| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:31
- Nahlásit
Tenhle týden byl pracovně krátkej a já se nemohla dočkat středy, kdy byl naplánovaný doktor vete a čekala jsem nějaké zprávy. Volné 4 dny byly dlouhýýýýýýýý,já se bála,jak výsledky dopadly. Ráno jsem vyrazila ,abych tam před osmou už byla. Nebyla jsem už první, což mi dalo možnost sledovat dění před ordinací. Běhala tam RTW a bílý asi voříšek- obě fenky. Voříšková taky nebyla pidi pes. Bez obojku, bez náhubku....panička se válela o kus dál do slova a do písmene..když vstala,zase upadla-vožralá jako prase. Nakonec pro ni přijela záchranka. Obě feny byly moc hodný zvířata, ujala se jich nějaká jiná holka, co tam s opilkyní byla. Představa, že tam ještě odchytová služba nahání dva hafany nebyla zrovna to, co bych ten den chtěla ještě vidět....
Hlídala jsem tyto dny kamarádce fenu- a musím říct, že se mi líbí mít dva psy ) Cíleně to plánovat nebudu,ale bylo fajn vidět ty dva pohromadě,jak si to taky užívají.
Poslední info dneska je to, že jiná fenka, skoro z rodiny, má osteosarkom a zbývá jí jen pár chvil.....
Tohle psaní nemá žádnou důležitost, jen tak mi napadlo, jakej je život s hafanama.....
PS. naše výsledky se tváří OK )
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:38
- Nahlásit
Vezmu-li poslední týden, jako sedm dní, tak můj měl raketový start. Od pátku do pondělí vzhůru do výšin, pak to dva dny stálo na místě v nejvyšším bodě a pak, jak rychle to šlo nahoru, tak rychle mě to smetlo zase dolů, držkou na asfalt.
Teď už se směju, protože slzy došly. Ale bylo to vcelku hustý... A ještě bude.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:49
- Nahlásit
impact
Teď vařím z vody, jelikož nevím,čeho se tvé asfaltování týkalo,ale obecně je pravda, že jednou jsi dole,jednou nahoře, všechno zlý je k něčemu dobrý a že na těch příslovích občas něco je..............
Vím,že to je zase jedna "dobrá drahá rada",ale někdy si pobrečet je taky zdravé......ale nemusí to bejt zase až tak často, že jo )
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:57
- Nahlásit
žanda
No, jsou to dvě jobovky, a to dost slušný. A nejhorší na tom je, že už teď je to prostě strašný a bude to ještě horší, páč až se dozvím, jaký to bude mít řešení, půjdu zřejmě až pod ten asfalt. Vlastně ani ne, nejhorší je, že tyhle věci chodí po třech a já nevím, co bude ta třetí, když už tyhle dvě jsou nejšílenější, co se mohlo stát. Hm, i když možná tuším. A pak to bude teprve ta správná sranda.. Ale to je fuk. Nějak bylo, nějak bude. Musím se s tím poprat.
No, možná nejhorší úplně je, že se tomu směju. Což je u mě známka blízkého zhroucení.
Fuj, začínám tím negativismem dohánět kejtlin. Měla bych sklapnout.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 14:34
- Nahlásit
Takže u mě do středy večera tvrdě pracovní záhul, včera a dneska doháním, co jsem nestihla za předchozí týden. Nikdo z mých blízkých neumřel, nikomu se nic nestalo, nikomu se nezhoršil zdrav. stav, takže v podstatě úspěšný týden
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 18:08
- Nahlásit
žanda
Tohle psaní nemá žádnou důležitost, jen tak mi napadlo, jakej je život s hafanama.....
důležitost není vůbec podstatná si myslim..je to život sám prostě..
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:32
- Nahlásit
davidkova renata
chtěla jsem vyjádřit pocity, co jsem v tu chvíli měla- a nakonec to z toho stejně nebylo poznat..........ten hroznej strach, že se nemoc blíží, ta úleva,když to tak nebylo.....smutek nad odchodem hafa někoho jiného , blízkého a upřímně i to,co mi hlava nebrala lehkovážnost některých páníků.........
ale tak to chodí.....
|