí normoš odvezla autem,ale je na maděru a já jsem teď ráda, že sedím a nic nemusím nosit. Zkusím jí zavolat, zda by to nezvládla, když tak rychle napíšu- ale moc díky za ochotu!!!!!!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 15:13
- Nahlásit
Dines
díky , sem už jsem taky koukala....a nic.........
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:14
- Nahlásit
žanda pak jedině zavolat odchytovou službu pražskou - v útulku v Tróji měli papouchy už kolikrát tak třeba mají nějakou metodu odchytovou..... jinak nabídka klece platí pokud to není extra daleko můžu jí přiblížit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:22
- Nahlásit
hancaw
do Troji jsem volala tehdá kvůli těm papouchům v Oboře a vytento mě. vypoklonkovali.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:37
- Nahlásit
PetraK to nevím nezkoušela jsem jim zatím volat. Obyčejně jsem počkala až se setmí vylezla na stro a ptáka odlapila
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:47
- Nahlásit
žanda
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://zvirata.bazos.cz/ztraceni/
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6593328/Zako-Kongo .php
Nemohlo by to být ono?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 11:12
- Nahlásit
Vlčáčková
Jsi hodná,díkes, ale žako kongo je šedý- já se už dívala )
Večer tam už ale papoušisko nebylo, i když mohl mlčet a být někde v koruně stromu- když mlčí údajně nebyl skoro vidět )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 16:28
- Nahlásit
žanda
Škóóóda. Mohly jste mít s kámoškou na pivo. Je tam odměna, všimla sis?
|